Din de­tail­spe­ci­a­list lokalt og nationalt

Salg & udlejning af de­tail­e­jen­dom­me

Har du butiks-, hotel-, restaurations- eller andre detaillokaler, du skal udleje, afstå eller sælge? Så hjælper vi dig godt på vej - med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Skal du sælge, afstå eller udleje dine detaillokaler?

 • Vi tilbyder en række ydelser som din repræsentant

 • Analyse af markedet
 • Unik mar­keds­fø­rings­pak­ke
 • Udfærdigelse og forhandling af lejekontrakt eller købsaftale
 • Vurdering og forhandling af eksisterende lejekontrakter
 • Mar­keds­le­je­vur­de­ring
 • Mar­keds­vur­de­ring af salgspriser og afkast
 • Konvertering af an­ven­del­ses­for­mål samt økonomiske konsekvenser heraf
 • Kon­su­lent­bi­stand og rådgivning omkring indretning af projekt eller lejem
 • Vi kan også hjælpe med opskalering

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil salgsvurdering

En specialist tæt på dig


EDC Erhverv er en landsdækkende er­hvervs­mæg­ler­kæ­de med mere end 20 centre fordelt over hele landet. Det betyder, at vi arbejder sammen på tværs af landet og altid har en specialist nær dig. Vores lokalkendskab og mange års erfaring som de­tail­spe­ci­a­li­ster giver dig et godt udgangspunkt, når du skal sælge, afstå eller udleje dine lokaler. 

Vi servicerer vores kunder inden for alle aspekter af detailhandel, herunder hotel, butik, klinik, café og restauration. Uanset om du ejer ejendomme, der indeholder detail, som skal sælges, udvikles, afstås eller udlejes, kan vi hjælpe dig med forskellige produkter, der giver et professionelt og videnstungt grundlag at træffe den rigtige beslutning ud fra.

Find din lokale mægler

Tjek interessen for din ejendom med vores værktøjer

Vi har landets største Køber-/Lejerkartotek, som giver os en unik indsigt i de krav, købere og lejere har til indretning, størrelse og anvendelse. Vi matcher altid vores kartotek med ejendomme, der er på hylderne hos os. Det sikrer dig et hurtigere salg eller udlejning. Med vores værktøjer kan du også tjekke interessen for dine detaillokaler eller detailejendom, inden du sætter til salg eller udlejning.

Find din lejer

Test efterspørgslen på dit detaillejemål. Vi har gjort vores lejerkartotek frit tilgængeligt online, så du selv let kan se, hvor mange potentielle lejere som matcher dit lejemål. Tilmeld dig og se, hvor stor efterspørgslen er.

Klik her

Send-min-køber

Med Send-min-køber får du tilsendt potentielle købere direkte i din mailindbakke. Så kan du sætte til salg, når tiden er helt rigtig. Test din ejendom i markedet, uden nogen ved, at du overvejer at sælge. 

Tilmeld

Find din køber

Vi har samlet aktive ejen­doms­sø­gen­de i et Køber-/Lejerkartotek, og gjort det tilgængeligt for potentielle sælgere og udlejere. Indtast oplysningerne på din detailejendom, og tjek, hvor mange der søger en ejendom som din.

Klik her

Det får du hos os

 • Når du bruger EDC Erhverv til at sælge, afstå eller udleje dine detaillokaler, får du glæde af vores lokale til­ste­de­væ­rel­se, erfaring og ekspertise.

 • Landsdækkende lokalkendskab - Vi udlejer og afstår butikker i hele Danmark
 • Indgående mar­ked­skend­skab - Vi har tæt dialog med udlejere og butikker
 • Ekspertviden til rådighed - Vi har stor erfaring i at vurdere leje- og af­stå­el­ses­ni­veau­er

Sådan finder vi køberen/lejeren til din detailejendom

Få målrettet markedsføring

Vi sørger for en effektiv mar­keds­fø­rings­plan og målretter me­di­e­eks­po­ne­ring både online og i de trykte medier. På den måde sikrer vi, at dine lokaler dækkes så bredt i mediebilledet som muligt, og potentielle købere og lejere ser dine detaillokaler. Vi udarbejder desuden et prospekt af høj kvalitet, som interesserede får tilsendt.

