Salg af in­ve­ste­rings­ejen­dom­me

Vi har mange års erfaring med salg af in­ve­ste­rings­ejen­dom­me- og porteføljer. Du kan trygt henvende dig til din lokale erhvervsmægler, der kan give kompetent rådgivning igennem hele salgsprocessen.

Vores størrelse er din styrke

Vi har årtiers erfaring med salg og køb af in­ve­ste­rings­ejen­dom­me. Et tæt samarbejde mellem vores mere end 20 landsdækkende erhvervscentre sikrer dig et stærkt lokalkendskab og tæt kontakt til potentielle købere. Det mener vi er helt basalt, når vi skal omsætte din in­ve­ste­rings­ejen­dom.

Hos EDC Erhverv er du garanteret professionelle og handlekraftige løsninger, hver gang du har en in­ve­ste­rings­ejen­dom til salg hos os.

Tjek interessen for din in­ve­ste­rings­ejen­dom

Vi har landets største køberkartotek, som giver os en unik indsigt i de krav, købere har til indretning, størrelse og anvendelse. Vi matcher altid vores kartotek med ejendomme, der er på hylderne hos os. Det sikrer dig et hurtigere salg. Med vores værktøjer kan du også tjekke interessen for din in­ve­ste­rings­ejen­dom, inden du sætter til salg.

Få tilsendt potentielle købere

Tilmeld dig Send-min-køber, så sender vi dig en mail, hver gang vi har nye kunder i vores køberkartotek, der er på jagt efter en in­ve­ste­rings­ejen­dom som din. Du er naturligvis anonym og kan vurdere, om du har lyst til at tage kontakt til køberne via EDC Erhverv.

Tilmeld

Find din køber

Vi har valgt at gøre vores køberkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se, hvor mange købere vi kan matche op med din in­ve­ste­rings­ejen­dom. Indtast få oplysninger, og se, hvor mange potentielle købere vi har til en in­ve­ste­rings­ejen­dom som din.

Klik her

Frigør kapital med Sale & Leaseback

Overvejer I at frigøre den kapital, jeres virksomhed har bundet i mursten? Sale and Leaseback går ud på, at en virksomhed sælger sine ejendomme og derefter lejer dem af investoren på en aftale, der typisk strækker sig 10 eller flere år ud i fremtiden. Jo længere, virksomheden binder sig som lejer, jo højere salgspris og jo lavere husleje kan opnås.

Vi hjælper med at finde det rigtige balancepunkt mellem salgspris og lejeniveau, så både virksomhed og investor finder aftalen attraktiv.

Læs mere

Hvad er din in­ve­ste­rings­ejen­dom værd?

Skal du sælge din in­ve­ste­rings­ejen­dom? Som en af Danmarks største mæg­ler­virk­som­he­der er vores er­hvervs­mæg­le­re repræsenteret i hele landet, og vi har derfor et godt kendskab til det lokale marked. Det gør, at vi kan give dig en vurdering af din ejendoms reelle markedsværdi – uanset hvor i landet, du befinder dig.

Bestil salgsvurdering

Ønsker du at tale med en erhvervsmægler om et eventuelt salg af din in­ve­ste­rings­ejen­dom?

Kontakt os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Sådan har vi før håndteret in­ve­ste­rings­sa­ger

Clever bygger Danmarks største offentlige lynladestation på perfekt lokation

Fremover bliver det endnu nemmere at være elbilist, hvis man befinder sig i det sønderjyske. Danmarks førende ladeoperatør Clever giver den sønderjyske la­de­in­fra­struk­tur en markant opgradering med Danmarks hidtil største offentlige lynladestation, der kan lade elbiler med lynhurtig strøm fra 0-80% på under en halv time. Til at hjælpe sig med at udpege de rette lokationer har Clever indgået en landsdækkende aftale med Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed, EDC Poul Erik Bech, der netop har fundet en ideel lokation ved Aabenraa.

  • Capital Markets
  • Aabenraa
  • Clever
Læs artikel

W. P. Carey annoncerer 476 mio. kr. føl­ge­in­ve­ste­ring med Coop Danmark A/S

W. P. Carey Inc. (NYSE: WPC), der er en førende ejen­doms­in­ve­ste­rings­fond med speciale i sale & leaseback, build-to-suit og opkøb af ejendomme til enkeltlejere, er glade for at annoncere sale-leaseback af 16 dag­lig­va­re­bu­tik­ker nettoudlejet til den førende danske fø­de­va­re­for­hand­ler Coop Danmark A/S. De to transaktioner på omkring 297 mio. kr. og 179 mio. kr. blev afsluttet i henholdsvis juni og august 2022 og inkluderer en forpligtelse fra W. P. Carey til at købe yderligere syv butikker inden udgangen af 2022, når renoveringen af disse er afsluttet.

  • W. P. Carey
  • Coop
  • Erhverv
Læs artikel
Alt text

An­dels­bo­lig­for­e­ning sælger gedigen rød­sten­se­jen­dom i Aalborg for 12 mio. kr.

En an­dels­bo­lig­for­e­ning har netop solgt deres ejendom på Dannebrogsgade 20 i attraktive Aalborg Vestby. Ejendommen består af i alt 5 etager med kælder og 9 lejligheder, hvoraf alle på nær én er stu­den­ter­ven­li­ge toværelses lejligheder. EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af tegl­sten­se­jen­dom­men for 12 mio. kr.

  • investering
  • aalborg
  • boligudlejningsejendom
Læs artikel