Industri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Industri

Alle ydelser samlet ét sted

Industrimarkedet har i de seneste år været under betydelig forandring og kravene til en tidssvarende ejendom, der understøtter en effektiv virksomhedsdrift, er vigtigere end nogensinde før. Derfor er det godt, at have en erhvervsmægler, der kan bistå jer hele vejen rundt om ejendommen. Og det kan vi.

 

Vi har valgt at etablere et tværgående specialistteam med et indgående kendskab til vores kunders forskelligartede behov. De kan, sammen med vores 23 lokale centre over hele Danmark, bistå jer uanset om I er på jagt efter en ny placering, mangler en køber/lejer eller skal transformere ejendommen fra ét formål til et andet.

 

Læs mere her.

Hvad er din industriejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din industriejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Få fingrene i Dansk Retursystems ejendom tæt på København

  

Sjældent set industriejendom i Storkøbenhavn med højloftet lager og moderniseret kontorfløj er nu til salg. Ejendommen ligger et stenkast fra Høje-Taastrup TransportCenter og det omkringliggende motorvejsnet og rummer fleksible muligheder for opdeling.

 

Se ejendommen her.

   

Den danske industri: Et marked i forandring

Overvejer I et generationsskifte?

Når næste generation tager over

Generationsskifte i virksomheden bør planlægges flere år i forvejen, og det er vigtigt at få ejendommen med i planerne, siger to eksperter.

 

Læs mere  her.

En underskrift kan koste dig millioner

Når virksomheden skal igennem et generationsskifte eller salg er der en række juridiske forhold, som er vigtigt at tage stilling til – i god tid.

 

Læs mere her.

Vil du fremover modtage nyheder og nøgletal fra erhvervsejendomsmarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du IndustriFokus, spændende nyheder og relevante nøgletal – direkte i din indbakke. 

Attraktiv logistikejendom i Slagelse er til salg

       

Logistikejendom i udkanten af Slagelse og to minutter fra motorvejen er nu til salg til 29 mio. kr., da P. Justesen flytter ud. Ejendommen er opført i 2001, men fremstår som ny med højloftet lager, store udenomsarealer og præsentabelt kontorafsnit.

 

Læs mere her.

   

Sådan løser vi opgaven