Salg af bolig

Vil du vide, hvad dine mursten er værd?

Der kan være mange penge gemt i dine mursten, og vil du vide, hvad din bolig kan sælges for lige nu, så bestil en gratis salgsvurdering hos din lokale mægler. Så får du en grundig og professionel vurdering af din boligs værdi i det nuværende marked – det er helt uforpligtende.

Bestil salgstjek

Hvem ved? Måske er din bolig mere værd, end du tror.

  Sådan foregår et Salgstjek

  Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgs­vur­de­rin­gen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked.

  Bestil dit Salgstjek

  Hvilken bolig skal vi vurdere?

  Alt dette får du med et Salgstjek

  En grundig vurdering af din boligs værdi

  Overblik over omkostninger ved salg

  En beregning af dit overskud

  Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

  Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet. Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos os den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

  Landets mest erfarne mægler

  Vi er Danmarks største mæglerkæde med mere end 50 års erfaring med bolighandel, og vi ved, hvordan din bolig skal sælges. Det betyder, at du er i sikre hænder, uanset hvordan markedet ser ud.

  Vil du høre mere, booke en fremvisning eller bestille et gratis Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

  Ring til os

  Vi har køberne til din bolig

  Flere tusinde købere har allerede beskrevet deres boligønske i vores køberkartotek, og der kommer hele tiden nye til. Det betyder, at vi måske kan præsentere dig for en potentiel køber allerede i dag! Faktisk blev mere end hver anden bolig solgt til købere i vores kø­ber­kar­to­te­ket i 2021. Gør det dig nysgerrig på, hvor mange købere der er til din bolig? Start med at bestille et gratis Salgstjek eller se potentielle købere i vores køberkartotek - så får du svaret.

  Prøv det nu!

  Ring til os alle dage fra 8-22

  Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, når du har brug for os. Derfor er vi tilgængelige på telefon alle dage fra 8-22. Har du eksempelvis spørgsmål til bolighandel generelt eller vores kvikestimat, vil du booke en fremvisning eller bestille en salgsvurdering af din bolig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, når det passer dig.

  Ring på 70 33 34 35