EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Herning

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning – din erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Midtjylland.

Vi er et lokalt forankret erhvervscenter med et stærkt bagland af professionelle er­hvervs­mæg­le­re og medarbejdere. Vores primære geografiske fokus er Midt- og Vestjylland med udgangspunkt i Herning, hvor vi holder til på Østergade 14 midt på det centrale, pulserende strøg.

Vi dækker bl.a. Ikast, Brande, Holstebro, Ringkøbing, Skjern og Grindsted, og har i den daglige gang desuden et tæt samarbejde med vores erhvervscenter i Aarhus.
Vi er din lokale erhvervsmægler, der kan rådgive og hjælpe dig med køb, salg og udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me. Er du på jagt efter en lagerejendom i Ringkøbing? Ønsker du at sælge din bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Herning? Eller er du på udkig efter butikslokaler i Holstebro? Vores erhvervscenter har et tæt samarbejde med øvrige er­hvervs­mæg­le­re i EDC Poul Erik Bech, hvilket gør, at vi kan bistå hinanden på tværs af afdelinger. Sammen kan vores netværk af er­hvervs­mæg­le­re sikre dig, at du får maksimalt udbytte med minimal risiko hvad angår køb, salg og udlejning af er­hverv­se­jen­dom­me.
Vi kan hjælpe dig med:

Vi er et stærkt, reelt team, som løbende holder os fagligt opdateret på ejen­doms­mar­ke­det. Ærlighed, gode relationer og evnen til at eksekvere er ker­ne­kom­pe­ten­cer, som vi prioriterer højt i vores daglige arbejde. Vores er­hvervs­mæg­le­re har desuden bred er­hverv­ser­fa­ring og et solidt kendskab til den finansielle branche. Således er du sikret en tryg, kvalificeret sparring og rådgivning gennem hele kunderejsen. Vi har stor erfaring med in­ve­ste­rings­ejen­dom­me, herunder bl.a. bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me.

Af lokalkendte sager kan det nævnes, at vi har formidlet den store ejen­doms­por­te­føl­je i på Birkevej 2 i 7330 Brande bestående af 35 enheder for 40 mio. kr.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 600 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af er­hverv­se­jen­dom­me. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk EDC Erhverv Poul Erik Bech købte medio 2020 Hernings ældste ejen­doms­mæg­ler­fir­ma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer. Siden opkøbet er vores position i Herning styrket markant, og vi oplever en stor interesse fra såvel købelystne investorer og brugere, der i den grad har fået øjnene op for det store potentiale, som Herning og de om­kring­lig­gen­de byer har at byde på. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning ser frem til at samarbejde med dig.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Østergade 147400 Herning
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 62 07 06
Åbningstider
Mandag
8.30 - 16.30
Tirsdag
8.30 - 16.30
Onsdag
8.30 - 16.30
Torsdag
8.30 - 16.30
Fredag
8.30 - 16.00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re