Salgskoordinator

Som salgskoordinator tager du dig af alt papirarbejdet i forbindelse med en bolighandel, så salget foregår optimalt – og så nemt som overhovedet muligt for sælger.

Salgskoordinatoren står for at

• sætte annoncer op
• få dokumenter hos de kommunale myndigheder
• hente dokumenter hos sælger og ejerforeninger/grundejerforeninger
• skrive skøde og refusionsopgørelse
• berigtige handlerne - blandt andet ved tinglysning
• passe telefonerne og booke møder for mæglerkollegaer
• ajourføre salgsmateriale og salgsudstillingen i butikken.

Du har fast løn og fast arbejdstid i butikken – nogle gange med søndagsvagter.

Kontoruddannelse et godt sted at starte
For at blive salgskoordinator kan du for eksempel have en uddannelse som kontorassistent med speciale i administration. Du kan også blive salgskoordinator ved at starte som kontorassistentelev i butikken og samtidig blive uddannet på handelsskolen. Uddannelsen som finansøkonom er også en god baggrund for at blive salgskoordinator.

Er du under uddannelse – eller har du ingen eller kun lidt erfaring med administration – skal du ikke give op af den grund, da vi vægter dine personlige egenskaber meget højt.

Personlige egenskaber
Vil du gerne være salgskoordinator, er det vigtigt, at du er serviceminded og pligtopfyldende, og at du har et godt overblik med sans for detaljerne. Du skal have evnen til at smile, selvom der er travlt, og du skal have en høj stresstærskel.

Karrieremuligheder
Jobbet som salgskoordinator er et godt startjob, hvis du ønsker at gøre karriere inden for mæglerbranchen. Mange salgskoordinatorer videreuddanner sig til ejendomsmæglere for at sikre sig den nødvendige teoretiske ballast til at håndtere sagsgangen i en ejendomshandel. Du kan også skifte til andre dele af den finansielle sektor.

Søg job hos EDC

I nedenstående oversigt finder du de ledige stillinger i EDC. Vi modtager løbende uopfordrede ansøgninger, så vi slår sjældent alle vores stillinger op. Du er altid velkommen til at kontakte os uopfordret direkte i den EDC-butik, du gerne vil arbejde i - Find din lokale EDC-mægler her