56 moderne og svanemærkede lejeboliger ser dagens lys i aarhusiansk satellitby

  • Projekt

Et nyt boligprojekt i den aarhusianske satellitby Trige er snart klar til at nye lejere flytter ind. Projektet rummer i alt 56 ar­ki­tekt­teg­ne­de og svanemærkede boliger på 91-102 m², som henvender sig til mange forskellige aldersgrupper. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at stå for udlejningen af de 56 moderne lejligheder, som kommer til at foregå over syv etaper, der sikrer en minimering af mulig tomgang.

Et nyt boligprojekt i Trige, uden for Aarhus, er skudt i luften. D4 Group står bag projektet, som er blevet navngivet Bertasminde. Inden for kort tid skyder 56 moderne lejligheder i vejret med henblik på udlejning. Til at varetage udlejningen er valget faldet på EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus. Morten Petersen, direktør hos D4 Group, fortæller:

"Bertasminde er moderne boligprojekt med en vision om at forene komfort, æstetik og bekvemmelighed. Der er tænkt over de små detaljer, fx hvordan tagene er lagt, som langt fra er den billigste løsning, men den mest optimale løsning ift. helheden. Boligprojektet er placeret i Trige med masser af luft og naturskønne omgivelser, og med behørig afstand til bylivet i Aarhus."

"Vi vil bringe den skønne natur i spil og bruge den til at skabe et fællesskab i området på tværs af generationer. Boligerne henvender sig til mange forskellige aldersgrupper, så der skal der også være faciliteter til alle, og faciliteter der kan samle beboerne i området. Derfor har vi etableret legeplads, udendørs fitness, shelters, bålsted, petanquebane og fodbold. Alt sammen skal bindes sammen af skoven, hvor der er anlagt et nyt stisystem, så man kan komme nemt rundt i området."

Arkitekttegnet og svanemærket
"Det har været vigtigt for os, at boligerne ikke ligner alle mulige andre boligprojekter. Derfor har vi, i samarbejdet med Luplau & Poulsen Arkitekter, gjort meget ud af boligerne, og vi er meget tilfredse med, hvordan det er endt ud. Vi har skruet på de små detaljer, som har skabt nogle unikke boliger, hvor der ikke er overladt noget til til­fæl­dig­he­der­ne," siger Morten Petersen og fortsætter:

"Vi er glade og stolte af, at vores boliger er blevet svanemærkede, hvilket betyder, at vi har været ekstra opmærksomme på at udvælge materialer, byggeprocessen, brugsfasen og affaldsfasen. Boligerne er 10% mere energivenlige end andre nye boligbyggerier, og der er mere fokus på bl.a. lysindfald."

Det bedste fra to verdener
Ifølge Mathias Bro Jensen, ejendomsmægler hos EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, der skal håndtere udlejningen af de 56 boliger, så får de nye beboere i Trige det bedste fra to verdener:

"Det tager ikke mere end en halv time at komme til Aarhus, og samtidig er man tilbagetrukket fra storbyens trængsel i helt rolige og naturskønne omgivelser. Boligerne henvender sig både til ældre par, der sætter pris på naturen, eller yngre par med børn, som stadig vil være tæt på Aarhus, men ønsker at etablere sig uden for Smilets By. Lejepriserne starter fra 9.400 kr. for 3- eller 4-væ­rel­ses­lej­lig­he­der, så det er også et niveau, hvor de fleste kan være med og et godt stykke under lejepriserne i Aarhus."

"Boligerne kommer til at blive udlejet over syv etaper. Dels for at lejerne kan flytte ind, så snart de står klar, og dels for at minimere en mulig tomgang. Vi har allerede oplevet en fin interesse for boligerne. På nuværende tidspunkt har vi faktisk allerede udlejet fire boliger og yderligere flere undervejs udelukkende på baggrund af vi­su­a­li­se­rin­ger og fremvisning af en råbolig. Vi begynder officielt først udlejningerne i løbet af december, hvor første prøvebolig er klar. Vi glæder os til at komme i gang og hjælpe med at varetage udlejningerne, som vi forventer en høj efterspørgsel på, da det er nogle spændende og unikke boliger til rigtig fornuftige penge," siger Mathias Bro Jensen.

Er du nysgerrig på den lokale udvikling i Aarhus eller andre landsdele i Danmark?

Er du på udkig efter konkrete demografiske forhold i forbindelse med et konkret byggeprojekt eller ejen­doms­in­ve­ste­ring?

Med CityFact kan du let danne dig et grundigt overblik over de lokale markedsforhold. Vi giver dig den nyeste viden om tomgang, lejeniveauer og afkastkrav, samt be­folk­nings­ud­vik­ling, al­der­s­for­de­ling, flyt­te­ak­ti­vi­tet og andet fakta.

Læs mere her

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Mathias Bro Jensen

Salg og udlejning, ejendomsmægler, MDE

mbr@edc.dk40 94 27 3258 58 72 35EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

805@edc.dk58 58 77 30

Fire fagforbund flytter sammen i nybygget, certificeret kon­tor­fæl­les­skab

I 2026 vil Forbundshuset stå klar på Sluseholmen 1 i Sydhavnen lige ved det kommende metrostation Sluseholmen, der snart åbner. Forbundshuset på ca. 10.000 m² bliver hovedkontor for foreløbigt fire fagforbund. EDC Erhverv Poul Erik Bech har på vegne af MT Højgaard Property Development formidlet salget af det samlede kon­tor­fæl­les­skab, som har en samlet projektværdi på knap 500 mio. kr.

  • Sluseholmen
  • Kontor
Læs artikel

Kemivirksomhed sælger lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom og bliver som midlertidige lejere

Den Kol­ding­ba­se­re­de virksomhed Dankemi har netop solgt deres domicil på Industrivej 5, hvor MDT en anden lokalforankret virksomhed overtager ejendommen for at flytte ind efter sommeren 2024. I første omgang bliver Dankemi dog boende i ejendommen indtil deres nybyggede ejendom står klar. EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding har formidlet salget af lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom­men på 3.087 m².

  • Industri
  • Kolding
Læs artikel

Hotel og kon­fe­ren­cecen­ter i midten af Danmark sat til salg for 110 mio. kr.

Det tidligere Comwell Grand Park Hotel i Korsør er sat til salg. Hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret ligger tæt på Vestmotorvejen og Sto­re­bælts­bro­en og rummer knap 10.000 m², som fordeler sig på 134 værelser, kon­fe­ren­ce­lo­ka­ler, mødelokaler, restaurant med industrikøkken, spaområde og en ældre og to bygninger, der tidligere har været en del af Taarnborg Gods. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret til en pris på 110 mio. kr.

  • Korsør
  • Hotel
Læs artikel