Salg af din bolig

Bestil et gratis salgstjek

Nedenfor kan du læse mere om, hvad et boligsalg indebærer og hvad der sker hvornår. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan selvfølgelig også blot bestille et Salgstjek med det samme.

Få en grundig vurdering:

  • Få en uforpligtende salgsvurdering af din bolig, og lad os hjælpe dig godt videre.
  • Vi gør os umage for at sikre at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.
  • Derfor følger vores lokale mægler dig, fra du har besluttet dig for at sætte til salg, og til du har nøglerne i hånden til den nye bolig.
Hvilken bolig skal vi vurdere?

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere

Vi kender det lokale område og boligmarked - og derfor også den rigtige pris

Vi er Danmarks størstem landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­kæ­de, og du kan derfor nemt finde en lokal EDC-butik og ejendomsmægler nær dig. Vi har et indgående kendskab til det lokale boligmarked og andre forhold i området, som kan være vigtige for dig og dit boligkøb. Her anvender vi vores ekspertise og lokalkendskab til at vurdere prisen på boligen samt hvordan dine for­hand­lings­mu­lig­he­der er. På den måde kan du altid regne med os, når du ønsker en ordentligt bolighandel.

Hvad sker der hvornår?

Sådan sælger du din bolig med EDC

Salgstjek

Vi vurderer din bolig efter beliggenhed, stand og mar­keds­si­tu­a­tio­nen - og indsamler alle oplysninger om for eksempel tinglysning, lokalplaner og ejerforeninger. Sammen finder vi den helt rigtige pris på din bolig.

Læs mere

Hvordan vil du sælge?

Hos os bestemmer du selv, hvordan du vil sælge. Du kan vælge mellem flere forskellige løsninger afhængigt af, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. I de fleste af vores butikker har du også mulighed for at vælge 'Solgt eller gratis'.

Læs mere

Tryghed i salget

Vi hjælper dig med at få til­stands­rap­port, el-eftersyn og energimærke. Det giver dig større tryghed under salget og i årene efter. Vores sam­ar­bejds­part­ner kan også tilbyde dig en ansvars-forsikring, der sikrer dig som sælger 5 eller 10 år frem i tiden.

Tryghed i salget

Vi har køberne

Vi har en tæt kontakt til køberne - og ved, hvad de efterspørger. Få et forspring med vores store netværk og gode lokalkendskab - uanset hvor i landet, du bor. VIa vores køberkartotek kan du få indblik i, hvor mange købere der søger en bolig som din

Læs mere
Vælg den rådgivning, der passer til din situation

Salg i udlandet

Har du en bolig i udlandet, du gerne vil af med? Flere af vores mæglere formidler boliger i udlandet og kan måske hjælpe dig med et godt salg.

Salg i udlandet

Vi følger dig hele vejen

Fra første konsultation til overdragelsen af nøglerne er EDC med dig hvert skridt på vejen. Vi værdsætter åben kommunikation og sikrer, at du er fuldt informeret og komfortabel gennem hele processen.

Kontakt os

Fordelene ved Boligsalg med EDC

Når du vælger EDC som din partner i boligsalget, får du mere end blot en mægler. Du får et team af eksperter, der forstår dit lokalområde og ved, hvordan man markedsfører din bolig effektivt.

Vi ved, at det at sælge sin bolig er en stor beslutning, der kræver omhyggelig planlægning og ekspertise. Med EDC's dygtige mæglere ved din side, kan du navigere i boligmarkedet med tillid. Vores tilgang sikrer, at din bolig bliver præsenteret og solgt på bedste vis.

Din guide om boligsalg

Rådgivning om boligsalg

Vi ved, at det er en stor beslutning at sætte sit hus til salg, og derfor er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Har du brug for rådgivning om boligsalg, er det en god idé at tage kontakt til din lokale ejendomsmægler. Her kan du få en helt uforpligtende snak om, hvilke muligheder du har, når du vil sætte din bolig til salg. Find din lokale mægler her.

Har du fundet drømmeboligen og er du klar til at sætte dit hus til salg er det en god idé at bestille et uforpligtende Salgstjek. Herefter vil din lokale ejendomsmægler tage kontakt til dig og sammen finder I et tidspunkt, der passer dig, for at få din bolig vurderet.

