LEA EJEN­DOMS­PART­NER

EJEN­DOMSAD­MI­NI­STRA­TION

Vi tilbyder alt inden for administration af ejendomme. Vi kan hjælpe dig med administration af alt fra boligudlejning, kontorer, lager-, logistik- og pro­jek­te­jen­dom­me, kollegier, ejen­doms­sel­ska­ber og ejer- og an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger.

Gør det nemt at drive, eje og udvikle din ejendom

Samarbejde med LEA Ejen­doms­part­ner 

Vi samarbejder med LEA Ejen­doms­part­ner, der tilbyder to­ta­lad­mi­ni­stra­tion, hvilket bl.a. omfatter ejen­domsad­mi­ni­stra­tion og udlejning af erhverv. Sådan får du en proaktiv tilgang til dine ejendomme og mulighed for at kombinere flere kom­pe­ten­ce­om­rå­der, så du altid er sikret, at det rigtige hold er sat på opgaven.

Så uanset, om du er investor eller skal have ny administrator til din ejer- eller an­dels­bo­lig­for­e­ning, så kan vi klare opgaven som jeres nye ejen­doms­part­ner.

Læs mere

Hvad tilbyder vi?

  • Du får en ad­mi­ni­stra­tions­af­ta­le, der matcher dine behov. Vi kan udover basisydelser også tilbyde at hjælpe med:

  • Budgetter, regnskaber og årsrapporter
  • Regnskab vedr. ind- og udvendig ved­li­ge­hol­del­se
  • Genudlejning, forhandling og lejekontrakter
  • Håndtering af klage- og nævnssager
  • Ind- og ud­flyt­nings­rap­por­ter
  • Optimering af ejendommens drift
  • Håndtering af skadesager inklusive anmeldelse til for­sik­rings­sel­ska­bet

Vi kan gøre det nemmere at drive forening

Når du vælger os som sam­ar­bejds­part­ner til at styre din andelsbolig- eller ejerforening, står vi klar som bestyrelsens højre hånd og rådgiver.

Derfor kan vi hjælpe dig med juridisk rådgivning, mødestyring og deltagelse i ge­ne­ral­for­sam­lin­ger samt drift og daglig administration. På den måde kan vi løfte ansvaret fra dine skuldre og hjælpe med alt det praktiske og administrative. 

Kontakt LEA

Vi kan hjælpe med administration i hele landet

LEA Ejen­doms­part­ner har kontorer i Kolding, Odense, Næstved og København og er en del af EDC Erhverv. Derfor samarbejder vi hele tiden på tværs af kompetencer og faglighed, så du får den optimale service, der matcher dine behov. Når du vælger LEA som din ejen­doms­part­ner er du med andre ord garanteret et landsdækkende samarbejde og en professionel service, uanset hvor i landet du er.

Du får tryghed, overblik og en fast kontaktperson

Med en ad­mi­ni­stra­tions­af­ta­le hos os får du uvildig rådgivning af en personlig ejen­domsad­mi­ni­stra­tor, der rapporterer effektivt til dig og din revisor. Desuden tilbyder vi online-adgang til alle dokumenter, konti, bilag og rapporter i ejendommen – og du får mulighed for automatisk overførsel af data til dit eget regn­skabs­sy­stem. På den måde tilbyder vi bedst mulig rådgivning, mens du har indflydelse og indsigt hele vejen igennem.