detail

Vil dominere pizzamarkedet: Domino’s ekspanderer og åbner flere nye butikker

Domino’s Pizza i Danmark er med nye ejere de sidste 3½ år godt i gang med at genskabe tilliden til sit brand, som led et alvorligt knæk, der resulterede i en konkurs for det danske selskab tilbage i marts 2019. Opbygningen af nye butikker er i fuld gang og Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed EDC Poul Erik Bech har i den seneste tid fundet tre nye lejemål til dem og to mere er lige om hjørnet. Desuden er mange flere på vej fremover, da Domino’s vil gå fra de nuværende 25 butikker til at åbne op imod 150 pizzeriaer i Danmark i år 2030.

I år 2000 opnåede Domino’s Pizza, med det ikoniske røde og blå logo, status som den største leverandør af pizzaer i verden. For 3½ år siden fik Domino’s Danmark nye ejere, da Domino’s Pizza Enterprises verdens største franchisetager af det succesrige amerikanske mærke Domino’s Pizza overtog rettigheder til brandet. De har eksklusive rettigheder til brandet og restauranterne i Australien, New Zealand, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Japan, Danmark, Taiwan og Tyskland, hvor de driver over 3.200 butikker med over 88.000 ansatte.

Kellie Taylor fra Australien, landechef i Domino’s Pizza Danmark, siger: ”Det har været en spændende udfordring at komme til Danmark og være med til at genopbygge forretningen og Domino’s image. De ting der skete med Domino’s skete før, vi købte kæden. Vi står i koncernen meget stærkt i forhold til at give vores kunder den allerbedste pizzaoplevelse og sætter en ære i altid at levere friske, håndlavede pizzaer med de gode råvarer og et stort smil. Vi ønsker hver gang at levere den samme Domino’s oplevelse kombineret med, at vi har har en gennemsnits leveringstid på 22 minutter, fra bestilling til levering.”

”Vi er her i Danmark stadig i gang med en genop­byg­nings­pro­ces for at genskabe tilliden til vores brand, og flere og flere kunder for øjnene op for os igen. Det er det lange seje træk, men det går stødt fremad, og vi tror på vores koncept og produkt. Vi er nu oppe på 25 butikker i Danmark og flere er på vej, så som verdens største leverandør af pizzaer er vores ambitioner tårnhøje, og vi vil åbne op imod 150 butikker på tværs af Danmark i år 2030, så vi arbejder hele tiden på nye lokationer til vores butikker,” siger Kellie Taylor, som selv startede for snart 30 år siden med at lave pizzaer i Domino’s i Australien.

Vil du vide mere om detailmarkedet? Læs seneste udgave af DetailFokus

Klik her

Mange nye butikslejemål

Udover at finde de helt rigtige lokationer er jagten på nye medarbejdere, som for mange andre virksomheder, i øjeblikket den største udfordring for at leve op til den ambitiøse vækststrategi. Philip Espersen, Head of Store Development i Domino’s Pizza Danmark, siger:

“Vi overtog 16 lejemål fra det tidligere Domino’s i Danmark, som vi gen­nem­renove­re­de og genåbnede, og nu er vi oppe på 25 butikker og mange flere skal komme til. Vi har derfor et tæt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, der hjælper os med at finde egnede lokationer, som lever op til vores stringente koncept for vores butikker, hvor der skal være plads til kunder og en samlet me­d­ar­bej­der­stab på mindst 30 medarbejdere pr butik.”

”Vi har et rigtig godt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, som vi er dybt tilfredse med. Vi har en rigtig fin dialog med Steffen Falch i København, som hjælper os. Udover at finde egnede lokationer, så henviser han også til EDC-kollegaer i fx Jacob Lunding i Hillerød og Frank Heskjær i Aarhus, så EDC’s landsdækkende netværk fungerer rigtig godt for en virksomhed som os, der har store væk­stam­bi­tio­ner.”

Fremtidig for­ret­nings­mo­del

Steffen Falch, er­hvervs­rå­d­gi­ver, EDC Erhverv Poul Erik Bech København, siger: ”Det er en virkelig spændende ny rejse som Domino’s Danmark er på, som vi er rigtig glade for at være en del af. Vi har indtil videre hjulpet dem med at finde lejemål Ørestaden, Hillerød Øst og Birkerød. Desuden er vi tæt på at lande nye lejeaftaler i Frederikssund og København.”

”Domino’s har meget specifikke krav til størrelse, indretning og lokation, da de leverer mere end halvdelen af deres ordrer, som alle er leveret på elcykler. For dem gælder det om at være placeret nær flest mulige husstande. Vi glæder os til det fortsatte, gode samarbejde, så vi kan finde mange flere butikker til dem fremover i hele landet, så de kan fortsætte deres nye vækstrejse.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Steffen Falch

Er­hvervs­rå­d­gi­ver, MDE

sfl@edc.dk30 51 01 5158 58 87 53EDC Erhverv Poul Erik Bech

CityFact: Efterspørgslen på boligudlejningsejendomme

CityFact: Hvad driver efterspørgslen på bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me?

Vores nye markedsrapport CityFact samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, så du kan se aktuelle markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og pro­jek­t­ud­vik­ling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der med byggeaktivitet – både historisk og planlagt byggeri. Læs om boligsegmentet, og hvordan CityFact som redskab giver et dybdegående indblik i de faktorer og tendenser, som driver efterspørgslen efter bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me.

Læs artikel
Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech var med fra starten af RICS’ indtog i Danmark i 2011.

EDC Erhverv Poul Erik Bech opruster med 8 nye RICS-medlemmer

EDC Erhverv Poul Erik Bech blev i 2011 optaget som firmamedlem i RICS, hvor direktør Jørgen Jørgensen og ejer Poul Erik Bech var med som de første herhjemme. Mæg­ler­virk­som­he­den har i øjeblikket 12 RICS-medlemmer, og nu skal yderligere 8 medarbejdere på skolebænken, da flere og flere mægleropgaver bliver internationale og dermed skal leve op til de skarpeste internationale krav om etik, integritet og uafhængighed.

Læs artikel
Efterspørgslen efter seniorboliger stiger og stiger

200.000 flere seniorer om ti år: Behovet stiger, men efterspørgslen på bo­li­g­ud­lej­nings­se­ni­o­r­bo­li­ger er næsten umættelig

Over hele landet skyder boligprojekter til seniorer op – en gruppe, som både vokser kraftigt i antal og får stærkere økonomi. Om bare ti år forventes der at være ca. 200.000 flere danskere over 65 år – det svarer til samme antal ældre, som der er indbyggere i Odense Kommune. Den udvikling forventes at fortsætte, og det er og bliver en markant udfordring for ejen­doms­mar­ke­det nu og i fremtiden, da de mange boligprojekter slet ikke kan følge med efterspørgslen, fortæller ekspert fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Læs artikel