Bæ­re­dyg­tig­heds­cer­ti­fi­ce­ret boligprojekt med 209 ud­lej­nings­bo­li­ger på vej ved Aarhus Universitet

CapMan og Nordstern er gået sammen om at udvikle og opføre et nyt boligområde i centrum af Aarhus, lige ved siden af Aarhus Universitet. Projektet har et samlet etageareal på 12.800 m2 og er døbt Augustshave. EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus er netop valgt til at stå for udlejningen med start i løbet af foråret, og de første lejligheder forventes at stå ind­flyt­nings­klar i efteråret 2023.

Læs artikel

Udbud af Hornbæk Hospital nu i mål: ”Det trumfer faktisk alt andet jeg har prøvet i min karriere”

Statens ejen­doms­sel­skab Freja Ejendomme satte den historiske ho­spi­tal­se­jen­dom i Hornbæk til salg i offentligt udbud i september 2022. Den sjældne udbudte liebhaversag er placeret lige ud til havnen og med panoramaudsigt over Øresund. EDC Erhverv Poul Erik Bech har varetaget salget af Hornbæk Hospital-ejendommen på vegne af Freja Ejendomme. Budfristen er netop udløbet, og der har været en overvældende interesse for den ikoniske bygning.

Læs artikel

Robotterne kommer: Markant in­du­stri­e­jen­dom i Middelfart solgt til international ro­bots­vejs­nings­virk­som­hed

Én af Europas førende leverandører af innovative svej­sero­bot­tek­no­lo­gi­er har netop købt en 1.288 m² stor lagerhal og dertilhørende kontor i Middelfart. Valk Welding tilbyder fuldt integrerede svej­sero­bot­løs­nin­ger, og den hollandske virksomhed ønsker nu at udvide til det skandinaviske marked. Den tidligere ejer, HEATCOM, har fundet nye græsgange, og EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen.

Læs artikel