Søger du butikslokaler til salg i København? 

Hvis du søger et butikslokale eller en forretning til salg i København, så kan du trygt henvende dig til EDC Erhverv. 

  • Vi har flere årtiers erfaring og et bredt netværk, som kommer dig til gode – også når du skal erhverve butikslokale i København.

Se udvalget af butikker til salg i København. Du skal blot indtaste dine søgekriterier for at se, hvilke spændende butikslokaler der er til salg lige nu.

Landsdækkende netværk

Vores 24 erhvervscentre fordelt i hele landet samarbejder på tværs af by, kommune og region. Derfor kan du vide dig sikker på, at du får den service, du har behov for. Det tætte samarbejde muliggør, at vi kan kombinere kompetencer på tværs af landet, så vi altid stiller med det rigtige hold til din specifikke sag.

Find din lokale erhvervsmægler

Kompetent rådgivning

Når du er på udkig efter butikslokale til salg i København eller hvilket som helst andet sted, rådgiver vi dig fra start til slut i forløbet. Vores dygtige specialister tager dig i hånden gennem samtlige aspekter af købet og giver dig kompetent rådgivning om placering, an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, kon­trakt­for­hand­lin­ger og meget mere.

Læs, hvordan vi kan hjælpe dig

Følg udviklingen på potentielle butikker

Med EDC Erhvervs køber-/lejerkartotek i hånden får du de absolut bedste forudsætninger for at finde det helt rigtige butikslokale til dine behov. Du kan nemt søge i Kø­ben­havns­om­rå­det og få besked, når der en butik til salg, som matcher dine ønsker. Du modtager besked, når der kommer et nyt butikslokale til salg hos EDC Erhverv. Følg desuden udviklingen på potentielle butikker, så du altid er et skridt foran, når du skal købe eller leje.

Tilmeld dig køber/le­jer­kar­to­te­ket

Lyder det interessant?

Så tag kontakt til din lokale mægler og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte butikslokale eller forretning til salg.