Markedets bedste aktivitetsoverblik

Når du har en ejendom til salg eller udlejning hos EDC Erhverv, kan du med Mit EDC få et overblik over processen og se de seneste aktiviteter på din ejendom.

Mit EDC giver adgang til at se

  • antallet af gange, din ejendom har været vist på edc.dk/erhverv
  • antal fremvisninger for interesserede købere/lejere
  • antallet af kunder, der har kontaktet den tilknyttede mægler for information om sagen
  • overblik over publicerede avisannoncer på din ejendom, samt visning af de enkelte annoncer
  • antallet af materialebestillinger, vi har sendt til potentielle købere/lejere via mail
  • antallet af mails, vi har sendt om din ejendom til kunder i køber/lejerkartoteket
  • oversigt over kommende aktiviteter

Viser kun en del af vores indsats
Tallene er et godt fingerpeg om kundernes interesse for din ejendom, men reelt er den samlede mæglerindsats større end den, du ser på skærmen. Vi sender mange prospekter på baggrund af opringninger, og vi udleverer også personligt materiale til kunderne. Desuden har vi løbende ejendomme med i vores nyhedsbrev og på forsiden af edc.dk/erhverv. De tal fremgår ikke af oversigterne.

Se status på din sag inden den officielt er sat til salg eller leje 
Når din ejendom sættes til salg eller leje, skal der udarbejdes prospekter, tilstands- og energirapporter, tages billeder og en lang række af andre aktiviteter. På Mit EDC kan du følge med i, hvor mange aktiviteter, der mangler, før din ejendom er helt klar til at blive sat til salg eller leje.

Til dig, der søger
Mit EDC gør det også nemt for dig, der søger efter en ejendom eller et lokale. Du kan bl.a. gemme dine søgninger med dine valgte kriterier, og dagligt blive matchet op med de ejendomme, vi får i kommission. Du kan også gemme interessante ejendomme, og følge med i ejendommens aktiviteter, herunder prisnedsættelser.

Sådan får du adgang
Du kan tilmelde dig Mit EDC øverst på siden. Du vælger selv dit password, som du kan bruge næste gang du logger ind på din personlige side på edc.dk/erhverv.
Er du allerede tilmeldt, så log på Mit EDC og følg dit salg, din udlejning eller dine søgninger.

Overvejer du at sælge eller udleje din ejendom?
Hvis du ønsker en vurdering af din ejendom med henblik på salg eller udleje, så kontakt din lokale mægler eller bestil en gratis salgs- eller lejevurdering i menuen til højre.