Specialister i kontor

Kon­to­re­jen­dom­me & domiciler

Skal du købe, sælge eller udleje din kontorejendom? Hos EDC Erhverv får du et indgående mar­ked­skend­skab og en lokal rådgivning. Vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek  og dybdegående analyser giver os en unik indsigt i markedet.

CityFact: Hvad driver efterspørgslen på
kon­to­re­jen­dom­me?

Vores nye markedsrapport CityFact samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, så du kan se aktuelle markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og pro­jek­t­ud­vik­ling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der med byggeaktivitet – både historisk og planlagt byggeri.

Læs om kon­tor­seg­men­tet, og hvordan CityFact som redskab giver et dybdegående indblik i de faktorer og tendenser, som driver efterspørgslen efter kon­to­re­jen­dom­me.

Læs hele artiklen

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vurdering

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab, eller er du nysgerrig på at vide, hvad du kan få for din kontorejendom? Hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere

Tjek efterspørgslen

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler.

Se mere her

Opret søgeagent

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så præsenterer vi dit ønske for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, når vi har en ejendom/lokale, der matcher.

Opret dig

Få en ekspert med på råd

EDC Erhverv er en af Danmarks største er­hvervs­mæg­le­re med lokale centre over hele Danmark. Indtast by eller kommune, og find din lokale erhvervsmægler.

Kontakt os

Velkommen til det meningsfulde arbejdsliv

Når arbejdet ændrer sig, ændrer behovet for ledelse sig også. Fremtidens ledere skal i langt højere grad tage ansvar for det kulturelle værtskab, det er, at få kolleger tilbage på kontoret. På tværs af hybride ar­bejds­for­ma­ter skal ledere fokuserer på både faglige og sociale fællesskaber.

Hvordan lykkes lederne bedst med denne opgave, og hvilke udfordringer venter? Det har Gitte Andersen, ekspert i at udarbejde strategier for fremtidens hybridarbejde, et svar på.

Læs mere

Bliv opdateret på kontormarkedet

Fremover kan du nemt holde dig opdateret på seneste nøgletal, nyheder og tendenser på kontormarkedet.

Tilmeld dig nedenfor, og modtag KontorFokus og flere spændende nyheder - direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig her

Ofte stillede spørgsmål

Momondo flytter til state-of-the-art kontorlejemål midt i København

Den populære rejseside Momondo flytter til nyt kontor i København lige ved Rådhuspladsen. De flytter til en charmerende, klassisk og smuk ejendom, hvor de lejer 1.300 m² med nyistandsatte lokaler, der bliver tilpasset netop deres behov.

EDC International Poul Erik Bech har været lejerådgiver for Momondo og har gennem knap et år været med til at finde de helt rigtige lokaler til deres internationale team. Trenden på kontormarkedet går på, at der stilles større og større krav til kontoret.

Læs hele artiklen

Videnskabeligt fundament i vores strategiske rådgivning

Hos EDC Erhverv har vi en research- og ana­ly­se­af­de­ling. Afdelingen følger trends tæt, behandler og analyserer relevant markedsdata og stiller prognoser for udviklingen på markedet.

Med skræddersyede mar­keds­a­na­ly­ser sikrer vi et videnskabeligt fundament i vores rådgivning. Analyserne kvalificerer dit be­slut­nings­grund­lag og skaber de bedste forudsætninger for en maksimering af afkast.

Læs mere

Det Nordjyske Mediehus’ domicil solgt i stor ejendomshandel

Det Nordjyske Mediehus' domicil er solgt til in­ve­ste­rings­fir­ma­et Tecta Invest. Ejendommen har været domicil for Det Nordjyske Mediehus i mere end 30 år, men mediehuset flytter næste år til nye lokaler på Østre Havn og har derfor nu solgt den 13.870 m² store ejendom med kontorer og lager/produktion.

Frem til flytningen i medio 2023 vil Det Nordjyske Mediehus bo til leje hos Tecta Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af ejendommen på Langagervej 1 i Aalborg Øst.

Læs hele artiklen

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel