Drømmer du om at blive ejendomsmægler?

Praktikant

Som led i din uddannelse til f.eks. finansøkonom eller finansbachelor skal du igennem et praktikforløb, og hvert år søger vi praktikanter hos EDC. 

Vores forventninger til praktikperioden er, at

  • du bliver en del af vores team og mærker vores værdier
  • du får prøvet dig selv af i en travl hverdag i en butik
  • du omsætter studiets teori til praksis
  • du afprøver de kompetencer, som vi lægger vægt på hos vores fremtidige ejendomsmæglere
  • du får ansvar, hvis du kan og vil.

Undervejs i forløbet lægger vi stor vægt på at give dig feedback og sikre din udvikling.

Når vi søger praktikanter, er det oftest med henblik på en ansættelse som trainee senere, og det kræver selvfølgelig, at det er det rigtige for begge parter. De fleste bliver salgstrainees, der arbejder hen mod at blive ejendomsmæglere, mens andre bliver administrative trainees, som kan blive ansat som f.eks. salgskoordinatorer.

Er du interesseret i en praktikplads, så mød os ude i butikkerne eller send os en ansøgning.


Trainee

Som trainee i EDC er du typisk uddannet finansøkonom eller finansbachelor, men du kan også komme fra en helt anden baggrund, og der er masser af muligheder for at tilpasse din karriere. 

Trainees hos EDC får en unik uddannelse, som giver et solidt fagligt fundament og et enestående netværk med andre unge og ambitiøse mennesker i hele EDC-kæden.

Under traineeuddannelsen kommer du rundt om alle aspekter i en ejendomshandel via dagligdagen i butikken og via undervisningsforløb sammen med EDC’s øvrige trainees fra hele landet.

Vi ser det som vores fornemste opgave at klæde dig på til at håndtere alle de forskellige procedurer i en bolighandel samt være i stand til at møde kunderne med overskud og overblik. Derfor får du undervisning i vores praktiske værktøjer, introduktion til vores værdisæt samt deltager i workshops, hvor du blandt andet arbejder med dit kropssprog og får tegnet din personlige profil, så vi sammen kan skræddersy din uddannelse.

Mindst lige så vigtigt er det, at du i forløbet også lærer de andre trainees på holdet at kende, så du fra starten kan skabe et stærkt netværk og dele erfaringer og udfordringer på tværs af landet.

Hvordan søger jeg?

Er du interesseret i et praktikforløb eller en traineestilling, så send din uopfordrede ansøgning direkte til den butik, du er interesseret i - find kontaktinfo til EDC's mæglere.

Vi slår sjældent praktikant- og traineestillinger op, da vi får mange ansøgninger løbende gennem året. Du kan naturligvis altid tjekke listen over ledige stillinger, men vi anbefaler dig at tage kontakt til en af vores mæglere rundt om i landet og sende din ansøgning direkte til butikken. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i EDC!

Søg job hos EDC

I nedenstående oversigt finder du de ledige stillinger i EDC. Vi modtager løbende uopfordrede ansøgninger, så vi slår sjældent alle vores stillinger op. Du er altid velkommen til at kontakte os uopfordret direkte i den EDC-butik, du gerne vil arbejde i - Find din lokale EDC-mægler her