Praktikant og trainee

Praktikant
Praktikant under uddannelsen.
Som led i din uddannelse til f.eks. finansøkonom eller finansbachelor skal du igennem et praktikforløb. Allerede her får du mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med EDC og vores tilgang til faget, da vi hvert år søger praktikanter.  

Vores forventninger til praktikperioden er, at:

  • du bliver en del af vores team og mærker vores værdier
  • du får prøvet dig selv af i en travl hverdag i en butik
  • du omsætter studiets teori til praksis
  • du afprøver de kompetencer, som vi lægger vægt på hos vores fremtidige ejendomsmæglere
  • du får ansvar, hvis du kan og vil.

Undervejs i forløbet lægger vi stor vægt på at give dig feedback og sikre din udvikling.

Når vi søger praktikanter, er det oftest med henblik på en ansættelse som trainee senere. De fleste bliver salgstrainees, der arbejder hen mod at blive ejendomsmæglere, mens andre bliver administrative trainees, som kan blive ansat som f.eks. sagskoordinatorer.

Er du interesseret i en praktikplads, så mød os ude i butikkerne eller send os en ansøgning.

Trainee
Som trainee i EDC er du typisk uddannet finansøkonom eller finansbachelor, men du kan også komme fra en helt anden baggrund, og der er masser af muligheder for at tilpasse din karriere. 

Trainees hos EDC får en unik uddannelse, som giver et solidt fagligt fundament og et enestående netværk med andre unge og ambitiøse mennesker i hele EDC-kæden. Vi lægger vægt på, at du lærer de andre trainees på holdet at kende, så du fra starten får et stærkt netværk at dele erfaringer og udfordringer med på tværs af landet. 

Under traineeuddannelsen kommer du rundt om alle aspekter i en ejendomshandel via dagligdagen i butikken og via undervisningsforløb sammen med EDC’s øvrige trainees fra hele landet.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at klæde dig på til at møde kunderne med overskud, overblik og indsigt i deres situation, samtidig med at du håndterer alle de forskellige procedurer i en bolighandel. I trainee-forløbet kommer du til at deltage i workshops, hvor du blandt andet arbejder med dit kropssprog og får tegnet din personlige profil, så vi sammen kan skræddersy din uddannelse, og du får naturligvis også undervisning i vores praktiske værktøjer, systemer mv.

Hvordan søger jeg?
Er du interesseret i et praktikforløb eller en traineestilling, så send din uopfordrede ansøgning direkte til den butik, du er interesseret i - find kontaktinfo til EDC's mæglere.

Vi slår sjældent praktikant- og traineestillinger op, da vi får mange ansøgninger løbende gennem året. Du kan naturligvis altid tjekke listen over ledige stillinger, men vi anbefaler dig at sende din ansøgning direkte til den eller de butikker, du synes er interessante.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i EDC!

Elev eller trainee hos EDC from EDC-gruppen on Vimeo.

Søg job hos EDC

I nedenstående oversigt finder du de ledige stillinger i EDC. Vi modtager løbende uopfordrede ansøgninger, så vi slår sjældent alle vores stillinger op. Du er altid velkommen til at kontakte os uopfordret direkte i den EDC-butik, du gerne vil arbejde i - Find din lokale EDC-mægler her