Vurdering

Dine vur­de­rings­eks­per­ter med lokalkendskab

Har du behov for en salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom? Eller har din andelsforening brug for en va­lu­ar­vur­de­ring? Med en vurdering på hånden har du et retvisende billede af din ejendoms værdi.

Hvad indeholder en vur­de­rings­rap­port?

  • Vores vurderinger er altid tilpasset dine behov, og derfor aftaler vi formål og vurderingstema med dig, inden vi udarbejder en vurdering. Det kunne fx være alternativ anvendelse, markedsværdi eller konvertering til andre formål. Temaerne kan potentielt føre til forskellige værdier på samme ejendom. En vur­de­rings­rap­port kan blandt andet indeholde:

  • Stamdata om ejendommen
  • Informationer om nær- og fjernmiljø
  • Udgifter og eventuelle indtægter
  • Information om le­jer­sam­men­sæt­ning
  • Den vur­de­rings­sag­kyn­di­ges bemærkninger
  • Budgetter
Bestil vur­de­rings­rap­port

Overvejer du at få en ejen­doms­vur­de­ring?

Har du brug for en uvildig vurdering af din er­hverv­se­jen­dom eller ejen­doms­por­te­føl­je? En vurdering kan være relevant for dig som ejendomsejer og for din ejerforening eller bestyrelse, der overvejer at sælge, har brug for en mar­keds­le­je­vur­de­ring eller blot ønsker en opgørelse over jeres samlede økonomi. Der kan nemlig være mange penge både at tjene og spare.

Læs mere

Overvejer du at sælge din ejendom?

Vores er­hvervs­mæg­le­re arbejder hver dag med køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me, og de er derfor hele tiden opdaterede på, hvad der sker på det lokale marked, og om der er efterspørgsel på netop din type ejendom.

Bestil en salgsvurdering og få klarhed om, hvorvidt det er tid til at sælge.

Bestil salgsvurdering

Har du brug for en va­lu­ar­vur­de­ring?

Har I brug for en va­lu­ar­vur­de­ring til årsregnskabet? Eller går I med tanker om at hæve andelskronen og har brug for at vide, om jeres ejendom er steget i værdi? Få en va­lu­ar­vur­de­ring af jeres an­dels­bo­lig­for­e­ning.

Læs mere

Er du nysgerrig på lejeniveauet i din ejendom?

Er du lejer og synes, at din leje virker høj i forhold til lejeniveauet i det lokale område? Eller er du ejer og overvejer, om det er tid til en lejeregulering? Få klarhed med en lejevurdering.

Læs mere

RICS-registrerede vur­de­rings­sag­kyn­di­ge

The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) er en globalt anerkendt organisation, som arbejder på tværs af landegrænser for at sikre et højt fagligt niveau og etik på det internationale ejendomsmarked.

Langt de fleste af vores vur­de­rings­sag­kyn­di­ge er RICS-registrerede, og det er en bekræftelse af, at vi lever op til de fælles normer og krav, der stilles til en internationalt orienteret mæg­ler­virk­som­hed. Det betyder, at vores danske og internationale kunder er garanteret, at vi i enhver vurdering og rådgivning forpligter os på de højeste standarder for kvalitet og etik.

Bliv kontaktet af din lokale vur­de­rings­eks­pert

Kontakt os