Køb & leje af de­tail­e­jen­dom­me

Med vores 24 erhvervscentre fordelt over hele landet er vi altid repræsenteret tæt på, hvor du befinder dig. Vi kan rådgive dig om den rigtige placering, hjælpe med at finde det perfekte lejemål, besigtige lokalet, forhandle kontrakten og meget mere.

  • Vi har en lang række ser­vi­ce­pro­duk­ter, som vi tilbyder som le­jer­re­præ­sen­tan­ter:

  • Analyse af mar­keds­si­tu­a­tio­nen
  • Præsentation af ledige lejemål, der matcher dine behov
  • Footfall analyse – viser, hvor attraktiv din beliggenhed er
  • Detail­ud­vik­ling i afgrænset område – planlagte projekter
  • Afsøgning af monitorering af pla­ce­rings­mu­lig­he­der
  • Forhandling og udfærdigelse af lejekontrakt eller købsaftale
  • Forhandling og udfærdigelse af af­stå­el­ses­do­ku­men­ter
  • Af­le­ve­rings­rap­port – herunder fejl og mangellister inkl. fo­to­do­ku­men­ta­tion
  • Analyse og vurdering af eksisterende butiksnet. Herunder placeringer, markedsleje og vurdering af af­stå­el­ses­mu­lig­he­der og beløb.
Kontakt os

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Opret dig i Danmarks største køber-/le­jer­kar­to­te­ket, og få besked, når vi har et lokale, der matcher dine ønsker.

Opret søgeagent

Vi tilbyder rådgivning gennem hele forløbet, så du bliver ført trygt til dørs, når du skal finde nye lokaler

Hvordan foregår et typisk søgeforløb?

Har du et ønske eller behov for at få belyst et eller flere områder i en detailsag, så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå dine ønsker og behov. 

Herefter kommer vi med et oplæg til, hvordan vi ser opgaven løst bedst muligt, herunder de tidsmæssige og økonomiske forhold. Vi fastlægger sammen en plan og et aftalegrundlag, og herefter går vi i gang med opgaven.

Under hele processen vil vi løbende afholde statusmøder, hvor vi sammen kan korrigere, tilpasse og optimere den indsats, der skal til for, at opgaven løses på bedst mulig vis.

Kontakt os

Hvilken ejendomstype søger du?

Butikslokaler

Læs mere

Restauration & hotel

Læs mere

Er­hvervs­køk­ke­ner

Læs mere

Ældreboliger

Læs mere

Klinikker

Læs mere

Un­der­vis­nings­lo­ka­ler

Læs mere

Lokalt forankrede specialister

Vi har mange års erfaring med køb og leje af de­tail­e­jen­dom­me og detaillokaler. Hvis du er på udkig efter nye lokaler til hotel, restaurant, butik, klinik eller andet, så kan vi hjælpe dig trygt igennem processen.

Vores mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet sikrer dig, at vores mæglere har et dybdegående lokalt kendskab til netop dit lokalområde. Kombineret med vores erfaring på markedet, får du altid en dygtig specialist, når du skal finde det helt rigtige detaillokale til leje eller detailejendom til salg.

Sådan har vi tidligere håndteret detailsager

Clever bygger Danmarks største offentlige lynladestation på perfekt lokation

Fremover bliver det endnu nemmere at være elbilist, hvis man befinder sig i det sønderjyske. Danmarks førende ladeoperatør Clever giver den sønderjyske la­de­in­fra­struk­tur en markant opgradering med Danmarks hidtil største offentlige lynladestation, der kan lade elbiler med lynhurtig strøm fra 0-80% på under en halv time. Til at hjælpe sig med at udpege de rette lokationer har Clever indgået en landsdækkende aftale med Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed, EDC Poul Erik Bech, der netop har fundet en ideel lokation ved Aabenraa.

Læs artikel

Høringsforslag om nedsættelse af af­skriv­nings­sat­sen for bygninger

Der er fremsat et høringsforslag om at nedsætte af­skriv­nings­sat­sen på bl.a. nyerhvervede bygninger. Hvis forslaget vedtages uden ændringer, vil det fremover kun være muligt at foretage skattemæssige afskrivninger på nyerhvervede bygninger på op til 3% af an­skaf­fel­ses­sum­men pr. år. Nedsættelsen ændrer ikke på, hvilke bygninger der er af­skriv­nings­be­ret­ti­ge­de, eller hvem der har adgang til at foretage skattemæssige afskrivninger. Hvis forslaget vedtages, vil ændringen i af­skriv­nings­sat­sen gælde for erhvervelser fra 1. januar 2023.

Læs artikel

Vil dominere pizzamarkedet: Domino’s ekspanderer og åbner flere nye butikker

Domino’s Pizza i Danmark er med nye ejere de sidste 3½ år godt i gang med at genskabe tilliden til sit brand, som led et alvorligt knæk, der resulterede i en konkurs for det danske selskab tilbage i marts 2019. Opbygningen af nye butikker er i fuld gang og Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed EDC Poul Erik Bech har i den seneste tid fundet tre nye lejemål til dem og to mere er lige om hjørnet. Desuden er mange flere på vej fremover, da Domino’s vil gå fra de nuværende 25 butikker til at åbne op imod 150 pizzeriaer i Danmark i år 2030.

Læs artikel