Den populære rejseside Momondo flytter til nyt kontor i København lige ved Rådhuspladsen. De flytter til en charmerende, klassisk og smuk ejendom, hvor de lejer 1.300 m² med nyistandsatte lokaler, der bliver tilpasset netop deres behov. EDC International Poul Erik Bech har været lejerådgiver for Momondo og har gennem knap et år været med til at finde de helt rigtige lokaler til deres internationale team. Trenden på kontormarkedet går på, at der stilles større og større krav til kontoret.

Rejsesiden Momondo, der gratis finder og sammenligner de bedste priser på fly, hoteller, lejebiler, færger, pakkerejser og ferieboliger flytter den 1. november 2022 til et lejemål på 1.300 m² på hjørnet af Regnbuepladsen og Farvergade 10 for enden af Rådhuspladsen i København.

Adm. direktør i Momondo, Tore Pein Jensen, siger: “Vi er en global virksomhed med mange internationale medarbejdere, så det har været vigtigt for os at finde et centralt sted i København med nem adgang til byen og dens mange tilbud. Samtidig skulle lokalerne være fleksible og inspirerende at arbejde i, og det er vi glade for at have fundet.”

“Vi har sammen med EDC været på udkig efter de helt rigtige lokaler, og vi har i den grad været grundige. Vores team har, sammen med EDC og vores in­dret­nings­rå­d­gi­ve­re Danielsen Spaceplanning, set rigtig mange kon­to­re­jen­dom­me i København, for at finde det helt rigtige der lever op til vores mange kvalitetskrav til ejendommen og lokationen. Det er dejligt, at det nu er faldet på plads, og vi har fundet det helt rigtige sted til os, som bliver indrettet fuldstændig efter vores ønsker.”

Fuld fart på rejser igen

Der er fuld fart på rejsebranchen igen, og Momondo mærker i den grad, at folk gerne vil ud at rejse igen. Tore Pein Jensen fra Momondo siger:

“Vi er helt oppe i gear igen og kan virkelig mærke, at folk har et opsparet rejsebehov. Vi har således flere søgninger på vores portal end før corona i 2019. Vi har gjort os mange gode erfaringer under corona med hjemmearbejde. Vores produktivitet er på ingen måde faldet – snarere tværtimod. Som international virksomhed har vi mange online møder med kolleger og sam­ar­bejds­part­ne­re i hele verden. Der er ingen tvivl om, at fleksible arbejdsformer er kommet for at blive, og vi har også en politik, der tilbyder vores medarbejdere at arbejde hjemmefra. Vi har fuld tillid til, at de løser deres arbejdsopgaver. Fleksibilitet begge veje er enorm vigtigt, og det sætter alle stor pris på.”

“Det er vigtigt for os at skabe en god og inspirerende arbejdsplads, så vores medarbejdere har en attraktiv base, når de arbejder fra kontoret. De vil rigtig gerne ind og være sammen med deres kolleger, og derfor får vi det indrettet præcis, som vi ønsker. Vi vil skabe en god atmosfære, der foruden mø­de­fa­ci­li­te­ter gearet til mange online-møder, også rummer gode, store opholdsrum til fællesmøder samt et stort og afslappende lounge-område med bar, nye køk­ken­fa­ci­li­te­ter med spisepladser m.m. Vi gør rigtig meget ud af indretningen, så vi skaber de optimale rammer for, at vores medarbejdere er glade, tilfredse og naturligvis produktive.”

Vil du vide mere om kontormarkedet? Læs seneste udgave af KontorFokus

Større og større krav til kontorer

Helle Nielsen Ziersen, Head of International Relations, EDC Poul Erik Bech siger: “Momondo er et klasseeksempel på en udvidet trend på, at mange virksomheder stiller større og større krav til deres kontorlokaler. Det er kamp om de gode og dygtige medarbejdere med en meget lav arbejdsløshed, og flere og flere får øjnene op for vigtigheden i at arbejde i inspirerende kontorlokaler med tip-top faciliteter. Som mæglere oplever vi, at der for især de store, internationale virksomheder er større og større krav til kon­tor­fa­ci­li­te­ter­ne. Det har været en lang og spændende proces, og derfor ekstra motiverende at finde de helt rigtige lokaler til Momondo. Men det er dejligt at de har fundet lige præcis, hvad de ønskede og kan sætte deres helt eget præg på lokalerne.”

“Det er en meget charmerende ejendom, de flytter ind i, hvor kontorerne bliver nyistandsatte fra A til Z med mange fine detaljer. De får samlet 1.300 m² fordelt på 3 etager med elevator. Lejemålene har højt til loftet og flere steder charmerende karnapper. Der etableres flotte nye spisekøkkener og toiletter med ba­de­fa­ci­li­te­ter, ligesom lejemålene indrettes med lyse trægulve, lofter med synlige installationer og New York’er glasvægge samt køl og ventilation. Der er et godt lysindfald i kraft af de store vinduespartier i begge sider af ejendommen, hvilket giver en gennemlysning af lokalerne. De indrettes meget effektivt med mange stor­rum­s­kon­to­rer og mange små mødelokaler, som rigtig mange virksomheder efterspørger.”

Udlejer af ejendommen er PenSam. Momondos nye kontorer ligger centralt ved Regnbuepladsen, en lille hyggelig plads i direkte forlængelse af Rådhuspladsen, der ligger som en rolig oase midt i København, men helt tæt på offentlig transport.

Om samarbejdet med EDC

Om samarbejdet med EDC International Poul Erik Bech siger adm. direktør i Momondo, Tore Pein Jensen: “Det har været et godt samarbejde. Det har været en god og tæt dialog, som vi har sat stor pris på. Der har været stor gen­nem­sig­tig­hed med, hvem der har haft bolden på hvilke opgaver. Vores team har stort set holdt statusmøde hver uge – nogle gange blot 5 min., men andre gange op til en time. Så det har været en tidskrævende proces, og det har ikke været en nem opgave. Men vi er superglade for, at vi har fundet de helt rigtige lokaler til os, og vi glæder os enormt meget til at flytte ind.”

Om Momondo

Momondo er en gratis rejseside, der finder og sammenligner de bedste priser på fly, hoteller, lejebiler, pakkerejser og ferieboliger. Momondo sælger ikke noget, men giver en oversigt over tilgængelige priser og sender brugeren videre til udbyderen, hvor selve bookingen gennemføres. Momondo er en del af Booking Holdings Inc., verdens ledende selskab inden for online rejsetjenester og lignende serviceydelser. Virksomheden blev grundlagt i Danmark i 2006 og har kontor i København. Læs mere på www.momondo.dk