Industri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Industri

Alle ydelser samlet ét sted

Industrimarkedet har i de seneste år været under betydelig forandring og kravene til en tidssvarende ejendom, der understøtter en effektiv virksomhedsdrift, er vigtigere end nogensinde før. Derfor er det godt, at have en erhvervsmægler, der kan bistå jer hele vejen rundt om ejendommen. Og det kan vi.

 

Vi har valgt at etablere et tværgående specialistteam med et indgående kendskab til vores kunders forskelligartede behov. De kan, sammen med vores 23 lokale centre over hele Danmark, bistå jer uanset om I er på jagt efter en ny placering, mangler en køber/lejer eller skal transformere ejendommen fra ét formål til et andet.

 

Læs mere her.

Hvad er din industriejendom værd?

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab eller er du nysgerrig for at vide hvad du kan få for din industriejendom? Som en af Danmarks største mæglervirksomheder har vi et godt kendskab til det lokale marked og kan give dig en vurdering af din ejendom/lokales reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, din ejendom er.

Bestil salgsvurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler. Indtast nogle få oplysninger og se med det samme, hvor mange potentielle købere og lejere vi har til dig.

Find match

Lad os klare søgningen for dig

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et lokale/en ejendom, der matcher dit ønske.

Tilmeld

Find din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største erhvervsmæglere med lokale centre i hele Danmark. Indtast by eller kommune og find din lokale EDC erhvervsmægler.

Alternativ anvendelse af kontorer i industriejendomme

Omdan tomme kontorer til indbringende lagerplads

Mange industri- og lagerbygninger har overskydende kontorarealer, som kan være svære at udfylde. En løsning kan være at omdanne kontorareal til mere lagerplads, som er stærkt efterspurgt.

 

Læs mere her.

Showroom kan fremtidssikre industriejendomme

Hvis kontorer eller andre arealer i en industribygning omdannes til showroom, kan det hæve lejeindtægterne og gøre lejemålet mere attraktivt, påpeger EDC Erhverv.

 

Læs mere her.

Ledige haller eller grunde - midlertidigt problem eller nye muligheder?

Der findes en række tomme grunde, bygninger, forladte haller eller andre ejendomme, som ejeren ikke umiddelbart kan finde anvendelse for. Dette kan være, fordi ejendommene ligger i udlagte perspektivområder, eller fordi ejeren ikke har lagt sig fast på, hvad ejendomme skal bruges til. Få gode råd til, hvilke forhold du skal tage stilling til, før sådanne ejendomme tages i brug til en midlertidig aktivitet.

 

Læs mere her.

Overvejer I et generationsskifte?

Når næste generation tager over

Generationsskifte i virksomheden bør planlægges flere år i forvejen, og det er vigtigt at få ejendommen med i planerne, siger to eksperter.

 

Læs mere  her.

En underskrift kan koste dig millioner

Når virksomheden skal igennem et generationsskifte eller salg er der en række juridiske forhold, som er vigtigt at tage stilling til – i god tid.

 

Læs mere her.

   

Den danske industri: Et marked i forandring

Vil du fremover modtage nyheder og nøgletal fra erhvervsejendomsmarkedet?

Tilmeld dig her, så modtager du IndustriFokus, spændende nyheder og relevante nøgletal – direkte i din indbakke. 

Gode tider på den Københavnske Vestegn

       

Der er stor interesse for industrilokaler vest for København, og det drejer sig både om virksomheder, der enten vil købe eller leje sig ind i lager- og logistik- og produktionsejendomme. EDC Erhverv har for nylig formidlet tre ejendomme i området.

 

Læs mere her.

   

Sådan løser vi opgaven