EDC Projekt Poul Erik Bech

Ejendomsmægler Aarhus C

EDC Projekt Poul Erik Bech i Aarhus er din ejendomsmægler for pro­jek­t­ud­vik­ling. Vi har stor erfaring indenfor projektsalg og boligprojekter i Aarhus og Østjylland. Pro­jek­taf­de­lin­gen er beliggende i centrum af Aarhus på Rådhuspladsen 3, i lokaler sammen med EDC Poul Erik Bech erhverv Aarhus.

Vi beskæftiger os primært med:
-Salg af grunde og pro­jek­t­ud­vik­lings­e­jen­dom­me
-Rådgivning af bygherre/investor i forhold til pro­jek­t­ud­vik­ling
- Projektsalg og udlejning af rækkehuse, ejer­lej­lig­he­der og villagrunde.

Vi tilbyder service indenfor to­tal­hånd­te­ring og seriesalg, projektsalg og –udlejning. For at sikre en optimal og effektiv salgsindsats samarbejder vi med de øvrige lokale boligbutikker i EDC.

To­tal­hånd­te­ring
Bliver din projektejendom, nybyggeri eller grund ikke udnyttet optimalt? Hos EDC Projekt i Aarhus rådgiver vi om ud­vik­lings­mu­lig­he­der­ne og hjælper dig efterfølgende i hele processen. Vi kan samle hele pakken for dig, eller vi kan sammensætte fleksible delpunkter. Med vores brede netværk og mangeårige ekspertise indenfor boligprojekter og pro­jek­t­ud­vik­ling i Aarhus og resten af landet, kan vi repræsentere kunden i alle henseender. Fra analyse af pro­jek­t­mu­lig­he­der, til pro­jek­t­ud­vik­ling, til koordinering mellem arkitekter, kommunen, ingeniører og entreprenører, samt efterfølgende projektsalg, seriesalg, udlejning og ejen­domsad­mi­ni­stra­tion. Vi repræsenterer kunden udadtil og sørger for et klart overblik indadtil.

Projektsalg, seriesalg og pro­jek­t­ud­lej­ning
Som en stærk spiller i Øst- og Midtjylland indenfor boligprojekter kan vi med vores mangeårige ekspertise og brede netværk bidrage til en klar værdiforøgelse for vores kunder. Vores målgruppe er developere og bygherrer, som har brug for andet og mere end den traditionelle ejendomsmægler, når et projekt skal udlejes eller sælges. Ved at agere som kundens faste spar­rings­part­ner og kontaktperson hjælper vi til at give et klart overblik med til­freds­stil­len­de resultater.

Kontakt EDC Projekt Poul Erik Bech i Aarhus, hvis du vil have en professionel og erfaren ejendomsmægler på dit boligprojekt, som kan levere resultater.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun projektsalg og boligprojekter, som vores mæglere brænder for. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillighed og engagement hver dag gør en forskel for andre mennesker. Støtten er finansieret via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Læs mere på po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Projekt Poul Erik Bech
Rådhuspladsen 3, mezz8000 Aarhus C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
41 08 17 91
Åbningstider
Mandag
09:00 : 17:00
Tirsdag
09:00 : 17:00
Onsdag
09:00 : 17:00
Torsdag
08:30-17:00
Fredag
09:00 : 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S