Mar­keds­le­je­ni­veau

Ønsker du at finde den rette markedsleje for din ejendom? Eller står du overfor en retssag hvor du skal bruge sam­men­lig­nings­le­je­mål?

Vores specialiserede analyse tilbyder en omfattende vurdering af det aktuelle marked, hvilket sikrer, at du fastsætter den mest kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge leje for din ejendom. Med vores dybdegående forståelse af lokale mar­ked­sten­den­ser og omfattende forskning kan vi levere præcise og pålidelige data, der guider dig mod at maksimere din indtjening og tiltrække de rette lejere. Vores rapporter indeholder nøjagtige og opdaterede oplysninger, der giver dig tillid til din le­je­pris­sæt­ning. Kontakt os i dag for at få den nødvendige indsigt til at træffe velinformerede beslutninger.

Kom helt tæt på den lokale udvikling

CityFact indeholder data om demografiske bevægelser, herunder be­folk­nings­ud­vik­ling, al­der­s­for­de­ling, flyt­te­ak­ti­vi­tet og arbejdsstyrken for specifikke markedsområder med data helt ned på byniveau. Læs detaljerede analyser for præcis det område, du interesserer dig for. 

Tilmeld dig CityFact nu

Hold dig opdateret

Market Update er dit værktøj til at følge den økonomiske udvikling på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det. Market Update udkommer kvartalsvis på både dansk og engelsk og gennemgår de vigtigste nøgletal fra Dansk økonomi og er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det.

Læs Market Update

Læs magasiner og rapporter

Hvis du vil have det fulde overblik over ejen­doms­mar­ke­det eller se flere eksempler på, hvordan vores research og ana­ly­se­af­de­ling bidrager til at imødekomme kundernes behov, så skynd dig ind og læs vores magasiner og publikationer.

Læs videre her

Kig ind i krystalkuglen

Læs vores seneste for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og bliver klogere på, hvilke forventninger markedsaktører har til er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det i 2024. Få vigtig viden om markedet og bliv klogere på, hvordan du skal begå dig på det.

Læs for­vent­nings­un­der­sø­gel­sen

Få de seneste nyheder

Klik her og læs de seneste nyheder fra det danske er­hverv­se­jen­doms­mar­ked. Her kan du holde dig opdateret på tendenser, og hvad der rør sig på markedet lige nu. Du kan også læse spændende stof om vores re­sear­chaf­de­ling.

Nyheder

National erhvervsmægler med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Du kan altid kontakte mig, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan Research & Analyse kan hjælpe dig.

Joseph Alberti

Head of Research

joal@edc.dk58 58 74 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

120@edc.dk33 30 10 00