Gør karriere i EDC

Overvejer du en karriere i en ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, som har den enkelte i centrum, og hvor det ikke er en bank eller et re­al­kre­di­tin­si­tut, der bestemmer dine valg og din hverdag, så er du på rette vej.

Ledige stillinger

Herunder kan du læse mere om mulige karriereveje uanset om du er trainee, nyuddannet eller erfaren mægler, sagsko­or­di­na­tor eller har ambitioner om at blive indehaver i EDC.

  Kar­ri­e­re­mu­lig­he­der i hele landet

  Hos os handler det om at formidle drømme og idéer, om at skabe gode rammer om danskernes liv. Særligt, at skabe tryghed for både købere og sælgere, når de foretager det, der for de fleste, er den største økonomiske transaktion i livet.

  Nogle har en bestemt opfattelse af, at en ejendomsmægler formidler salg af ejendomme. Vi synes, at vi formidler meget mere end , hvad der findes i mellem tegltage og parketgulve.

  For os handler det meget mere om mennesker end om mursten.

  Karriereveje

  Vi har samme holdning til os selv.

  Nok er vi Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med en masse butikker, men først og fremmest består vi af mennesker.

  Forskellige mennesker på forskellige stadier i livet, med forskellige ambitioner, mål, planer og drømme. Og dermed også med forskellige behov når det gælder arbejdslivet.

  Det handler om at gøre sig umage

  50 års umage

  Fælles for os er dog en grundlæggende værdi om selvstændighed


  Det har været vores basis i 50 år. Vi er ikke dirigeret af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Hos os er det den enkeltes initiativ og egen virkelyst, der driver værket. Det værdisæt har vist sig så succesfuldt, at vi er landets største og mest sælgende mæglerkæde – og det har vi været siden 1971.

  Fem mest stillede spørgsmål om de nye ejen­doms­vur­de­rin­ger

  Få svar på de fem mest stillede spørgsmål om de nye ejen­doms­vur­de­rin­ger.

   Læs artikel

   Nye ejen­doms­vur­de­rin­ger – betydning for boligkøbere og -sælgere

   De nye, foreløbige ejen­doms­vur­de­rin­ger er netop blevet offentliggjort, og de er naturligvis blevet modtaget med stor interesse fra boligejerne. For langt de fleste medfører det faldende eller uændrede boligskatter, selvom vurderingerne stiger. Det anslås, at 4 ud af 5 boligejere kommer til at slippe lidt billigere, og for nuværende boligejere er der endda indført en særlig rabat.

    Læs artikel

    Skatterabat fører til rekordsalg af lejligheder i København

    Salget af ejer­lej­lig­he­der i ho­ved­stads­om­rå­det skiller sig kraftigt ud fra det gennemsnitlige salg i øjeblikket. Faktisk blev august 2023 den bedste nogensinde for salg af ejer­lej­lig­he­der hos EDC. Årsagen er bo­ligskat­tere­for­men, der træder i kraft den 1. januar 2024, som rummer en særlig skatterabat til ejendomme overtaget før årsskiftet.

     Læs artikel