Kontakt os

Følg med i din ejendomssag

Hos os kan du nemt holde dig fuldt opdateret under hele forløbet med din ejendomssag. Vi er naturligvis løbende i tæt kontakt med både dig og interesserede købere eller lejere, og med MitEDC kan du endvidere altid følge med i din sags status og aktuelle aktiviteter omkring dine detaillokaler.

Læs mere

DK's største køber-/lejerkartotek

Vi har en database med søgende lejere og købers krav til detaillokaler, og vi samkører dagligt databasen med udbudte ejendomme og lokaler. Med DK's største Køber-/Lejerkartotek har vi indsigt i, hvilke behov der efterspørges. Du kan også teste, hvor mange potentielle købere og lejere der er til netop din ejendom.

Test interessen
Salg, udlejning og afståelse af butikker er i dag blevet langt mere struktureret, men også mere kompliceret. Det stiller store krav til mægleres kompetencer. Samtidig stiller stigende nethandel større krav til beliggenhed og fleksibilitet. For at sikre dig optimal rådgivning garanterer vi, at vi altid er opdaterede på den aktuelle mar­keds­si­tu­a­tion og seneste tendenser inden for detailhandel.

Frank Heskjær, Head of Retail & Office, EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus C

Sådan har vi løst andre detailsager

Virksomheder søger mod Sjællands næststørste by: Fuld gang i er­hverv­s­ud­lej­nin­ger i Roskilde

Der er fuld gang i kontor-, klinik- og bu­tiks­ud­lej­nin­ger i Roskilde, der tiltrækker både større og mindre virksomheder. Særligt er der efterspørgsel på er­hvervs­le­je­mål i Roskildes nye, kreative bydel Musicon, det centrale Roskilde og havnen. Det fortæller EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, der i 2022 har haft ekstra fokus på er­hvervs­le­je­mar­ke­det i byen, hvor der især er stor efterspørgsel på butik, kontor og klinikker i størrelsen fra 70-300 m2.

 • DetailFokus
 • Detailejendomme
 • Detailmarkedet
Læs artikel

Fremtidens detail: Fysiske butikker, showrooms og op­le­vel­ses­for­ma­ter

Fysiske butikker har bevist deres berettigelse, showrooms vinder frem, di­sco­unt­sek­to­ren i dag­lig­va­re­bran­chen oplever boom og bæredygtighed fylder tiltagende. Det var nogle af hovedpointerne til EDC Erhverv Poul Erik Bechs nyligt afholdte, velbesøgte in­spira­tions­mø­de, hvor fremtrædende aktører inden for retail var inviterede til at fortælle om aktuelle tendenser og fremtidens detailhandel på Salling Rooftop i Aarhus.

 • Butikker
 • detail
 • DetailFokus
Læs artikel

Vil dominere pizzamarkedet: Domino’s ekspanderer og åbner flere nye butikker

Domino’s Pizza i Danmark er med nye ejere de sidste 3½ år godt i gang med at genskabe tilliden til sit brand, som led et alvorligt knæk, der resulterede i en konkurs for det danske selskab tilbage i marts 2019. Opbygningen af nye butikker er i fuld gang og Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed EDC Poul Erik Bech har i den seneste tid fundet tre nye lejemål til dem og to mere er lige om hjørnet. Desuden er mange flere på vej fremover, da Domino’s vil gå fra de nuværende 25 butikker til at åbne op imod 150 pizzeriaer i Danmark i år 2030.

 • Detail
 • DetailFokus
 • landsdækkende samarbejde
Læs artikel