Leder du efter kontorer til salg eller leje?

Så behøver du ikke at lede meget længere. EDC Erhverv er nemlig specialister i køb og leje af kontorlokaler. Vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige kontor til leje eller kontor til salg.

  • Hos EDC Erhverv ved vi, at det kan være en besværlig proces at finde den rette kontorejendom. Derfor har vi dedikeret os til at gøre det nemt for dig at finde kontorlokaler i hele landet.

Gennemgribende markedsanalyse

På baggrund af dine ønsker, udarbejder vi en skræddersyet analyse af markedet. Vi giver dig en grundig indsigt i markedsforhold og om­rå­de­spe­ci­fik­ke detaljer, så du har de bedste vilkår for at vælge placeringen af dit fremtidige kontor. I analysen ser vi bl.a. på udviklingen af lejeniveauer, mængden af ledige kvadratmeter, ud­vik­lings­po­ten­ti­a­let for området samt arbejdsstyrke og mulighederne for nybyggeri og udvidelser. Vi analyserer ligeledes infrastruktur, p-muligheder, caféer og spisesteder, adgang til fitness mv., så du får de rette forudsætninger for at vælge det helt rigtige kontorlokale.

Vi hjælper med at søge

Vi hjælper også med selve søgningen efter det optimale kontorlejemål eller kontorejendom, på baggrund af de afdækkede behov og mar­keds­a­na­ly­sen. For at kunne tilbyde dig de bedste kontorlokaler, undersøger vi alle udbudte lokaler og præsenterer dem med en vurdering af, i hvor høj grad det enkelte kontorlejemål lever op til dine behov. Hvis det rigtige kontorlejemål eller kontorejendom skulle vise sig ikke at være udbudt på markedet, søger vi efter off-market kontorer og kontorlokaler med hjælp fra vores databaser og netværk. Sådan får du et hurtigt og trygt forløb med os.

Vi hjælper dig med forhandlingen

Når du har fundet det helt rigtige kontor, hjælper vi med forhandling af kontrakt og øvrige forhold og vilkår. Det kan komme dig og din virksomhed til gode at lade os bistå kon­trakt­for­hand­lin­ger­ne, da der kan være mange penge at hente og spare, når de sidste detaljer om dit kontorlokale skal på plads. Der er mange forskellige aspekter at tage stilling til, både økonomiske og juridiske, som kan have stor betydning for dig. Derfor tilbyder vi at være med fra besigtigelsen til forhandling af den endelige kontrakt. Sådan skræddersyr vi processen, så du får den letteste proces i forbindelse med køb eller leje af kontorlokale.

Du kan også automatisere din søgning

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så markedsfører vi dit ønske over for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, så snart vi får et kontorlokale eller kontorejendom, der matcher dit ønske.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe?

Kontakt os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre.

Klik her

Læs om vores services

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det rette kontordomicil.

Klik her