Vil du udleje eller sælge dine kontorlokaler, klarer vi opgaven. Hos EDC Erhverv er vi specialister i kon­to­re­jen­dom­me. Det betyder, at du har en erhvervsmægler med på sidelinjen, som har et indgående mar­ked­skend­skab og kender køberne og lejerne.

Få målrettet markedsføring af dine kontorlokaler

Når du lader os varetage salget eller udlejningen af dine kontorlokaler, er du garanteret en slagkraftig markedsføring. Det sker på baggrund af både omfattende udarbejdelse af mar­keds­fø­rings­ma­te­ri­a­le og en løbende tæt kontakt til seriøse interesserede.

Sådan sikrer vi maksimal synlighed over for de rette interesserede og ultimativt en hurtigere og bedre handel.

Kontakt os

Hvad er dit behov?

Vurdering

Vi tilbyder le­je­vur­de­rin­ger, salgs­vur­de­rin­ger og ejen­doms­vur­de­rin­ger. En vurdering giver et seriøst billede af ejendommens samlede værdi.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Sale & Lease Back

Konverter din ejendom til kapital. Vi hjælper med at udarbejde en fordelagtig aftale for både virksomhed og investor.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Le­jer­rå­d­giv­ning

Få hjælp til lo­ka­li­se­rings­a­na­ly­ser, lejeaftaler og genforhandling af lejemål. Tag os med på råd.

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig

Følg markedet

Vil du være opdateret på seneste tendenser og markedstal? Læs seneste nyheder om kontormarkedet.

Læs seneste nyheder

Følg aktiviteterne omkring din kontorejendom

Hos os kan du nemt holde dig fuldt opdateret under hele forløbet. Her er vi altid i tæt kontakt med både dig og interesserede købere eller lejere. Med MitEDC kan du endvidere altid følge med i din sags status og aktuelle aktiviteter omkring dine kontorlokaler.

Læs mere

Find din lokalkendte specialist

Med mere end 23 erhvervscentre fordelt over hele landet, finder du os altid nær både dig og køberne. Vores lokalkendte er­hvervs­spe­ci­a­li­ster arbejder sammen på tværs af hele Danmark. Så kan du nemt og frit henvende dig til en af vores mange erhvervscentre, og få professionel rådgivning, ligegyldigt hvor du og dine kontorlokaler befinder jer i landet.

Tag os med på sidelinjen, og få en professionel og effektiv partner til at varetage udlejning og salg af dine kon­to­re­jen­dom­me.

Find erhvervsmægler

Tjek interessen for din ejendom med vores værktøjer

Vores køber/lejerkartotek byder på et stort og landsdækkende netværk af interesserede købere og lejere. Til gavn for dig, giver det os en unik indsigt i de krav, som køberne og lejerne stiller til kon­tor­lo­ka­ler­ne - også selvom de befinder sig i den anden ende af landet. Som sælger eller udlejer kan du desuden nemt og hurtigt selv teste, hvor mange potentielle købere og lejere der er til netop din kontorejendom.

Find din lejer

Test efterspørgslen på dit lejemål. Vi har gjort vores lejerkartotek frit tilgængeligt online, så du selv let kan se, hvor mange potentielle lejere som matcher dit kontorlejemål. Tilmeld dig og se, hvor stor efterspørgslen er.

Klik her

Send-min-køber

Med Send-min-køber får du tilsendt potentielle købere direkte i din mailindbakke. Så kan du sætte til salg, når tiden er helt rigtig. Test din kontorejendom i markedet, uden nogen ved, at du overvejer at sælge. 

Tilmeld

Find din køber

Vi har samlet aktive ejen­doms­sø­gen­de i et Køber-/Lejerkartotek, og gjort det tilgængeligt for potentielle sælgere og udlejere. Indtast oplysningerne på din kontorejendom, og tjek, hvor mange der søger en ejendom som din.

Klik her

Toldstyrelsen overtager stort lejemål i Køge

”Som udlejer er vi glade for, at det er lykkedes at finde en god, stabil lejer til de store lokaler, og faktisk havde EDC Erhverv to interesserede lejere i slutfasen. Vi har håndværkere i gang med at indrette lokalerne efter Toldstyrelsens ønsker, og vi ser frem til et godt samarbejde."

Christina Prince fra Advokatfirmaet Prince

Hvad er dine kontorlokaler værd?

Bestil en professionel salgsvurdering af din ejendom

En præcis vurdering af dine kontorlokaler giver et realistisk indblik i økonomien til fordel for dig og andre mulige interessenter. Med vores leje- og salgsvurdering finder vi den rigtige pris og lejer/køber til din kontorejendom. Dette sikrer vi blandt andet via et indgående kendskab til det aktuelle marked og lokalområdet.

Ved hjælp af kontinuerlig research, grundig analyse og dybdegående lokalindsigt sørger vi for, at du får et aktuelt og præcist kendskab til værdien i dine kon­to­re­jen­dom­me.

Bestil salgsvurdering