Find ejendomme til salg og leje

Vil du vide, hvad din ejendom er værd?

Overvejer du, om tidspunktet er rigtigt for at sælge eller udleje din er­hverv­se­jen­dom? Bestil en salgs- eller lejevurdering. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hvev­se­jen­doms værdi - helt uforpligtende. 

Bestil salgs-/lejevurdering

Hvordan udvikler er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det sig?

Market Update er genvejen til at dykke ned i de seneste markedstal og følge udviklingen for er­hverv­se­jen­dom­me.

Læs Market Update

Læs seneste nyt

Læs vores seneste nyheder fra ejen­doms­bran­chen. Du kan også se og læse magasiner og rapporter om segmenter som detail, kontor, industri, landbrug og meget mere. 

Nyheder

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning med lokal ekspertise

   

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Find erhvervsmægler

Læs seneste nyheder

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Nørresundby skifter hænder efter 100 år i samme familie

Efter at have tilhørt samme familie i 100 år er en historisk bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom på Østergade 72 i Nørresundby netop solgt. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den spændende bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom på vegne af et søskendepar, hvis oldeforældre købte ejendommen i 1924. Foruden en attraktiv placering i Nørresundby har ejendommen et stort ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le.

  • Investering
  • Aalborg
Læs artikel