Så snart vurderingen er på plads, bestemmer du selv, hvordan du vil sælge din bolig. Der er mange spørgsmål, der melder sig; bl.a hvor meget det koster at sætte sin bolig til salg. Der er mange ting, der spiller ind på, hvad det koster at sælge en bolig. Det afhænger bl.a. af boligens beliggenhed, boligtype og størrelse.

Vi tilbyder flere forskellige typer salgsmodeller afhængigt af, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. Vil du vide mere om diskretsalg (også kaldet skuffesalg), få svar på, hvad det koster at sælge et hus, en lejlighed eller et rækkehus, er der svar at hente her, hvor vi fortæller mere om vores salgsmodeller og mæglersalær.

Sådan sælger du

Mit EDC

Så snart du har sat boligen til salg hos EDC, får du adgang til Mit EDC, hvor du kan følge med i salget af din bolig, når du har tid og lyst. Når du logger ind her, vil du bl.a. få adgang til visning af tal, der fortæller om antallet af gange, din bolig har været vist på edc.dk, antal fremvisninger for interesserede boligkøbere, status på bud, der er kommet ind via edc.dk og meget mere.

Dette er blot et fingerpeg om kundernes reelle interesse for din bolig. Ofte er det samlede større end det, du ser på skærmen. Vi sender mange salgs­op­stil­lin­ger til kunder, der har kontaktet os enten på på mail, via en opringning eller personligt i butikken.

Inden boligen officielt er sat til salg, kan du se en status på din sag på Mit EDC. Når din bolig sættes til salg, skal der udarbejdes salgsmateriale, tilstands- og ener­girap­por­ter, tages billeder og mange andre aktiviteter. Og når du logger ind på Mit EDC, kan du let og enkelt følge med i, hvor mange aktiviteter der mangler, før din bolig er helt klar til at blive sat til salg.

Vil du udelukkende oprette en profil, fordi du måske i første omgang er på udkig efter at købe en bolig, kan du sagtens nøjes med det. Gå direkte til Mit EDC, og registrer dig i vores køberkartotek med din ønsker. Du kan logge ind på Mit EDC.

Mit EDC

Se BBR oplysninger for alle ejendomme

I EDC ejendomsindeks kan du se BBR oplysninger for alle danske ejendomme. Oplysningerne i BBR dækker bl.a. areal, beliggendhed, anvendelse, installationer, vand- og afløbsforhold, køkkenforhold, ydervægs- og tag­dæk­nings­ma­te­ri­a­ler, årlig leje m.v.

Tjek EDC Ejendomsindeks


Hav din personlige køberrådgiver ved din side

Vejen til din nye bolig starter oftest med en drøm. Er du klar til at handle på denne drøm eller blot nysgerrig på dine muligheder, er vi ved din side, og du kan være sikker på, at vi gør en ekstra indsats for dig hver dag. Vores klare ønske er, at du altid føler dig i fuld kontrol og har et klart overblik under hele forløbet. Med komplet kø­ber­rå­d­giv­ning hos os har du det rette grundlag for at vælge en bolig, som både din hverdag og økonomi kan få mest mulig glæde af i mange år frem. Det er sådan, vi sikrer ro i maven hos dig.

Vælg en professionel køberrådgiver

En EDC Købermægler er din personlige repræsentant og guide, når du vil købe bolig. Her får du professionel kø­ber­rå­d­giv­ning, der tager afsæt i dine boligdrømme og praktiske behov. Tag os derfor med på råd, når du leder efter bolig eller måske allerede har fundet en interessant mulighed. Så afklarer vi alle dine spørgsmål og klarlægger alt det, du bør være opmærksom på ved boligen.

Vi går alle aspekter af boligens stand igennem. Vi gennemgår blandt andet til­stands­rap­por­ten sammen med dig og giver dig overblik over eventuelle skader, som er værd at bemærke - lige fra de helt små bagateller, som du hurtigt kan udrede, til de mere kritiske fejl og mangler, som kan have vigtig betydning for din beslutning om et eventuelt køb.


Følg med mar­keds­ud­vik­lin­gen med EDC's nyhedsbrev. Tilmeld dig nedenfor og hold dig opdateret med mar­keds­ud­vik­lin­gen i boligmarkedet.

Tilmelding til EDC's nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i tendenserne og pris­ud­vik­lin­gen på boligmarkedet.


Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere