Market Update Q1 2023

 • Market Update
 • Markedstal

Det første Market Update i 2023 er landet. Kvar­tals­rap­por­ten giver et overblik over det danske er­hverv­se­jen­doms­mar­ked med indblik i de vigtigste nøgletal fra dansk økonomi, herunder rentesatser, årlig vækst i BNP og udviklingen i beskæftigelsen. Derudover er der også detaljerede markedsdata på bl.a. afkastkrav, lejeniveauer og forventninger til udviklingen inden for bo­li­g­ud­lej­nings-, kontor-, detail- og in­du­stri­e­jen­dom­me på tværs af 26 områder i Danmark.

NORMAL med tårnhøje væk­stam­bi­tio­ner på ingen måde mætte

Den populære detailkæde NORMAL har på kun 11 år rundet 682 butikker i 8 lande. De danske butikker tæller 145 og flere byer åbner butik nr. 2 eller 3. Den ekspansive vækststrategi gør, at flere og flere butikker også åbner i mindre handelsbyer. EDC Erhverv Poul Erik Bech har hjulpet med at finde de helt rigtige placeringer og størrelser af butikker i en række byer i hele landet.

 • Detail
Læs artikel

Gryende optimisme for detaillokaler

For et år siden styrtdykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, men nu har et lidt mere optimistisk syn indfundet sig – også for lokaler til butikker og spisesteder. Det viser de mange svar i EDC Erhverv Poul Erik Bechs For­vent­nings­un­der­sø­gel­se 2024. Måske undervurderer respondenterne potentialet for detailbranchen, pointerer EDC Erhverv Poul Erik Bechs eksperter.

  Læs artikel

  EDC på MAPIC i Cannes: ”Fin stemning på Europas største detail-ejendomsmesse”

  MAPIC, som er en af verdens største retail-konferencer, løb af stablen i Cannes i slutningen af sidste år. Mere end 1.500 detailbrands og 4.500 deltagere deltog i tre dage med netværk på højt niveau, professionelle møder og konferencer. Frank Heskjær, Head of Retail i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, var afsted for fjerde gang for at tale med detailkunder og spotte de nyeste trends for detailbutikker. Nyeste trends er outlet-butikker, fokus på oplevelser, bæredygtighed, samspil mellem butikker og onlineshopping, og så er der øget udenlandsk interesse for Danmark.

  • Detail
  • MAPIC
  Læs artikel