Skal udfyldes

Få en gratis vurdering af din bolig 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Bestil et gratis Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Få en uforpligtende salgsvurdering af din bolig, og lad os hjælpe dig godt videre. Vi gør os umage for at sikre at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse. Derfor følger vores lokale mægler dig, fra du har besluttet dig for at sætte til salg, og til du har nøglerne i hånden til den nye bolig.

Nedenfor kan du læse mere i vores boligguide om, hvad der sker hvornår. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 


Kontakt os

Hvad sker der hvornår?

Salgsmateriale og markedsføring

Vi udarbejder salgsmateriale med foto, boligfilm og plantegning, så din bolig er præsenteret indbydende og professionelt. Sammen med din mægler skal du tage stilling til, hvordan din bolig skal markedsføres både i avisen og online.

Til salg

Din bolig er nu til salg bl.a. på Danmarks mest besøgte mæglersites edc.dk og boligsiden.dk (jf. Dansk Online Index). Du har også mulighed for at dele din boligannonce via Facebook. Og vi præsenterer din bolig i vores vinduer og for de købere, der besøger os i butikken.

Køberkartotek

Din boligannonce bliver sendt til Danmarks største køberkartotek. Vi har masser af potentielle købere, der måske har ventet på en bolig som din. De får en unik chance for at slå til før andre - og du får mulighed for et hurtigt salg.  

1 til 1-fremvisning

I disse dage med coronavirus viser vi kun ejendomme frem 1 til 1, dvs. kun med tilstedeværelse af mægler og køber. Alle åbent hus-arrangementer er derfor aflyst. Vi bruger håndsprit, undgår at give hånd og holder lidt mere afstand – men du får som altid et smil.

Solgt

Vi sørger for at få salgsaftalen på plads og sikrer, at køber har finansieringen klar til tiden. Vi henter også en bankgaranti fra købers bank, så du har sikkerhed for, at handlen er endelig.

Salgsafregning

Når handlen er på plads, udregner vi en refusionsopgørelse, så du får udbetalt den del af ejendomsskatten, forbrugsafgifterne, forsikringer, grundejerforening og fællesudgifter, som køber skal stå for.

Find køber

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge eller købe en bolig. Det kan være en udfordring at få overblik over efterspørgslen i markedet, og måske er du endnu ikke helt klar til at kontakte en af vores mæglere. Hos EDC kan du teste, om der er interesserede købere til en bolig som din. Du indtaster dine boligoplysninger - og ser med det samme, om der er potentielle købere i vores køberkartotek, der er på jagt efter en bolig med præcis de kvaliteter, din bolig har. 

Find din køber 

Find Køber til din bolig hos EDC. Vi har køberen til din bolig. Kontakt os og hør mere.

Umage3_fritif_460x259.jpg

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

Mød mæglerne

Salg i udlandet

Har du en bolig i udlandet, du gerne vil af med? Flere af vores mæglere formidler boliger i udlandet og kan måske hjælpe dig med et godt salg.

Læs mere om salg i udlandet

 

Bytte bolig

Når du bytter bolig med en anden, er begge parter sikret en handel - og ikke mindst et godt overblik over de fremtidige udgifter til boligen.

Bytte bolig

Boligsalg

Rådgivning om boligsalg

Har du fundet drømmeboligen og er du klar til at sætte dit hus til salg er det en god idé at bestille et uforpligtende Salgstjek. Herefter vil din lokale ejendomsmægler tage kontakt til dig og sammen finder I et tidspunkt, der passer dig, for at få din bolig vurderet.
 
Så snart vurderingen er på plads, bestemmer du selv, hvordan du vil sælge din bolig. Der er mange spørgsmål, der melder sig; bl.a hvor meget det koster at sætte sin bolig til salg. Der er mange ting, der spiller ind på, hvad det koster at sælge en bolig. Det afhænger bl.a. af boligens beliggenhed, boligtype og størrelse.

Vi tilbyder flere forskellige typer salgsmodeller afhængigt af, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. Vil du vide mere om diskretsalg (også kaldet skuffesalg), få svar på, hvad det koster at sælge et hus, en lejlighed eller et rækkehus, er der svar at hente her, hvor vi fortæller mere om vores salgsmodeller og mæglersalær.


Mit EDC
Så snart du har sat boligen til salg hos EDC, får du adgang til Mit EDC, hvor du kan følge med i salget af din bolig, når du har tid og lyst. Når du logger ind her, vil du bl.a. få adgang til visning af tal, der fortæller om antallet af gange, din bolig har været vist på edc.dk, antal fremvisninger for interesserede boligkøbere, status på bud, der er kommet ind via edc.dk og meget mere. 

Dette er blot et fingerpeg om kundernes reelle interesse for din bolig. Ofte er det samlede større end det, du ser på skærmen. Vi sender mange salgsopstillinger til kunder, der har kontaktet os enten på på mail, via en opringning eller personligt i butikken.

Inden boligen officielt er sat til salg, kan du se en status på din sag på Mit EDC. Når din bolig sættes til salg, skal der udarbejdes salgsmateriale, tilstands- og energirapporter, tages billeder og mange andre aktiviteter. Og når du logger ind på Mit EDC, kan du let og enkelt følge med i, hvor mange aktiviteter der mangler, før din bolig er helt klar til at blive sat til salg.

Vil du udelukkende oprette en profil, fordi du måske i første omgang er på udkig efter at købe en bolig, kan du sagtens nøjes med det. Gå direkte til Mit EDC, og registrer dig i vores køberkartotek med din ønsker. Du finder Mit EDC her.

Rådgivning om boligsalg 
Vi ved, at det er en stor beslutning at sætte sit hus til salg, og derfor er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Har du brug for rådgivning om boligsalg, er det en god idé at tage kontakt til din lokale ejendomsmægler. Her kan du få en helt uforpligtende snak om, hvilke muligheder du har, når du vil sætte din bolig til salg.
Find din lokale ejendomsmægler