EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Aarhus C

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus – din erhvervsmægler med ekspertise i er­hverv­se­jen­dom­me i Aarhus og Østjylland.
Vi er et stærkt kompetencehus med et stort team af er­hvervs­mæg­le­re, der har indgående lokalkendskab og et kæmpe er­hvervs­net­værk. Vores primære geografiske fokus er Østjylland med udgangspunkt i Aarhus, hvor du kan finde os i midtbyens smørhul på Rådhuspladsen 3 over for Aarhus Rådhus. Er­hvervs­cen­te­ret dækker bl.a. Skanderborg, Silkeborg, Odder, Ebeltoft og Djursland, og vi har desuden er­hvervs­mæg­le­re med ekspertise i ejen­doms­mar­ke­det i Randers.
Er du på jagt efter en lejer til dine butikslokaler i Aarhus? Ønsker du at sælge din kontorejendom i Silkeborg? Eller er du på udkig efter en in­ve­ste­rings­ejen­dom i Randers til din portefølje? I er­hvervs­cen­te­ret har vi særskilte spe­ci­a­listaf­de­lin­ger inden for investering, industri, kontor og detail/retail. Derfor står der altid er­hvervs­mæg­le­re med indgående ekspertviden klar til at hjælpe dig.
Vi har en stor lokal pro­jek­taf­de­ling i Aarhus med er­hvervs­mæg­le­re, der er specialiseret i pro­jek­t­ud­vik­ling, projektsalg og pro­jek­t­ud­lej­ning.

Vi tilbyder to­tal­hånd­te­ring, hvor vi rådgiver dig om ud­vik­lings­mu­lig­he­der og hjælper dig fra A til Å i processen med dybdegående mar­keds­a­na­ly­ser og koordinering i byggeprocessen. Hvis projektet allerede står klart, har vi stor erfaring med at hjælpe med salg, udlejning, markedsføring og administration af projektboliger.
Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus sidder desuden RICS-certificerede vur­de­rings­spe­ci­a­li­ster med mangeårig ekspertise i er­hverv­se­jen­dom­me og dyb forståelse for juraen på alle er­hvervs­seg­men­ter­ne.
Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 600 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og det er en stor fordel, hvad end der er tale om at afsætte din ejendom, anskaffe den næste til din portefølje eller finde de bedste lokationer i landet til din butikskæde.
Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?
Læs mere på www.poulerikbech.dk
Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus ser frem til at samarbejde med dig

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Rådhuspladsen 3, mezz8000 Aarhus C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 08 17 91
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re