Job som salgsko­or­di­na­tor

Har du interesse for mennesker og deres boliger, og ønsker du samtidig en stabil hverdag i faste rammer? Så er jobbet som salgsko­or­di­na­tor måske noget for dig. Du vil typisk have base i en EDC-butik, hvor du tager du dig af alt det administrative i forbindelse med en bolighandel, så salget foregår optimalt – og så nemt som overhovedet muligt for kunderne. Til at hjælpe dig har vi en række IT-værktøjer og systemer af høj kvalitet, ligesom du altid vil have mulighed for at sparre med kolleger fra EDC-butikker over hele landet.

Som sagsko­or­di­na­tor står du for at:

  • sætte annoncer op
  • indhente dokumenter hos de kommunale myndigheder
  • hente dokumenter hos sælger og ejerforeninger/grun­de­jer­for­e­nin­ger
  • skrive skøde og re­fu­sions­op­gø­rel­se
  • berigtige handlerne - blandt andet ved tinglysning
  • passe telefonerne og booke møder for mæg­ler­kol­le­ga­er
  • ajourføre salgsmateriale og salgs­ud­stil­lin­gen i butikken.

Kon­tor­ud­dan­nel­se - et godt sted at starte

For at blive salgsko­or­di­na­tor kan du for eksempel have en uddannelse som kon­to­ras­si­stent med speciale i administration. Du kan også blive salgsko­or­di­na­tor ved at starte som kon­to­ras­si­sten­te­lev i butikken og samtidig blive uddannet på handelsskolen. Uddannelsen som finansøkonom er også en god baggrund for at blive salgsko­or­di­na­tor.

Er du under uddannelse – eller har du ingen eller kun lidt erfaring med administration – kan du stadig ansøge, da vi vægter dine personlige egenskaber meget højt.

Personlige egenskaber

Vil du gerne være salgsko­or­di­na­tor, er det vigtigt, at du er serviceminded og plig­top­fyl­den­de, og at du har et godt overblik med sans for detaljerne. Du skal have evnen til at smile, selvom der er travlt.

Kar­ri­e­re­mu­lig­he­der


Jobbet som salgsko­or­di­na­tor er en god begyndelse, hvis du senere ønsker at gøre karriere inden for mæglerbranchen. Mange salgsko­or­di­na­to­rer videreuddanner sig til ejen­doms­mæg­le­re efter at have opnået den nødvendige teoretiske ballast til at håndtere hele sagsgangen i en ejendomshandel via erfaringen som salgsko­or­di­na­tor.