RETAIL, DETAIL, BUTIK, RESTAURANT, HOTEL, KLINIK

Dine de­tail­spe­ci­a­li­ster med lokalkendskab

Vi kan hjælpe dig lokalt og på tværs af landet. Det gælder uanset, om du er på udkig efter et nyt butikslokale, den optimale placering til din restaurant, en ny adresse til dit hotel, eller om du har ledige kvadratmeter, der skal udlejes, sælges eller afstås.

Tag din specialist med på råd

Vi rådgiver og servicerer inden for samtlige aspekter af detailhandel. Vores mæglere arbejder hver dag med køb, leje, udlejning og salg af butikker, restauranter, caféer, hoteller, klinikker og mange andre typer af de­tail­e­jen­dom­me. Vi har spe­ci­a­listvi­den baseret på indsigt i det aktuelle marked og mange års erfaring.

Find og kontakt os nu

CityFact: Hvad driver efterspørgslen på de­tail­e­jen­dom­me?

Vores nye markedsrapport CityFact samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, så du kan se aktuelle markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og pro­jek­t­ud­vik­ling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der med byggeaktivitet – både historisk og planlagt byggeri.

Læs om de­tail­seg­men­tet, og hvordan CityFact som redskab giver et dybdegående indblik i de faktorer og tendenser, som driver efterspørgslen på de­tail­e­jen­dom­me.

Læs hele artiklen

Indsigt i mar­ked­sten­den­ser

For at sikre dig optimal vejledning garanterer vi altid at være opdaterede på den aktuelle mar­keds­si­tu­a­tion og tendenser. Derfor dedikerer vi os til uddannelse og dygtiggørelse inden for detailhandel gennem løbende deltagelse i relevante seminarer, messer og konferencer i hele Europa.

Sådan er vi hele tiden up to date med den nyeste udvikling og kan på bedst mulig vis hjælpe dig med dine ejendomsbehov.

Hvad er din detailejendom værd?

Skal du sælge eller værdiansætte din detailejendom til regnskabet? Eller er du blot nysgerrig for at vide, hvad du kan få for din detailejendom?

Bestil vurdering

Hvor mange søger din ejendom?

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se, hvor mange vi kan matche op med din detailejendom eller dine detaillokaler.

Tjek interessen

Opret søgeagent

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så præsenterer vi dit ønske for en relevant målgruppe og giver dig besked, så snart vi har en ejendom eller et lokale, der matcher.

Opret her

Kontakt din lokale erhvervsmægler

EDC Erhverv er en af Danmarks største er­hvervs­mæg­le­re med lokale centre over hele Danmark. Indtast by eller kommune, og find din lokale erhvervsmægler.

Find mægler

Sådan får detailkæder hjælp til at finde nye lokaler

Gennem mange år har EDC Erhverv Poul Erik Bech hjulpet danske og udenlandske de­tail­virk­som­he­der med at finde nye lokaler, og søgeaftaler bliver mere almindelige. Et stigende antal udenlandske virksomheder er ifølge Frank Heskjær, detailchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, en af forklaringerne på, at såvel søgeopgaver som køber- og lejerådgivning bliver mere udbredte.

Læs hele artiklen

Få vigtigste nyt fra detailmarkedet

Fremover kan du nemt holde dig opdateret på seneste nøgletal, nyheder og tendenser på detailmarkedet. Du får alt, der er værd at vide om butik, hotel, restaurant og andre de­tail­e­jen­dom­me.

Tilmeld dig nedenfor, og modtag DetailFokus og flere spændende nyheder - direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig her

Fremtidens detail: Fysiske butikker, showrooms og op­le­vel­ses­for­ma­ter

Fysiske butikker har bevist deres berettigelse, showrooms vinder frem, di­sco­unt­sek­to­ren i dag­lig­va­re­bran­chen oplever boom og bæredygtighed fylder tiltagende.

Det var nogle af hovedpointerne til EDC Erhverv Poul Erik Bechs nyligt afholdte, velbesøgte in­spira­tions­mø­de, hvor fremtrædende aktører inden for retail var inviterede til at fortælle om aktuelle tendenser og fremtidens detailhandel på Salling Rooftop i Aarhus.

Læs hele artiklen

Skal du købe eller leje detaillokaler?

Klik her og se, hvordan vi kan hjælpe dig med køb eller leje af butik-, hotel-, restaurations- eller andre typer retail.

Læs mere

Skal du sælge, afstå eller udleje detaillokaler? 

Har du butiks-, hotel-, restaurations- eller andre detaillokaler, du skal udleje, afstå eller sælge? Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

Læs mere

Videnskabeligt fundament i vores strategiske rådgivning

Hos EDC Erhverv har vi en research- og ana­ly­se­af­de­ling. Afdelingen følger trends tæt, behandler og analyserer relevant markedsdata og stiller prognoser for udviklingen på markedet.

Med skræddersyede mar­keds­a­na­ly­ser sikrer vi et videnskabeligt fundament i vores rådgivning. Analyserne kvalificerer dit be­slut­nings­grund­lag og skaber de bedste forudsætninger for en maksimering af afkast.

Læs mere

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel