Udlejning og salg af detail

Udlejning og afståelse af butikker er i dag blevet langt mere struktureret - og stiller store krav til mæglerens kompetencer og professionelle indsigt. Erhvervsmæglerne hos EDC Erhverv har mange års erfaring i udlejning og afståelse af butikker inden for mange forskellige brancher og forretningstyper.

Vores specialistviden er baseret på det aktuelle marked og på mange års erfaring med de store udsving, der er i værdien af afståelse, butikkernes lejeniveau og i lejernes krav til størrelse, indretning og beliggenhed. For at sikre den optimale service og vejledning, er du garanteret, at vi hos EDC Erhverv altid er opdateret på den aktuelle markedssituation.

Sådan finder vi den rigtige lejer

Via vores erhvervscentre sikrer vi en systematisk indsamling og registrering af lejere over hele landet. Vi har en detaljeret og opdateret lejerdatabase med potentielle lejeres ønsker og behov, og vi samkører dagligt databasen med aktuelt udbudte lejemål. Vi sørger også for en effektiv markedsføringsplan og målrettet medieeksponering både online og i de trykte medier – herunder et udlejningsprospekt af høj kvalitet.

Hvordan sikrer en butikskæde sig den optimale placering?

Konkret viden om de bedste lokale placeringer er et af vore specialer. Vores erhvervsmæglere kan afsøge markedet, når du skal placere en ny forretning eller finde nye områder for kommende etableringer.

Vi kan arbejde anonymt og diskret lokalisere de bedste placeringer. Ofte er den optimale placering besat til anden side, og i de situationer har vi gennem årene kunnet bruge vores erfaring og netværk til at få placeret vores kunders butikker på de helt rigtige steder og tidspunkter.

Salg af detailejendomme

Har du i stedet behov for at sælge en detailejendom, kan vi også hjælpe med det. I vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek har vi 5.000 købere og lejere som står klar til at købe en erhvervsejendom. Når du rådfører dig med EDC Erhverv, definerer vi både den rigtige pris - med udgangspunkt i ejendommens potentiale og vi hjælper dig med at finde den rigtige køber. Vil du vide hvad din ejendom er værd? Bestil en salgsvurdering her.

Det får du hos EDC Erhverv

Når du bruger EDC Erhverv til at finde de rigtige butikslokaler, får du glæde af vores erfaring og ekspertise.

  • Vi udlejer og afstår butikker i hele Danmark
  • Vi har indsigt i de lokale markeder og en tæt dialog med udlejere og butikker
  • Vi har stor erfaring i at vurdere leje- og afståelsesniveauer
  • Vi har rådgivningsekspertise i udvikling af projekter til detailhandlen
  • Vi tilbyder vurdering og forhandling af eksisterende lejekontrakter

Er du i stedet på udkig efter et detaillejemål?

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig her. Eller gå på udkig efter dit næste butikslokale her