På udkig efter det helt rigtige hotel eller restaurant i København?

Hos EDC Erhverv hjælper vi dig med at finde præcis det, du leder efter. Om end du leder efter hoteller i København til salg eller restauranter i København til salg, så hjælper vi dig med at finde den rette lokation til den rette pris.

Du får det klare overblik

Hos EDC Erhverv ved vi, at det kan være lidt af en jungle at finde ledige lokaler til restaurant eller hotel i København. Derfor hjælper og vejleder vi dig igennem hele salgsprocessen, fra du finder et relevant hotel- eller re­stau­rant­lo­ka­le til salg, til du skal underskrive kontrakten. Se os som din sam­ar­bejds­part­ner, der går det ekstra skridt for, at du får den bedste pris og det bedste lokale, når du skal have fat i restaurant til salg København eller hotel til salg København.

Få ejendomme direkte i indbakken

Tilmeld dig vores køber-/lejerkartotek og få tilsendt relevante hoteller og restauranter til salg direkte til din indbakke.

Find din lokale specialist

Klik her og find hurtigt en erhvervsmægler med speciale i hotel og restauration i dit lokalområde, så bliver du guidet igennem hele forløbet.

Find erhvervsmægler

Læs DetailFokus nu

Få relevant og dybdegående viden om detailmarkedet i hele landet. Bliv klogere på tendenser i og uden for København.

Sådan kan vi hjælpe

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb af hotel og restaurant.

Læs mere her

Giv os et kald

Kontakt os og her meget mere om, hvordan vi kam hjælpe dig med dit køb.

Hvad kan du forvente?

Når du igangsætter et samarbejde med EDC Erhverv, tager vi udgangspunkt i dine behov. Herefter giver vi et bud på, hvordan vi kan løse opgaven bedst muligt. Sammen udarbejder vi en plan for dit køb af hotel eller restaurant, så vi har de bedste forudsætninger for at opfylde dine behov. Når alt er på plads, går vi i gang med opgaven. 

Der vil afholdes statusmøder undervejs, hvor vi sammen kan ændre retning, tilpasse ønsker eller finde alternative løsninger. Sådan har du maksimal indflydelse på processen og dine hotel- eller re­stau­rantdrøm­me.

Hvis du er interesseret i hoteller til salg i København eller restauranter til salg i København, så tag endelig kontakt til os eller find din lokale mægler med speciale i hotel og restauration her.