Om os

Danmarks største og mest erfarne mæglerkæde

Bag om EDC

Vi er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, og det er vi stolte af. Vi tror på, at det er en position, man kun kan forsvare gennem 50 år ved at gøre sit bedste, og derfor gør vi os umage hver eneste dag.

EDC har over 230 selvstændige butikker over hele landet og cirka 1.600 medarbejdere. Det betyder, at der altid er en lokalkendt mægler i nærheden af dig, der kan hjælpe dig med din bolighandel - uanset om du skal købe, sælge eller bare er nysgerrig på boligmarkedet. 

Læs om EDC

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Dermed kan du altid trygt overlade det til os, uanset om du vil sælge din bolig eller finde en ny. Sådan har det været i mere end 50 år, og sådan vil vi også fortsætte. Med vores erfaring og grundighed vil vi give dig ro i maven og den bedste oplevelse med din bolighandel.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne

EDC støtter Dansk Folkehjælp

Alle børn fortjener at have det godt. Derfor støtter vi Dansk Folkehjælp med 2 mio. kr. hvert år og hjælper børnefamilier, der har brug for det.

Se mere om støtten

Derfor skal du blive boligejer i tide

Danskerne i dag har enorme summer opsparet i værdien i deres bolig, og dem, der har boet i ejerboliger gennem livet, har som udgangspunkt en pæn formue, når pensionen nærmer sig. Derfor er det en god ide at komme ind på ejer­bo­lig­mar­ke­det, mens man er ung.

  Læs artikel

  Q1 på boligmarkedet: Pænt og tæt på det gennemsnitlige

  Når vi i skrivende stund – midt i april – skal bedømme boligmarkedets tilstand, tegner nøgletallene et lidt broget billede uden en klar retning. Konklusionen er dog alligevel: Pænt og tæt på det gennemsnitlige, men heller ikke mere end det.

   Læs artikel

   Sommerhus til halv pris

   En flexbolig er blevet et attraktivt alternativ til det klassiske sommerhus, bl.a. fordi de bliver solgt til lavere priser end et reelt sommerhus. Flexboliger er helårsboliger uden bopælspligt, og efterspørgslen er stigende - godt 4.000 har de seneste otte år benyttet sig af muligheden for at få et sommerhus til en lavere pris.

    Læs artikel