Køb & leje af de­tail­e­jen­dom­me

Med vores 24 erhvervscentre fordelt over hele landet er vi altid repræsenteret tæt på, hvor du befinder dig. Vi kan rådgive dig om den rigtige placering, hjælpe med at finde det perfekte lejemål, besigtige lokalet, forhandle kontrakten og meget mere.

 • Vi har en lang række ser­vi­ce­pro­duk­ter, som vi tilbyder som le­jer­re­præ­sen­tan­ter:

 • Analyse af mar­keds­si­tu­a­tio­nen
 • Præsentation af ledige lejemål, der matcher dine behov
 • Footfall analyse – viser, hvor attraktiv din beliggenhed er
 • Detail­ud­vik­ling i afgrænset område – planlagte projekter
 • Afsøgning af monitorering af pla­ce­rings­mu­lig­he­der
 • Forhandling og udfærdigelse af lejekontrakt eller købsaftale
 • Forhandling og udfærdigelse af af­stå­el­ses­do­ku­men­ter
 • Af­le­ve­rings­rap­port – herunder fejl og mangellister inkl. fo­to­do­ku­men­ta­tion
 • Analyse og vurdering af eksisterende butiksnet. Herunder placeringer, markedsleje og vurdering af af­stå­el­ses­mu­lig­he­der og beløb.
Kontakt os

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Opret dig i Danmarks største køber-/le­jer­kar­to­te­ket, og få besked, når vi har et lokale, der matcher dine ønsker.

Opret søgeagent

Vi tilbyder rådgivning gennem hele forløbet, så du bliver ført trygt til dørs, når du skal finde nye lokaler

Hvordan foregår et typisk søgeforløb?

Har du et ønske eller behov for at få belyst et eller flere områder i en detailsag, så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan gennemgå dine ønsker og behov. 

Herefter kommer vi med et oplæg til, hvordan vi ser opgaven løst bedst muligt, herunder de tidsmæssige og økonomiske forhold. Vi fastlægger sammen en plan og et aftalegrundlag, og herefter går vi i gang med opgaven.

Under hele processen vil vi løbende afholde statusmøder, hvor vi sammen kan korrigere, tilpasse og optimere den indsats, der skal til for, at opgaven løses på bedst mulig vis.

Kontakt os

Hvilken ejendomstype søger du?

Butikslokaler

Læs mere

Hotel & restaurant

Læs mere

Klinikker

Læs mere

Un­der­vis­nings­lo­ka­ler

Læs mere

Lokalt forankrede specialister

Vi har mange års erfaring med køb og leje af de­tail­e­jen­dom­me og detaillokaler. Hvis du er på udkig efter nye lokaler til hotel, restaurant, butik, klinik eller andet, så kan vi hjælpe dig trygt igennem processen.

Vores mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet sikrer dig, at vores mæglere har et dybdegående lokalt kendskab til netop dit lokalområde. Kombineret med vores erfaring på markedet, får du altid en dygtig specialist, når du skal finde det helt rigtige detaillokale til leje eller detailejendom til salg.

Sådan har vi tidligere håndteret detailsager

Skønhedsklinik med store drømme samler det hele under ét tag på Frederiksberg

TAKE A BREAK Spa drømmer om at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at prioritere skønheds- og vel­væ­re­be­hand­lin­ger i hverdagen. Den drøm rykker nu tættere på, efter at skøn­heds­kli­nik­ken har lejet 484 m² på For­håb­nings­holm Allé 3 midt på Frederiksberg. Planen med det nye lejemål er at skabe et samlet skøn­heds­u­ni­vers, som udover klinik, skal byde på café, butik og kontor. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen.

 • Detail
Læs artikel

Involvering og selvforkælelse: Kreative caféer myldrer frem i butikslivet

Selvforkælelse, sundhed og ikke mindst kreative caféer dukker op mange steder i gadebilledet. Flere af tendenserne breder sig også til mindre byer. Et af de stadig ret nye tilbud er kreative caféer, hvor kunderne både kan drikke en kop kaffe og være kreative, fx ved at fremstille keramik eller egne smykker.

 • Detail
Læs artikel

Status på det nordiske ejendomsmarked: Optimisme trods usikkerhed på detailmarkedet

En af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, Jones Lang LaSalle (JLL), har sammen med EDC International Poul Erik Bech offentliggjort rapporten 'JLL Nordic Outlook - Spring 2023' med fokus på finansiering. Rapporten tager også temperaturen på det nordiske detailmarked.

 • Detail
 • Det nordiske ejendomsmarked
 • JLL
Læs artikel