Mit EDC

Til sælgere & købere

Skal du købe eller sælge? 

Med Mit EDC er du sikker på ikke at gå glip af noget. Uanset om du er køber eller sælger får du automatisk med Mit EDC et overblik over hele processen. Du kan fx gemme dine favoritboliger og søgninger eller se den seneste status på dit boligsalg.

Skal du sælge din bolig?

Som sælger giver Mit EDC adgang til at se:

  • Antallet af gange, din bolig har været vist på edc.dk.
  • Antal fremvisninger for interesserede købere/lejere.
  • Antallet af kunder, der har kontaktet den tilknyttede mægler for information om din bolig.
  • Overblik over avisannoncer på din bolig samt visning af de enkelte avisannoncer.
  • Antallet af ma­te­ri­a­le­be­stil­lin­ger, vi har sendt til potentielle købere/lejere.
  • Antallet af mails, vi har sendt om din bolig til kunder i vores køber/le­jer­kar­to­te­ket.
  • Oversigt over kommende afholdte og fremtidige aktiviteter.

Se status på dit salg før alle andre

Når din bolig sættes til salg eller leje, skal der udarbejdes prospekter, tilstands- og ener­girap­por­ter, tages billeder og en lang række af andre aktiviteter. På Mit EDC kan du følge med i, hvor mange aktiviteter, der mangler, før din bolig er helt klar til at blive sat til salg eller leje.

Viser kun en del af vores indsats

Tallene er et godt fingerpeg om kundernes interesse for din ejendom, men reelt er den samlede mæglerindsats større end den, du ser på skærmen. Vi sender mange prospekter på baggrund af opringninger, og vi udleverer også personligt materiale til kunderne. Desuden har vi løbende din bolig med i vores nyhedsbrev og på forsiden af edc.dk. De tal fremgår ikke af oversigterne.

Overvejer du at sælge eller udleje din bolig?

Hvis du ønsker en vurdering af din bolig med henblik på salg eller udleje, så kontakt din lokale mægler eller bestil et gratis og uforpligtende salgs- eller lejetjek.

Bestil salgstjek

Skal du købe en bolig?

Til dig, der søger bolig

Mit EDC gør det også nemt for dig, der søger efter en bolig. Du kan bl.a. gemme dine søgninger med dine valgte søgekriterier, og dagligt blive matchet op med de boliger, vi får til salg. Du kan også gemme interessante boliger, og følge med i deres aktiviteter, herunder pris­ned­sæt­tel­ser.

Hvad søger du - og hvor?

Hvis du ikke allerede har fundet din kommende bolig, sætter vi gerne alt ind på at finde det, du søger. Vi gennemgår dine behov og skaffer for­hånds­god­ken­del­se på lån til boligkøbet.

Søg

Gem dine favoritter og søgninger

På Mit EDC kan du gemme dine favorit boliger og dine søgekriterier, du har tilpasset dine behov i forhold til område, pris, m2 og særlige ønsker. Så kan du også nemt og hurtigt genoptage din søgning og få besked om nye boliger.

Tilmeld dig vores køberkartotek

Se alle nye boliger i dit område via vores køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler. Med vores køberkartotek får du en hurtig og nem måde at holde dig opdateret med boligmarkedet.

Tilmeld dig

Har du købt eller solgt gennem EDC?

En bolighandel gennem os var første skridt. Vi har samlet en masse fordele på de mest efterspurgte praktiske behov, som du kan nyde godt af som EDC kunde. Fordelene gælder kun for kunder, der har handlet en bolig hos os og er tilgængelige i vores Fordelsunivers på Mit EDC.