Find ejendomme til salg og leje

Vil du vide, hvad din ejendom er værd?

Overvejer du, om tidspunktet er rigtigt for at sælge din er­hverv­se­jen­dom? Bestil en salgsvurdering. Vores erfarne mæglere giver dig et præcist indblik i din er­hvev­se­jen­doms værdi - helt uforpligtende. 

Bestil salgsvurdering

Læs seneste nyt

Læs vores seneste nyheder fra ejen­doms­bran­chen. Du kan også se og læse magasiner og rapporter om segmenter som detail, kontor, industri, landbrug og meget mere. 

Nyheder

Forventninger til 2024

For niende år i træk tager vi temperaturen på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det og kigger frem mod det kommende år. Læs rapporten og bliv klogere på, hvad aktører i ejen­doms­bran­chen forventer af 2024. 

Læs Forventninger til 2024

Find din lejer

Tjek interessen

Find din køber

Tjek interessen

Send min køber

Få tilsendt købere

Find din ejendom

Opret søgeagent

Skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning med lokal ekspertise

   

Vi har er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise inden for capital markets, le­jer­rå­d­giv­ning, investering, kontor, retail, industri og projektbyggeri, -salg og udlejning.

I et samarbejde med os får du skræddersyet ejen­doms­rå­d­giv­ning, hvor vi samler det mest kvalificerede hold af eksperter og lokalkendte mæglere til at løse lige netop din sag. 

Find erhvervsmægler

Læs seneste nyheder

EDC Projekt Poul Erik Bech ansætter direktør med stor pro­jek­ter­fa­ring

Thomas Høeg Mogensen er ansat som ny kunde- & re­la­tions­di­rek­tør i EDC Projekt Poul Erik Bech i København, der er en af Danmarks største afdelinger for salg og udlejning af projektboliger. Thomas Høeg Mogensen starter 1. marts 2024 og kommer med omfattende pro­jek­ter­fa­ring og skal varetage kun­de­re­la­tio­ner med både nye og eksisterende kunder i hele landet.

  • København
  • Projekt
  • National
Læs artikel

Fire fagforbund flytter sammen i nybygget, certificeret kon­tor­fæl­les­skab

I 2026 vil Forbundshuset stå klar på Sluseholmen 1 i Sydhavnen lige ved det kommende metrostation Sluseholmen, der snart åbner. Forbundshuset på ca. 10.000 m² bliver hovedkontor for foreløbigt fire fagforbund. EDC Erhverv Poul Erik Bech har på vegne af MT Højgaard Property Development formidlet salget af det samlede kon­tor­fæl­les­skab, som har en samlet projektværdi på knap 500 mio. kr.

  • Sluseholmen
  • Kontor
Læs artikel

Hotel og kon­fe­ren­cecen­ter i midten af Danmark sat til salg for 110 mio. kr.

Det tidligere Comwell Grand Park Hotel i Korsør er sat til salg. Hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret ligger tæt på Vestmotorvejen og Sto­re­bælts­bro­en og rummer knap 10.000 m², som fordeler sig på 134 værelser, kon­fe­ren­ce­lo­ka­ler, mødelokaler, restaurant med industrikøkken, spaområde og en ældre og to bygninger, der tidligere har været en del af Taarnborg Gods. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret til en pris på 110 mio. kr.

  • Korsør
  • Hotel
Læs artikel