Industri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Industri

Alle ydelser samlet ét sted

Industrimarkedet har i de seneste år været under betydelig forandring og kravene til en tidssvarende ejendom, der understøtter en effektiv virksomhedsdrift, er vigtigere end nogensinde før. Derfor er det godt, at have en erhvervsmægler, der kan bistå jer hele vejen rundt om ejendommen. Og det kan vi.

 

Vi har valgt at etablere et tværgående specialistteam med et indgående kendskab til vores kunders forskelligartede behov. De kan, sammen med vores 23 lokale centre over hele Danmark, bistå jer uanset om I er på jagt efter en ny placering, mangler en køber/lejer eller skal transformere ejendommen fra ét formål til et andet.

 

Læs mere her.

Hvad er din industriejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din industriejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Coronakrise giver øget behov for logistiklokaler


Allerede før coronakrisen var tomgangen rekordlav for lager- og logistikejendomme, og pandemien vil øge efterspørgslen både på kort og langt sigt, vurderer EDC Erhverv.

 

Læs mere her

   

Den danske industri: Et marked i forandring

Tomme fabrikshaller tiltrækker nu bilentusiaster fra hele Norden

Fra tomme fabrikshaller til Nordens største bilmekka

 

Landet rundt findes en del tomme fabriksbygninger, men ofte kan det være svært at finde en ny anvendelse. I Vejle er en nedlagt tæppefabrik omdannet til bilhuset My Garage, der trækker kunder til fra hele Nordeuropa.

 

Læs mere her

Carglass er netop rykket ind i My Garage – og der er stadig ledige lejemål tilbage

 

EDC Erhverv står for udlejningen af My Garage i Vejle. Senest er Carglass rykket ind i de forvandlede industribygninger, og der er stadig attraktive lejemål i det attraktive bilhus. Nu kan du få et lejemål i det attraktive bilhus.

   

Læs mere her

Vil du fremover modtage nyheder og nøgletal om industrimarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du IndustriFokus, spændende nyheder og relevante nøgletal – direkte i din indbakke. 

Overvejer I et generationsskifte?

Når næste generation tager over

 

Generationsskifte i virksomheden bør planlægges flere år i forvejen, og det er vigtigt at få ejendommen med i planerne, siger to eksperter.

 

Læs mere her

En underskrift kan koste dig millioner

 

Når virksomheden skal igennem et generationsskifte eller salg er der en række juridiske forhold, som er vigtigt at tage stilling til – i god tid.

 

Læs mere her

Høje lejeniveauer gavner udlejere

       

Efter flere års stigninger har lejen for lager-/logistiklokaler nået et højdepunkt og er ved at bremse op. Derfor vurderer EDC Erhverv, at det er et godt tidspunkt at få udlejet ledige m2 – eller måske sætte dem til salg.

 

Læs mere her

   

Sådan løser vi opgaven

Grundstykke tæt på det nye supersygehus i Køge solgt til 20% over udbudspris

HD Ejendomme har efter tre år på markedet nu endelig fået solgt sit grundstykke i Køge ved at skifte erhvervsmægler, som tænkte ud af boksen. Grunden er beliggende ved det nye supersygehus og er meget velegnet til sundhedsrelaterede formål. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen, efter overtagelse af sagen fra en anden mægler.

 

Læs mere her