EDC Finanscenter

Hos EDC Finanscenter hjælper vi dig med at indfri dine gamle lån i din bolig, og vi sørger for hurtig overførsel af dit overskud i handlen efter over­ta­gel­ses­da­gen.

Når du har solgt din bolig, frigives pengene fra boligsalget først, når dine eksisterende lån indfries og aflyses. Det kræver samtidig, at der foreligger et nyt underskrevet og tinglyst skøde på boligen.

EDC mægleren skriver skødet og tager det fulde ansvar i hele salgsforløbet. Vi indfrier dine lån i boligen og overfører hurtigt overskuddet til dig som sælger, så du kan komme videre i dit boligforløb.

Vi er uafhængige

EDC Finanscenter er et aktieselskab, der i fællesskab er ejet af EDC mæglere over hele landet. Vi er uafhængige og har derfor ingen fortjeneste ved en lang salgsproces.

Dine fordele hos EDC Finanscenter

Højt serviceniveau

Vi måler konstant vores serviceniveau og bestræber os altid på at yde den bedst mulige service for dig. Vi er tilgængelig med et direkte telefonnummer og mailadresse, så du nemt kan komme i kontakt med os. Du vil have samme rådgiver i hele forløbet, og vi svarer dig hurtigt og enkelt.

Hurtig eks­pe­di­tion­s­tid

Vi har 100% fokus på at optimere din ekspedition, så dine lån bliver indfriet, overskuddet frigivet og du kan komme hurtigt videre. Det tager gennemsnitligt 4 hverdage efter over­ta­gel­ses­da­gen, før du som sælger får overført dit overskud på din konto i din bank.

Ekspertise

Vi hjælper over 6.000 kunder årligt med at indfri deres gamle lån i boligen. Vi har derfor stor erfaring med lige præcis denne type opgave. I vores samarbejde med din lokale EDC mægler, sørger vi for at rådgive om den bedst mulige over­ta­gel­ses­dag i forhold til at indfri dit lån. På den måde sikrer vi i EDC, at du får mest muligt i overskud fra handlen.

Nemt for dig

Vi har alt samlet under ét tag, og vi tager os af alt i salgs-processen. Derfor vælger mere end hver anden, som sælger deres bolig at benytte sig af EDC Finanscenter. Det er nemt for dig.

Skal du købe ny bolig og har brug for mel­lem­fi­nan­si­e­ring?

I tilfælde af, at du har fundet din nye bolig inden frigivelse af overskuddet fra dit salg er sket, kan du få mel­lem­fi­nan­si­e­ring, hvor du låner af overskuddet fra dit salg, indtil dette er frigivet.

Mel­lem­fi­nan­si­e­rin­gen til købet af din nye bolig tilbydes af vores sam­ar­bejds­part­ner Ringkjøbing Landbobank. Banken er blandt de mest solide pen­ge­in­sti­tut­ter i landet. Mel­lem­fi­nan­si­e­rin­gen tilbydes på meget fordelagtige vilkår. Vi beder meget gerne banken kontakte dig for et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis din bank yder mel­lem­fi­nan­si­e­rin­gen:

Ønsker du, at din egen bank skal yde mel­lem­fi­nan­si­e­rin­gen, er det naturligvis helt fint. Din bank skal blot sende os en transport i overskuddet, denne noterer vi naturligvis uden beregning. På denne måde er din bank sikret, at deres udlæg bliver inddækket, når frigivelsen af dit overskud sker.

Vi godtgør samtidig de få rentedage, der er på mel­lem­fi­nan­si­e­rin­gen fra over­ta­gel­ses­da­gen til fri­gi­vel­ses­da­gen, hvis vi ikke kan frigive overskuddet på over­ta­gel­ses­da­gen. Det sikrer dig hurtig indfrielse af lån og frigivelse af overskuddet, samt godtgørelse af evt. ren­teo­m­kost­nin­ger, hvis vi ikke frigiver overskuddet på over­ta­gel­ses­da­gen.

Vi kontakter din bank når handlen er endelig på plads, således at du ikke skal gøre noget i denne forbindelse.

Kontakt os på telefon 33 30 10 10

og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig

Udtalelser fra vores kunder

"Jeg arbejder selv inden for finansverdenen, så jeg er svær at imponere, men det er jeg virkelig blevet. I tidligere salg har vi brugt banken, og det har været en rigid og langsommelig proces, så det har været en kæmpe aha-oplevelse i stedet at gøre brug af EDC Finanscenter. I første omgang valgte vi fi­nans­cen­tre­ret på grund af prisen, men jeg er blevet overrasket over, at den gode pris får følgeskab af en meget professionel håndtering og hurtig service. Vi har absolut ikke fortrudt at vælge EDC Finanscenter, og det kommer vi uden tvivl til at gøre igen ved næste salg."

Helena Celander, solgt en ejerlejlighed på Sct Olai Gade 14, 3000 Helsingør
”Vi har været ovenud tilfredse med EDC Finanscenter. Vi var meget overraskede over, hvor gnidningsfri og effektiv hele processen har været. Kun seks dage efter overdragelsen af vores hus stod vi med pengene i hånden. Derudover er effektiviteten slet ikke gået udover servicen, som har været helt i top og meget behagelig. Vi har haft et godt forløb hos EDC Finanscenter, og vi vil klart anbefale andre at vælge samme løsning.”

Hanne og Robert Jacobsen, solgt et hus på Stavrupvej 1E, Viby ved Aarhus
”Jeg har haft en meget positiv oplevelse med EDC Finanscenter. De har styr på det og sørger for en tryg proces, hvor der bliver taget hånd om det hele. Gennem hele processen har der været god kommunikation, hvor jeg løbende er blevet oplyst og har fået kompetent vejledning. Forløbet har været yderst professionelt, og alting har bare kørt på skinner.”

Jens Thiim Engelbret, Føvling – solgt en villa på Lundtoftevej 3, 6683, mellem Kolding og Esbjerg

Kon­tak­t­in­for­ma­tion

René Kristensen 
Direktør og Partner
Telefon: 5858 8850
Mail: rhk@edc.dk  

Lasse Bille Kaas 
Partner og Souschef
Telefon: 5858 8852
Mail: lja@edc.dk 

Tine Beck Selchau 
Boligrådgiver og Key Account Manager
Telefon: 5858 8847
Mail: tib@edc.dk 

Casper Kofoed-Ibsen 
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8853
Mail: caki@edc.dk 

Christina Sønderup
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8854
Mail: chs@edc.dk 

Freja Tinggaard Carlsen
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8861
Mail: fca@edc.dk 

Gertrud Fridberg
Boligrådgiver 
Telefon: 5858 8855
Mail: gfr@edc.dk 

Gitte Radich Jørgensen
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8856
Mail: grj@edc.dk 

Helle Ammitzbøll Nielsen 
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8857
Mail: hani@edc.dk 

Kent Wittendorff Procter 
Boligrådgiver 
Telefon: 5858 8858
Mail: kepr@edc.dk 

Kia Brøndum Syndergaard
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8851
Mail: kis@edc.dk 

Louise Bang-Andersen
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8848 
Mail: lba@edc.dk 

Niklas Beyer Hansen
Boligrådgiver 
Telefon: 5858 8864
Mail: nbh@edc.dk 

Patrick Holst 
Boligrådgiver
Telefon: 5858 8846
Mail: pho@edc.dk