Karriere i EDC

Mange mener, at en ejendomsmægler formidler salg af ejendomme. Det er teknisk set også rigtigt nok, men vi synes, at vi formidler meget mere end bare tegltage og parketgulve (og hvad der befinder sig derimellem). For os i EDC handler det meget mere om at formidle drømme og idéer, om at skabe gode rammer om danskernes liv og om at skabe tryghed for både købere og sælgere, når de foretager det, der for de fleste, er den største økonomiske transaktion i livet. For os handler det meget mere om mennesker end om mursten.

Vi har samme holdning til os selv. Nok består EDC af en masse butikker, systemer, teknik etc., men først og fremmest består EDC af mennesker. Forskellige mennesker på forskellige stadier i livet, med forskellige ambitioner, mål, planer og drømme. Og dermed også med forskellige behov når det gælder arbejdslivet. 


Fælles for os er dog en grundlæggende værdi om selvstændighed. Det har været vores basis i 50 år. Vi er ikke dirigeret af en bank eller et realkreditinstitut. Hos os er det den enkeltes initiativ og egen virkelyst, der driver værket. Det værdisæt har vist sig så succesfuldt, at EDC er landets største og mest sælgende mæglerkæde – og det har vi været siden 1971.


Overvejer du en karriere i en ejendomsmæglerkæde, som har den enkelte i centrum, og hvor det ikke er en moderbank, der bestemmer dine valg og din hverdag, så er du på rette vej.


Herunder kan du læse mere om mulige karriereveje uanset om du er trainee, nyuddannet eller erfaren mægler, sagskoordinator eller har ambitioner om at blive indehaver i EDC.

Se vores ledige stillinger

Karriereveje

Bliv indehaver eller partner hos EDC

Indehaver/partner

I en kæde med mere end 230 butikker, er der konstant en række igangværende generationsskifter. Det betyder, at den rette har gode muligheder for at købe sig ind som partner og evt. ende som helejer. Vi har også ledige pladser, hvor du kan åbne din egen EDC-butik med det samme.

Læs mere om jobbet som indehaver/partner

Ejendomsmægler

Som ejendomsmægler skal du kunne lide mennesker. Du skal kunne møde dem i øjenhøjde, tale med dem og forstå deres ønsker og behov og indimellem søge kreative løsninger for at nå i mål. Du er udadvendt, kommunikerende, lyttende og har et dybfølt ønske om at hjælpe din kunde videre.

Læs mere om jobbet som ejendomsmægler

Bliv sagskordinator hos EDC. Kontakt os og hør mere.

Sagskoordinator

Hvis du har interesse for mennesker og deres boliger, er jobbet som sagskoordinator måske noget for dig. Du vil typisk have base i en EDC-butik, hvor du tager du dig af alt papirarbejdet i forbindelse med en bolighandel, så salget foregår optimalt – og så nemt som overhovedet muligt for kunderne.

Læs mere om jobbet som sagskoordinator

Bliv ejendomsmægler trainee hos EDC. Kontakt os og hør mere.

Praktikant/ trainee

Hvert år søger vi praktikanter, som er under uddannelse til f.eks. finansøkonomNår vi søger praktikanter, er det med henblik på en ansættelse som trainee senere. De fleste bliver salgstrainees, der arbejder hen mod at blive ejendomsmæglere, mens andre bliver administrative trainees, som kan blive ansat som sagskoordinatorer.

Læs mere om jobbet som praktikant/ trainee