Off-Market

Smukt ejen­dom­skom­pleks ved Rungsted Kyst solgt off-market

47 lejligheder på Frederiksberg er solgt for trecifret millionbeløb
En velbeliggende og iøjenfaldende in­ve­ste­rings­ejen­dom med 33 ejer­lej­lig­he­der på Rungstedvej 73 ved Rungsted Kyst er netop solgt off-market til et trecifret millionbeløb. Køber er bilkoncernen K.W. Bruun & Co. gennem in­ve­ste­rings­sel­ska­bet K.W. Bruun Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen på baggrund af ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­dens indgående kendskab til in­ve­ste­rings­mar­ke­det.

Bilkoncernen K.W. Bruun & Co. ønsker gennem dat­ter­sel­ska­bet K.W. Bruun Invest at udbygge virksomhedens ejen­doms­por­te­føl­je. Det moderne ejen­dom­skom­pleks på Rungstedvej 73 er selskabets nyeste investering. Senior Investment Manager, Peter Roed-Sørensen, fortæller:

”Vi investerer primært i bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me i områderne Frederiksberg, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Københavns Kommune, så denne ejendom falder lidt uden for vores sædvanlige område. Men vi blev alligevel nysgerrige, da Lone Thuen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech kontaktede os. Det er en pæn ejendom med fine lejligheder på en attraktiv beliggenhed. Dialogen og processen har været professionel og gnidningsfri, og vi er meget tilfredse med købet.”

Stor in­ve­ste­rings­sag handlet off-market
In­ve­ste­rings­chef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Lone Thuen, siger om salgsforløbet: ”Vores kunder har stor tillid til, at vi kan præsentere dem for en køber, der søger præcist den type in­ve­ste­rings­ejen­dom, som de ønsker at afhænde. Og det er netop, hvad der er sket i denne sag. For selvom ejendommen ikke ligger præcist i det område, som K.W. Bruun koncernen primært fokuserer på, var jeg sikker på, at de ville finde ejendommen interessant pga. ejendommens æstetiske udseende og høje ved­li­ge­hol­del­ses­stand såvel ude som inde. Vores aktuelle viden om investorerne i markedet, og hvad de søger, bevirker, at vi kan imødekomme vores kunders ønsker bedst muligt – også når ejendommen skal handles off-market.”

”Der er stigende interesse efter ejendomme på det nord­s­jæl­land­ske marked, men det er primært velbeliggende bo­li­g­ud­lej­nings- og in­ve­ste­rings­ejen­dom­me, der efterspørges, og det er vores opfattelse, at efterspørgslen vil fortsætte de næste år. Handelen af ejendommen på Rungstedvej 73 er en god in­ve­ste­rings­sag, der rummede det, som mange efterspørger – en bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i god stand og med en god placering. Derudover er det en unik og veldrevet ejendom, som virkelig falder i øjnene.”

Iøjnefaldende bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i funkisstil
Bo­lig­kom­plek­set består af tre bygninger i to og tre etager. Der er ingen tomgang i ejendommen, og der forventes meget lav tomgang i fremtiden. Det siger in­ve­ste­rings­chef i EDC Erhverv, Lone Thuen:

”Det er en særdeles attraktiv ejendom i funkisstil med hvidpudsede facader og built-up-tag, som skaber en god rumfornemmelse i lejlighederne. Derudover har boligerne et smukt lysindfald gennem de store vinduespartier og altaner. De 33 lejligheder er fra 98 til 218 m² og henvender sig derfor til forskellige lejersegmenter. Det betyder, at le­jer­po­ten­ti­a­let er varieret, hvilket giver en større sikkerhed for udlejning.”

”Beliggenheden ved Rungsted Kyst er helt i top. Området er virkelig eftertragtet med nærhed til skov og strand og lige over for Rungsted bytorv og ikke mindst Rungsted Golfbane. Blot 1,2 km fra ejen­dom­skom­plek­set ligger Rungsted Havn, som er en charmerende havn med et bredt udvalg af restauranter og en badestrand i tilknytning til havnen. Derudover er der god infrastruktur i området med busstoppested foran ejendommen, 400 m til Rungsted Kyst St. og let adgang til Hels­in­gø­r­motor­vej­en. Det er alt sammen noget, som vil blive ved med at tiltrække lejere til ejendommen.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Lone Thuen

In­ve­ste­rings­chef, ejendomsmægler og valuar, MDE

lth@edc.dk40 33 48 4058 58 87 44EDC Erhverv Poul Erik Bech

Der er indgået en aftale om Vejle Syd

Stor europæisk lo­gi­sti­ke­jen­doms­ud­vik­ler sikrer sig Vejle Syd på hele 17,5 ha

Der er netop indgået en aftale om den store erhvervsby i Trekantområdet, Vejle Syd. Det er den store europæiske familie- og lo­gi­sti­ke­jen­doms­ud­vik­ler VGP Danmark, som har taget første skridt mod det første danske projekt. Aftalen er formidlet af EDC Poul Erik Bech og bag aftalen står en­tre­pre­nør­virk­som­he­den Erling Jensen, der købte projektet i sommer 2021 sammen med tre andre investorer.

Læs artikel
CityFact: Efterspørgslen på boligudlejningsejendomme

CityFact: Hvad driver efterspørgslen på bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me?

Vores nye markedsrapport CityFact samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, så du kan se aktuelle markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og pro­jek­t­ud­vik­ling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der med byggeaktivitet – både historisk og planlagt byggeri. Læs om boligsegmentet, og hvordan CityFact som redskab giver et dybdegående indblik i de faktorer og tendenser, som driver efterspørgslen efter bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me.

Læs artikel
Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech var med fra starten af RICS’ indtog i Danmark i 2011.

EDC Erhverv Poul Erik Bech opruster med 8 nye RICS-medlemmer

EDC Erhverv Poul Erik Bech blev i 2011 optaget som firmamedlem i RICS, hvor direktør Jørgen Jørgensen og ejer Poul Erik Bech var med som de første herhjemme. Mæg­ler­virk­som­he­den har i øjeblikket 12 RICS-medlemmer, og nu skal yderligere 8 medarbejdere på skolebænken, da flere og flere mægleropgaver bliver internationale og dermed skal leve op til de skarpeste internationale krav om etik, integritet og uafhængighed.

Læs artikel