Industri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Industri

Alle ydelser samlet ét sted

Industrimarkedet har i de seneste år været under betydelig forandring og kravene til en tidssvarende ejendom, der understøtter en effektiv virksomhedsdrift, er vigtigere end nogensinde før. Derfor er det godt, at have en erhvervsmægler, der kan bistå jer hele vejen rundt om ejendommen. Og det kan vi.

 

Vi har valgt at etablere et tværgående specialistteam med et indgående kendskab til vores kunders forskelligartede behov. De kan, sammen med vores 23 lokale centre over hele Danmark, bistå jer uanset om I er på jagt efter en ny placering, mangler en køber/lejer eller skal transformere ejendommen fra ét formål til et andet.

 

Læs mere her.

Hvad er din industriejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din industriejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Ambitiøs logistikvirksomhed med kæmpevækst overtager stort lejemål af Kopenhagen Fur

Den danske lagervirksomhed Textile Logistics er flyttet ind i en markant, stor industriejendom på HI-Park 441C i Herning på knap 10.000 m². Textile Logistics har på kun 4½ år oplevet en eksplosiv vækst og overtager ejendommen efter Kopenhagen Fur, som har haft indleveringscentral på ejendommen i 1½ år. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af ejendommen, der begyndte som en fremlejesag.

 

Læs mere her

Vil du fremover modtage nyheder og nøgletal om industrimarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du IndustriFokus, spændende nyheder og relevante nøgletal – direkte i din indbakke. 

Coronakrise giver øget behov for logistiklokaler


Allerede før coronakrisen var tomgangen rekordlav for lager- og logistikejendomme, og pandemien vil øge efterspørgslen både på kort og langt sigt, vurderer EDC Erhverv.

 

Læs mere her

   

Den danske industri: Et marked i forandring

Overvejer I et generationsskifte?

Når næste generation tager over

 

Generationsskifte i virksomheden bør planlægges flere år i forvejen, og det er vigtigt at få ejendommen med i planerne, siger to eksperter.

 

Læs mere her

En underskrift kan koste dig millioner

 

Når virksomheden skal igennem et generationsskifte eller salg er der en række juridiske forhold, som er vigtigt at tage stilling til – i god tid.

 

Læs mere her

Høje lejeniveauer gavner udlejere

       

Efter flere års stigninger har lejen for lager-/logistiklokaler nået et højdepunkt og er ved at bremse op. Derfor vurderer EDC Erhverv, at det er et godt tidspunkt at få udlejet ledige m2 – eller måske sætte dem til salg.

 

Læs mere her

   

Sådan løser vi opgaven