Specialister i kontor

Kon­to­re­jen­dom­me & domiciler

Skal du købe, sælge eller udleje din kontorejendom? Hos EDC Erhverv får du et indgående mar­ked­skend­skab og en lokal rådgivning. Vores landsdækkende Køber-/Lejerkartotek  og dybdegående analyser giver os en unik indsigt i markedet.

CityFact: Hvad driver efterspørgslen på
kon­to­re­jen­dom­me?

Vores nye markedsrapport CityFact samler relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, så du kan se aktuelle markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og pro­jek­t­ud­vik­ling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der med byggeaktivitet – både historisk og planlagt byggeri.

Læs om kon­tor­seg­men­tet, og hvordan CityFact som redskab giver et dybdegående indblik i de faktorer og tendenser, som driver efterspørgslen efter kon­to­re­jen­dom­me.

Læs hele artiklen

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vurdering

Skal du sælge, værdiansætte ejendommen til dit regnskab, eller er du nysgerrig på at vide, hvad du kan få for din kontorejendom? Hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs mere

Tjek efterspørgslen

Vi har valgt at gøre vores Køber-/Lejerkartotek tilgængeligt for dig, så du nemt kan se hvor mange købere eller lejere, vi kan matche op med din ejendom eller dine lokaler.

Se mere her

Opret søgeagent

Opret dit ønske i vores Køber-/Lejerkartotek. Så præsenterer vi dit ønske for en relevant målgruppe, og giver dig først besked, når vi har en ejendom/lokale, der matcher.

Opret dig

Få en ekspert med på råd

EDC Erhverv er en af Danmarks største er­hvervs­mæg­le­re med lokale centre over hele Danmark. Indtast by eller kommune, og find din lokale erhvervsmægler.

Kontakt os

Velkommen til det meningsfulde arbejdsliv

Når arbejdet ændrer sig, ændrer behovet for ledelse sig også. Fremtidens ledere skal i langt højere grad tage ansvar for det kulturelle værtskab, det er, at få kolleger tilbage på kontoret. På tværs af hybride ar­bejds­for­ma­ter skal ledere fokuserer på både faglige og sociale fællesskaber.

Hvordan lykkes lederne bedst med denne opgave, og hvilke udfordringer venter? Det har Gitte Andersen, ekspert i at udarbejde strategier for fremtidens hybridarbejde, et svar på.

Læs mere

Bliv opdateret på kontormarkedet

Fremover kan du nemt holde dig opdateret på seneste nøgletal, nyheder og tendenser på kontormarkedet.

Tilmeld dig nedenfor, og modtag KontorFokus og flere spændende nyheder - direkte i din indbakke. 

Tilmeld dig her

Ofte stillede spørgsmål

Momondo flytter til state-of-the-art kontorlejemål midt i København

Den populære rejseside Momondo flytter til nyt kontor i København lige ved Rådhuspladsen. De flytter til en charmerende, klassisk og smuk ejendom, hvor de lejer 1.300 m² med nyistandsatte lokaler, der bliver tilpasset netop deres behov.

EDC International Poul Erik Bech har været lejerådgiver for Momondo og har gennem knap et år været med til at finde de helt rigtige lokaler til deres internationale team. Trenden på kontormarkedet går på, at der stilles større og større krav til kontoret.

Læs hele artiklen

Videnskabeligt fundament i vores strategiske rådgivning

Hos EDC Erhverv har vi en research- og ana­ly­se­af­de­ling. Afdelingen følger trends tæt, behandler og analyserer relevant markedsdata og stiller prognoser for udviklingen på markedet.

Med skræddersyede mar­keds­a­na­ly­ser sikrer vi et videnskabeligt fundament i vores rådgivning. Analyserne kvalificerer dit be­slut­nings­grund­lag og skaber de bedste forudsætninger for en maksimering af afkast.

Læs mere

Det Nordjyske Mediehus’ domicil solgt i stor ejendomshandel

Det Nordjyske Mediehus' domicil er solgt til in­ve­ste­rings­fir­ma­et Tecta Invest. Ejendommen har været domicil for Det Nordjyske Mediehus i mere end 30 år, men mediehuset flytter næste år til nye lokaler på Østre Havn og har derfor nu solgt den 13.870 m² store ejendom med kontorer og lager/produktion.

Frem til flytningen i medio 2023 vil Det Nordjyske Mediehus bo til leje hos Tecta Invest. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af ejendommen på Langagervej 1 i Aalborg Øst.

Læs hele artiklen

Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
Læs artikel

Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
Læs artikel

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel