Bliv ejendomsmægler

Som ejendomsmægler er du meget på farten for at fremvise boliger og mødes med nye sælgere. Du har en stor kontaktflade, som du holder vedlige med personlige møder og via telefonen og de sociale netværk. Arbejdstiden kan typisk også være sent om eftermiddagen og på søndage.

Som ejendomsmægler er det din opgave at

• få aftaler med sælgere om salg af deres bolig
• beregne sælgers økonomi ved boligsalget
• beregne en realistisk salgspris i forhold til det lokale boligmarked
• udarbejde markedsføringsmateriale
• udføre salgsarbejde i form af kundebetjening i butikken, fremvisning af boliger, telefonopfølgninger og møder med potentielle købere
• være i løbende kontakt med sælgere om aktiviteter og salgsstatus.

Få din ejendomsmægleruddannelse hos os
Der er ingen formelle krav til at arbejde med ejendomssalg – men der skal være mindst en registreret ejendomsmægler i butikken. For at holde et højt fagligt niveau, foretrækker vi i EDC, at alle mæglere får en egentlig ejendomsmægleruddannelse med registrering hurtigst muligt. Den kan du for eksempel tage sideløbende med et trainee-forløb.

Hvis du ikke er trainee, forventer vi, at du har en solid salgserfaring – helst fra ejendomsbranchen eller den finansielle sektor. Du kan også blive ansat med anden salgserfaring eller med erfaring fra praktikperioden på finansøkonomuddannelsen, hvis din personlige profil er den rigtige.

For at blive registreret ejendomsmægler skal du gennemføre ejendomsmægleruddannelsen (Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning) og have mindst to års erfaring med ejendomsmæglerarbejde.

Læs mere om, hvordan du bliver trainee i EDC

Dine personlige egenskaber tæller
Som ejendomsmægler skal du være en god menneskekender, have et højt energiniveau og være initiativrig. Du er udadvendt og netværksskabende – og du går op i, at fakta og faglighed er i orden, ligesom du skal være vedholdende, troværdig og overholde dine aftaler. Jobbet som ejendomsmægler kræver, at du formår at smile, selv når det brænder på, og du skal have en høj stresstærskel.

Kørekort og kendskab til dit område
Kørekort er en nødvendighed, da jobbet er tempofyldt, og arbejdsstedet ofte skifter i løbet af en dag. Derudover er det vigtigt, at du kender eller sætter dig godt ind i det geografiske område, du arbejder i.

Mulighed for egen forretning
Hvis du er uddannet ejendomsmægler i EDC, har du mulighed for at skabe en livslang karriere med egen butik eller som indehaver af flere butikker. Derudover kan du blive f.eks. boligrådgiver, bankrådgiver eller låneformidler i andre dele af finanssektoren. Der kan også senere være mulighed for en salgskarriere uden for den finansielle sektor.

Søg job hos EDC

I nedenstående oversigt finder du de ledige stillinger i EDC. Vi modtager løbende uopfordrede ansøgninger, så vi slår sjældent alle vores stillinger op. Du er altid velkommen til at kontakte os uopfordret direkte i den EDC-butik, du gerne vil arbejde i - Find din lokale EDC-mægler her