Kontor fra EDC

Brovejen 32

4930 Maribo

11.950.000 kr.

Investering - 1.842 m²
Nyhed

Velbeliggende er­hverv­se­jen­dom i Maribo, tæt ved Sydmotorvejen mod Femern/Rødby

• Præsentabel, velholdt og velbeliggende er­hverv­se­jen­dom

• Beliggende på meget trafikeret indfaldsvej i Maribo med stor synlighed og trafikflow

• Få omkostninger til ved­li­ge­hol­del­se – ”ny” ejendom, opført i røde sten

• Velindrettede og moderne salgs-/kontorlokaler

• Mulighed for at ny ejer kan bruge ejendommen som domicilejendom

Ejendommen er opbygget som to selvstændige bygninger, med rigtig gode p-forhold mellem bygningerne.

Den forreste bygning mod Brovejen er i dag lejet ud til Nordea, der har en stor filial med både erhvervs- og pri­va­t­rå­d­giv­ning samlet for hele Lolland – denne ejendom har et areal på 480 m², med flotte kontorer, spisestue, mødelokaler og diverse mindre lokaler til IT, depot/arkiv mv.

Bygningen mod Jernbanen, er indrettet med to gode lejemål i stueplan på 462 m² hver. Sælger anvender selv det ene lejemål til bilsalg og det andet er udlejet til genbrugsbutik. Sælger er indstillet på hurtig udflytning hvis køber måtte ønske dette, eller alternativt være lejer i en aftalt periode efter salget

På 1 sal – med adgang via trappetårn med elevator – ligger der to kontorlejemål på hver 219 m². Lokalet på 1 sal til venstre er under genudlejning, og i lokalet til højre er der mulighed for at køber selv kan indrettet til nyt formål indenfor f.eks. kontor, klinik eller lignende.

Ejendommen er opført i 2007 – og fremstår som en af områdets flotteste er­hverv­se­jen­dom­me, og med meget stor synlighed ud mod Brovejen – der er indfaldsvej direkte fra motorvejen. Her får man som ejer et stort trafikflow, og dermed mulighed for stor eksponering. Bygningerne er opført i røde sten, med paptag.

Alt står i meget flot stand, er løbende vedligeholdt og udført med kørefast underlag i de to store er­hvervs­le­je­mål i stueplan.

Lejemålene er forskelligt indrettet, i gode kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler både ude og inde – der er trægulve og klinker. Overalt er det lyse vægge og lofter, og fra de mange vinduer i ejendommen er der et flot lysindfald hele dagen.

Alle lokaler vil kunne anvendes som kontorer, detailsalg, liberalt erhverv, fitness, klinik mv. Lokalerne kan sagtens deles op – det har tidligere været delt op i tre enheder i stueplan, så der kan optimeres på lejeniveauerne.

Maribo har med sin meget centrale placering på Lolland og Falster alle forudsætninger for at være en af vækstbyerne når FEMERN forbindelsen står færdig.

Her ligger Brovejen 32 helt optimalt, og med rydningen af det levende hegn langs med jernbanen, vil der være direkte indkig til ejendommen fra motorvejen.

Med Femern byggeriets aktiviteter de kommende mange år, er denne ejendom oplagt for investorer der skal til regionen og arbejde, og som har behov for et godt stort domicil, som er præsentabelt for såvel indenlandske som udenlandske kunder.

De nærmeste naboer er LIDL, Nordea, ALDI samt en meget velbesøgt UNO – X tankstation, hvilket sikre en enorm trafik i området.

Kun ca. 200 meter fra ejendomme ligger JYSK og SuperBrugsen samt et stort OK tank anlæg – kunder til disse butikker kører direkte forbi Brovejen 32.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale
  • Fælles reception
  • Bad og omklædning

Teknik

  • Personelevator
  • Ventilation
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Gasværksvej (Brovejen)263 m
  • Maribo St.1,0 km
  • E 471,2 km

Nøgletal

Adresse
Brovejen 32
Sagsnr.
473019197
Ejendomstype
Kontor
Handelstype
Investering
Pris
11.950.000 kr.
Afkast
8,23 %
Etageareal
1.842 m²

Arealer

Grundareal
3.072 m²
Bebygget
1.318 m²
Erhvervsareal
1.842 m²
Etageareal
1.842 m²

Økonomi

Pris
11.950.000 kr.
Pris/m²
6.488 kr.
Lejefaktor
10.34
Lejeindtægt
1.155.584 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
627 kr.
Årlige driftsudgifter
204.520 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
111 kr.
Afkast
8,23 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Ja

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Svamp/Insekt
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
2005
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

473@edc.dk55 78 66 00