Tesla udvider i Danmark og åbner showroom, service og levering i Odense

Tesla har netop åbnet et helt nyt Tesla Center på Fyn, hvor de har etableret sig med salg, service og leveringer i H.C. Andersens fødeby Odense. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for formidlingen af udlejningen af Teslas nye lejemål på 2.000 m2, hvor der både er showroom, service- og leveringscenter.

Tesla ønsker at fortsætte den stærke udvikling i Danmark både med Service og Supercharging for at komme endnu tættere på kunderne. Nu har Tesla netop åbnet et helt nyt Tesla Center på Fyn, hvor Tesla etablerer sig med salg, service og leveringer på Svendborgvej 275, 5260 Odense S. Her kan besøgende bl.a. se den helt nye Model Y, som netop er blevet introduceret i Europa.

Ove Nørgaard, udlejningschef EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense, siger om Teslas nye Service Center og butik: ”Med synlig facade ud til trafikeret indfaldsvej og tæt ved motorvejstilkørsel har Tesla lejet i alt 2.000 m2 butik og showroom i Odense S med tilhørende lagerfaciliteter med en loftshøjde på 4,4 meter under betonspærene, der er indrettet med værksted. Udenomsarealerne er befæstet med asfalt og opmærket til 60 parkeringspladser. Vi fik lejemålet til udlejning, efter det havde været hos en konkurrent i et par år. Inden da havde der ligget en stor tæppeforretning, som lukkede, så det er dejligt at det faldt på plads med udlejningen til Tesla.”

”Det har været en længere proces, da vi havde den første fremvisning til Tesla den 11. marts 2020 – faktisk den samme dag, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede landet ned grundet Corona. Tesla er meget grundige, så efter en længere behandling af sagen, indhentning af byggetilladelse og tilbud på ombygning blev aftalen endelig indgået i marts 2021 – og nu har den nye Tesla-butik netop åbnet, så vi ønsker Tesla tillykke med de nye flotte lokaler i Odense. Tidligere har EDC Erhverv i Hillerød også udlejet Service Center og showroom til dem, så vi er meget glade for samarbejdet.”

Omfattende ladeinfrastruktur

De seneste år har Tesla investeret kraftigt i udbygningen af lade-netværket. 12 hurtigopladere på tværs af Danmark med 160 ladere og næsten 200 destinationsopladere på hoteller, restauranter og ved indkøbscentre bidrager til at en effektiv rejse på tværs af hele Danmark. Der er ambitiøse planer om at fortsætte udvidelsen af Supercharger-netværket. Tesla forventer at åbne 13 nye V3 Supercharger-stationer herhjemme de kommende 12 måneder på nøje udvalgte placeringer, der betyder, at det nuværende ladenetværk og antallet af udtag forventes at vokse mere end 100% på ét år.

I Europa er der i dag 600+ Tesla-stationer med mere end 6.000 udtag, som gør det nemt at rejse problemfrit gennem 28 lande. 90% af al opladning foregår dog i hjemmet eller på arbejdspladsen, hvor bilen alligevel er parkeret. Det betyder at elbilejere mødes af en opladet bil hver dag, hvilket indebærer op til 614 km rækkevidde for en Model 3-ejer. Netop Tesla Model 3 er hurtigt blevet Danmarks mest almindelige elbil.