En velbeliggende og iøjenfaldende in­ve­ste­rings­ejen­dom med 33 ejer­lej­lig­he­der på Rungstedvej 73 ved Rungsted Kyst er netop solgt off-market til et trecifret millionbeløb. Køber er bilkoncernen K.W. Bruun & Co. gennem in­ve­ste­rings­sel­ska­bet K.W. Bruun Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen på baggrund af ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­dens indgående kendskab til in­ve­ste­rings­mar­ke­det.

Bilkoncernen K.W. Bruun & Co. ønsker gennem dat­ter­sel­ska­bet K.W. Bruun Invest at udbygge virksomhedens ejen­doms­por­te­føl­je. Det moderne ejen­dom­skom­pleks på Rungstedvej 73 er selskabets nyeste investering. Senior Investment Manager, Peter Roed-Sørensen, fortæller:

”Vi investerer primært i bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me i områderne Frederiksberg, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Københavns Kommune, så denne ejendom falder lidt uden for vores sædvanlige område. Men vi blev alligevel nysgerrige, da Lone Thuen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech kontaktede os. Det er en pæn ejendom med fine lejligheder på en attraktiv beliggenhed. Dialogen og processen har været professionel og gnidningsfri, og vi er meget tilfredse med købet.”

Stor in­ve­ste­rings­sag handlet off-market
In­ve­ste­rings­chef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Lone Thuen, siger om salgsforløbet: ”Vores kunder har stor tillid til, at vi kan præsentere dem for en køber, der søger præcist den type in­ve­ste­rings­ejen­dom, som de ønsker at afhænde. Og det er netop, hvad der er sket i denne sag. For selvom ejendommen ikke ligger præcist i det område, som K.W. Bruun koncernen primært fokuserer på, var jeg sikker på, at de ville finde ejendommen interessant pga. ejendommens æstetiske udseende og høje ved­li­ge­hol­del­ses­stand såvel ude som inde. Vores aktuelle viden om investorerne i markedet, og hvad de søger, bevirker, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker bedst muligt – også når ejendommen skal handles off-market.”

”Der er stigende interesse efter ejendomme på det nord­s­jæl­land­ske marked, men det er primært velbeliggende bo­li­g­ud­lej­nings- og in­ve­ste­rings­ejen­dom­me, der efterspørges, og det er vores opfattelse, at efterspørgslen vil fortsætte de næste år. Handelen af ejendommen på Rungstedvej 73 er en god in­ve­ste­rings­sag, der rummede det, som mange efterspørger – en bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i god stand og med en god placering. Derudover er det en unik og veldrevet ejendom, som virkelig falder i øjnene.”

Iøjnefaldende bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i funkisstil
Bo­lig­kom­plek­set består af tre bygninger i to og tre etager. Der er ingen tomgang i ejendommen, og der forventes meget lav tomgang i fremtiden. Det siger in­ve­ste­rings­chef i EDC Erhverv, Lone Thuen:

”Det er en særdeles attraktiv ejendom i funkisstil med hvidpudsede facader og built-up-tag, som skaber en god rumfornemmelse i lejlighederne. Derudover har boligerne et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier og altaner. De 33 lejligheder er fra 98 til 218 m² og henvender sig derfor til forskellige lejersegmenter. Det betyder, at le­jer­po­ten­ti­a­let er varieret, hvilket giver en større sikkerhed for udlejning.”

”Beliggenheden ved Rungsted Kyst er helt i top. Området er virkelig eftertragtet med nærhed til skov og strand og lige over for Rungsted bytorv og ikke mindst Rungsted Golfbane. Blot 1,2 km fra ejen­dom­skom­plek­set ligger Rungsted Havn, som er en charmerende havn med et bredt udvalg af restauranter og en badestrand i tilknytning til havnen. Derudover er der god infrastruktur i området med busstoppested foran ejendommen, 400 m til Rungsted Kyst St. og let adgang til Hels­in­gø­r­motor­vej­en. Det er alt sammen noget, som vil blive ved med at tiltrække lejere til ejendommen.”

Vil du have tilsendt nyeste ejendomme?

Skriv dig op til vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der kommer nye ejendomme, som matcher dine ønsker.

Køberkartotek erhverv

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Lone Thuen

In­ve­ste­rings­chef, ejendomsmægler og valuar, MDE

lth@edc.dk40 33 48 4058 58 87 44EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

NORMAL med tårnhøje væk­stam­bi­tio­ner på ingen måde mætte

Den populære detailkæde NORMAL har på kun 11 år rundet 682 butikker i 8 lande. De danske butikker tæller 145 og flere byer åbner butik nr. 2 eller 3. Den ekspansive vækststrategi gør, at flere og flere butikker også åbner i mindre handelsbyer. EDC Erhverv Poul Erik Bech har hjulpet med at finde de helt rigtige placeringer og størrelser af butikker i en række byer i hele landet.

 • Detail
Læs artikel

Gryende optimisme for detaillokaler

For et år siden styrtdykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, men nu har et lidt mere optimistisk syn indfundet sig – også for lokaler til butikker og spisesteder. Det viser de mange svar i EDC Erhverv Poul Erik Bechs For­vent­nings­un­der­sø­gel­se 2024. Måske undervurderer respondenterne potentialet for detailbranchen, pointerer EDC Erhverv Poul Erik Bechs eksperter.

  Læs artikel

  EDC på MAPIC i Cannes: ”Fin stemning på Europas største detail-ejendomsmesse”

  MAPIC, som er en af verdens største retail-konferencer, løb af stablen i Cannes i slutningen af sidste år. Mere end 1.500 detailbrands og 4.500 deltagere deltog i tre dage med netværk på højt niveau, professionelle møder og konferencer. Frank Heskjær, Head of Retail i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, var afsted for fjerde gang for at tale med detailkunder og spotte de nyeste trends for detailbutikker. Nyeste trends er outlet-butikker, fokus på oplevelser, bæredygtighed, samspil mellem butikker og onlineshopping, og så er der øget udenlandsk interesse for Danmark.

  • Detail
  • MAPIC
  Læs artikel