Dine behov i fokus

Udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me

EDC Erhverv er specialister i alle former for udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me. Når du indgår et samarbejde med os om at finde den rette lejer til dine lokaler, får du en professionel mægler, der har årtiers erfaring, indgående kendskab til markedet og altid sætter dine behov i første række.

Sådan finder vi den helt rigtige lejer, og du får den rette pris

  • Vi gennemgår ejendommen grundigt og analyserer lejemålets potentiale iht. beliggenhed, kundestrøm, overordnet vejnet og meget mere
  • Vi sørger for de rigtige kontraktuelle betingelser i le­je­kon­trak­ter­ne - uop­si­ge­lig­heds­pe­ri­o­der, le­je­re­gu­le­rin­ger, istand­s­æt­tel­ses­for­plig­tel­ser, afståelse og fremleje m.m
  • Vi fokuserer på hurtig udlejning for at minimere tomgangsleje

Danmarks stærkeste netværk

EDC Erhverv har mere end 20 erhvervscentre fordelt i hele landet. Vi arbejder tæt sammen for at kunne give dig værdi med et stærkt og landsdækkende netværk. Dertil er vores placeringer i hele Danmark din garanti for, at du altid finder en mægler hos EDC Erhverv, som kender mar­keds­si­tu­a­tion og lokallivet i netop dit område.

Kontakt din lokale erhvervsmægler

Vælg en erfaren og kompetent mægler til opgaven

Leder du efter lejere til din er­hverv­se­jen­dom? Hos EDC Erhverv gør vi det nemt for dig at finde den rette lejer til dit erhvervslokale. Vi har mange års erfaring med håndtering af alle typer ejen­doms­ud­lej­ning – herunder udlejning af kontorer, lager- og lo­gi­sti­ke­jen­dom­me, hoteller, butikker mm. Vi kan også hjælpe dig!

Går du med tanker om at udleje dit erhvervslokale? Vi går altid den ekstra mil for, at du finder den helt rigtige lejer til dit erhvervslokale.

Find erhvervsmægler

Vær med hele vejen i salgsprocessen

Mit EDC giver dig adgang til at se:

  • Antallet af gange, din ejendom har været vist på edc.dk/erhverv
  • Antal fremvisninger for interesserede købere/lejere
  • Antallet af kunder, der har kontaktet den tilknyttede mægler for information om sagen
  • Overblik over publicerede avisannoncer på din ejendom, samt visning af de enkelte annoncer
  • Antallet af ma­te­ri­a­le­be­stil­lin­ger, vi har sendt til potentielle købere/lejere via mail
  • Antallet af mails, vi har sendt om din ejendom til kunder i EDC Køber-/Lejerkartotek
  • Oversigt over kommende aktiviteter

 Bestil en lejevurdering

Med en lejevurdering i hånden fra en EDC-valuar får du det bedste udgangspunkt for din udlejning. Vi hjælper dig med at værdisætte ejendommen og fastlægger den rigtige pris.

Læs mere

Hold dig opdateret

Vi udgiver løbende magasiner om tendenser inden for alle segmenter af er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det, herunder detail, kontor, industri og investering. Hold dig opdateret med vores magasiner.

Læs mere

Få hjælp med administration

Via LEA Ejen­doms­part­ner kan vi tilbyde to­ta­lad­mi­ni­stra­tion af din ejendom. Vi rådgiver og administrer alt fra kontorer til ejer- og an­dels­for­e­nin­ger. Få et proaktivt forløb med tæt dialog.

Læs mere

Du får afgørende markedsføring

Når du vælger EDC Erhverv til at stå for din er­hverv­s­ud­lej­ning, får du en effektiv mar­keds­fø­rings­plan med i aftalen.

Vi laver et gennemført prospekt og udarbejder målrettet materiale til me­di­e­eks­po­ne­ring, så din er­hverv­se­jen­dom florerer på online- og trykmedier. Al materiale er udarbejdet med målgruppen for øje, så du får den bedst mulige eksponering af er­hvervs­le­je­må­let.

Test interessen for dit er­hvervs­le­je­mål

Via vores nationale samarbejde sikrer vi en systematisk indsamling og registrering af lejere over hele landet. Vi har en detaljeret og opdateret lejerdatabase med lejeres ønsker og behov. Vi samkører dagligt databasen med aktuelt udbudte lejemål, og på den måde sikrer vi effektiv udlejning af dit er­hvervs­le­je­mål.

Vi har valgt at gøre lejerdatabasen tilgængelig, så du altid kan se, hvor mange potentielle lejere der står i kø til din ejendom.

Find din lejer

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at indgå et samarbejde?

Grib telefonen og ring til et af vores erhvervscentre, der er fordelt i hele landet. Find en mægler med indgående kendskab til netop dit område, som kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål og udlejning af din er­hverv­se­jen­dom.

Kontakt erhvervsmægler