EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Roskilde

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde.

Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Roskilde.

Er­hvervs­cen­te­ret i Roskilde er en velforankret lokal afdeling, som er beliggende på Støden 9, tæt på Roskilde Domkirke. Sammen med afdelingerne i Hillerød, København, Herlev, Køge, Slagelse og Næstved dækker vi hele Sjælland.

EDC Poul Erik Bech Erhverv Roskilde består af et stærkt erhvervsteam med flere års erfaring inden for er­hverv­se­jen­dom­me. Vi arbejder med alle typer af er­hverv­se­jen­dom­me til salg og udleje, og via vores landsdækkende kartotek over købere og lejere samt vores erhvervscentre i hele Danmark har vi netværket til at kende markedet, in­ter­es­sen­ter­ne og kundernes behov. På projektområdet har vi dedikeret kompetencer til optimering i forbindelse med pro­jek­t­rå­d­giv­ning, sparring og håndtering af både projektsalg, pro­jek­t­ud­lej­ning, samt salg af byggeretter og nyopførte turnkey-pro­jek­te­jen­dom­me. Vores mangeårige erfaring fra pro­jek­t­mar­ke­det sikrer jer det bedst mulige be­slut­nings­grund­lag.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Roskilde ser frem til at samarbejde med jer.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun er­hverv­se­jen­dom­me i Roskilde og området omkring, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonde, som støtter foreninger, hvor frivillige hænder hver dag gør en stor forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere om fonden på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Støden 94000 Roskilde
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
38 29 49 54
Åbningstider
Mandag
08:30 - 17:00
Tirsdag
08:30 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re