Ejendomsmægler

Vidste du, at EDC er den eneste større ejendomsmæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut? Til gengæld samarbejder vi med flere forskellige lokale banker, der gerne står til rådighed for at sikre dig den bedste finansiering af din bolig. EDC er en kæde med 232 selvstændige ejendomsmæglere og er derved landsdækkende. Vi har en lokal ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med at sælge din bolig uanset, hvor du bor i Danmark.Hvorfor skal du vælge en EDC ejendomsmægler til salg af din bolig?

 • Med vores 232 ejendomsmægler-butikker er EDC landsdækkende, og du får derved en lokalkendt ejendomsmægler, som kender prisudviklingen og kunderne, til at stå for salget af din bolig.
 • Du får adgang til Danmarks største køberkartotek.
 • Din bolig bliver annonceret på edc.dk, som også er Danmarks største boligsite målt på antal brugere (ifølge FDIM) med 3 millioner besøg månedligt.
 • Din bolig bliver markedsført via lokale medier samt i bannere på forskellige websites i Danmark.
 • EDC er den kæde, der har flest uddannede ejendomsmæglere, som kan give dig en professionel rådgivning.
 • Du får yderligere mulighed for at få fordelagtige forsikringsaftaler gennem Gjensidige samt gunstige låneaftaler gennem EDCs lokale finansielle samarbejdspartnere.

  Find din ejendomsmægler hos EDC

Hvad kan din ejendomsmægler tilbyde dig?

Ejendomsmæglere skal ses som din repræsentant som sælger. At være ejendomsmægler er således et spørgsmål om tillid, og denne tillid vil til enhver tid bygge på kompetence. Kompetence opnås både igennem den egentlige uddannelse til ejendomsmægler, men også på baggrund af erfaring hos de enkelte ejendomsmæglere og deres faglige netværk.

Udover de faglige kompetencer, skal en ejendomsmægler være i stand til at skabe et godt samspil og kommunikation mellem køber og sælger. En forståelse for både købers og sælgers behov i processen er derfor afgørende. Derudover er tålmodighed en dyd.

En ejendomsmægler vil ofte være i kontakt med mange potentielle købere, men i sidste ende er der kun én, der vil lukke aftalen. Det vil ofte tage et stykke tid, hvor tålmodigheden bliver sat på prøve. Og det er både for ejendomsmægler og sælger.

Beslutningsprocessen hos køber er ofte lang og inkluderer fremvisning af flere forskellige boliger og en tankeproces, der inkluderer mange forskellige forhold.

Forhold der både angår selve boligen, men også mange andre ting:

 • Hvor langt ligger boligen fra arbejdspladsen?
 • Er der en passende institution eller skole for børnene i nærheden?
 • Er boligen beliggende i et hyggeligt og imødekommende kvarter?


Der kan derfor gå lang tid, før en handel går igennem. Kig nærmere på aktuelle købere til din bolig eller tilmeld dig vores købekartotek her.

Hvad skal der til for at blive ejendomsmægler?

For at ernære sig ved formidling af ejendomshandel, skal man have bestået uddannelsen til ejendomsmægler. Derudover skal man have været ansat på fuld tid i mindst 2 år i en ejendomsmæglervirksomhed, hvor man har varetaget opgaver, der kan antages at have givet praktisk viden og kendskab til formidling af ejendomme. Med en godkendt forsikringsordning tilføjet, kan man derefter kalde sig registreret ejendomsmægler.

Vil du vide mere om uddannelsen som ejendomsmægler, så læs videre i vores karriereafsnit her på siden. Her kan du få meget mere af vide om, hvad vi hos EDC kan tilbyde dig, hvis du vælger en karrierevej som ejendomsmægler.


Desuden giver vi dig her flere oplysninger om de typiske stillinger såsom:

 • Hvordan du bliver Indehaver/partner
 • Hvordan man bliver sagskordinator
 • Hvordan man bliver ejendomsmægler trainee


Du kan også læse om den generelle uddannelsesguide med tips og gode råd til dig, der vil vide mere om jobbet som ejendomsmægler

Er alle ejendomsmæglere lige gode?

Det er ingen kunst at diske op med den højeste og mest urealistiske vurdering! Når du vælger ejendomsmægler, bør der derfor ses på andet end blot overskuddet efter salgsomkostninger.

Du kan med fordel kigge nærmere på disse spørgsmål:

 • Er prisen realistisk?
 • Er vurderingen af boligen sket ud fra en grundig betragtning?
 • Er den sket på baggrund af dybdegående kendskab til det lokale boligmarked?
 • Hvilken organisation og historik har ejendomsmægleren bag sig?

Hos EDC er du altid sikker på at få saglig og kompetent rådgivning af vores dedikerede ejendomsmæglere. Vi mener selv, at vi har Danmarks mest grundige salgsvurdering. Dette er blandt andet forankret i, at vi kender de lokale boligmarkeder meget godt, idet vi har over 240 selvstændige ejendomsmæglere jævnt fordelt over hele landet.

Størrelsesmæssigt har EDC præsteret at vokse lige fra grundlæggelsen i 1971, til 117 firmaer ved indgåelsen af aftalen med BRFkredit i 1989 (efterfølgende ophørt), og til over 240 firmaer i dag. Dermed er EDC landets største ejendomsmæglerkæde.

Udover de mange bolig- og erhvervsbutikker, har EDC sit kædekontor på Frederiksberg, hvor de opgaver, som løses bedst i fællesskab, bliver varetaget. Her fungerer medarbejderne som sparringspartnere for EDC-firmaerne i relation til IT-support, IT-udvikling, uddannelse og kurser, markedsføring, kommunikation, administration mv. Kædekontoret er ligeledes med til at fastholde den fælles profil og ensartethed samt, at kæden er i fortsat vækst.

Vi ønsker at være en international virksomhed inden for formidling af en række ydelser med udgangspunkt i områderne fast ejendom og ferieboligudlejning. Vores værdier er: Faglighed, initiativ og troværdighed.

Tag derfor en af vore ejendomsmæglere med på råd, når du overvejer at sælge din bolig. Tilmeld dine kontaktinfo allerede i dag og få en af vore kompetente ejendomsmæglere til at kontakte dig – gratis og uforpligtende – med henblik på at hjælpe dig i din videre salgsproces.

Find din lokale ejendomsmægler til at hjælpe dig godt videre med din bolighandel lige her.

Bliv indehaver eller partner hos EDC


Læs også

Bliv ejendomsmæger hos EDC