Alle børn skal have en god jul

Mange familier og enlige forsørgere er hårdt ramt af inflationen og pris­stig­nin­ger­ne, der stadig præger vores samfund. Især forsørgere på over­før­sels­ind­komst kan være hårdt ramt og have svært ved at få hverdagen til at hænge sammen.

Det bliver særligt tydeligt i julen, hvor vi har tradition for at bruge flere penge end normalt, og her har familierne ekstra brug for en håndsrækning for at kunne give børnene en god jul.
Derfor støtter vi Dansk Folkehjælps Julehjælp med 2 mio. kr. hver år. Julehjælpen består af et gavekort til madvarer samt gavekort til julegaver til børnene.

Alle børn fortjener nemlig en god jul med julegaver og julemad.

Julemad og gaver til børnene

Dansk Folkehjælps Julehjælp består af 800 kr. til mad pr. familie og 500 kr. til julegaver pr. barn (maks. 2.800 kr. i alt pr. familie).

Julehjælpen gives til forsørgere på over­før­sels­ind­komst med hjemmeboende børn under 18 år. Sidste år fik 12.829 fattige børnefamilier julehjælp, hvilket betød, at mere end 25.000 børn fik en god jul.

Om Julehjælp

Hos EDC er vi glade for at kunne bakke op om Dansk Folkehjælps værdifulde arbejde for at sikre enlige forsørgere en bedre jul. Støttebeløb til Julehjælpen gennem Dansk Folkehjælp går ubeskåret til ansøgerne, som er enlige forsørgere på over­før­sels­ind­komst med hjemmeboende børn under 18 år. Ansøgerne valideres af de sociale myndigheder i deres bopælskommune.

Se mere om Julehjælp