Andelsforening sælger 11 etplansboliger i idyllisk kvarter tæt på Aalborg

Andelsforening sælger 11 etplansboliger i idyllisk kvarter tæt på Aalborg
  • investering
  • Andelsforening
  • Aalborg

En andelsforening har netop solgt deres ejendomme på Nordmarken 15-35 i Vester Hassing blot 15 min. nord for Aalborg. I alt er fem dobbelthuse og ét fritliggende hus overgået til en Aarhusbaseret investor i en handel, der beløber sig til 15,5 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af an­dels­for­e­nin­gens hyggelige ejendomme, og salget er blot det seneste af en række an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger, som EDC har solgt i den seneste tid.     

Boligerne på Nordmarken 15-35 består af otte boliger på 97 m² og tre på 116 m², der alle fremstår i velholdt stand i et charmerende boligområde. Sælger, An­dels­bo­lig­for­e­nin­gen Blomstermarken, har længe kigget ind i et salg, men prisen skulle være helt rigtig. Formand i an­dels­for­e­nin­gen, Lennart Enström, siger:

”Vi har i en god rum tid kigget ind i et salg, da vi ikke længere kan stille en bestyrelse. Alle andelshaverne er ved at være oppe i årene, så engagementet til at indgå i be­sty­rel­ses­ar­bej­det er der ikke mere. Derfor er vi meget tilfredse med, at salget nu er gået igennem, og at alle andelshavere bliver i boligerne, når de nu overgår til lejemål med en overkommelig prisstigning. Dertil er vi glade for den nye ejers visioner for boligerne, der virker positive og afspejler andelshavernes ønsker.”

Han fortsætter: ”Det har været en meget positiv salgsproces, hvor køber overtager de fleste af den tidligere bestyrelses ansvarsområder, herunder vedligehold af facader. Samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech har været yderst til­freds­stil­len­de. De har været professionelle og tilgængelige igennem hele processen, så vi føler os godt behandlet og godt rådgivet. I første omgang havde vi egentlig en anden mægler i tankerne, men vi endte alligevel med EDC Erhverv Poul Erik Bech, da de kunne tilbyde et større netværk og synlighed. Og det er vi jo glade for i dag, hvor vi har fået et til­freds­stil­len­de salg og samarbejde med dem.”

LÆS OGSÅ: Andelsforening sælger etageejendom i hjertet af Aalborg for 13 mio. kr.

Fleksibilitet på et attraktivt marked
Den nye ejer overtager styring over boligerne pr. 1. marts 2023, hvorfra de alle overgår til lejeboliger. Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, formidlede salget af an­dels­for­e­nin­gens ejendomme. Han ser et stort potentiale, der især er bundet op på en sublim fleksibilitet:

”Vi er meget glade for at kunne hjælpe kunden med en god handel, hvor alle parter går tilfredse fra for­hand­lings­bor­det. Et­plans­bo­li­ger­ne ligger i et idyllisk og populært område, der har en fin be­folk­nings­til­vækst. Bl.a. derfor har Nordmarken 15-35 været et attraktivt salgsemne, men især også fordi der købes med mulighed for udstykning til ejerboliger, hvilket giver en sublim fleksibilitet for køber.”

”Sagen er den seneste af et par fine handler med an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger, som vi har haft i den sidste tid. Sagen vidner om, at det har værdi at kigge mere ind i salg af den slags ejendomme – herunder også ejendomme i den ældre boligmasse og nyere byggeri, hvoraf mange af dem faktisk er forbi renteswap-ordninger. Vi er glade for endnu engang at have hjulpet en andelsforening med at finde en ny ejer og har været meget glade for samarbejdet med køber og sælger, som vi ønsker tillykke med handlen. Vi håber at kunne hjælpe endnu flere an­dels­for­e­nin­ger med at finde den helt rigtige køber til deres ejendomme.” 

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m2 og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

  • Detail
  • Søborg
  • NORMAL
Læs artikel

Sko­lestart­hjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Sko­lestarts­hjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres ud­dan­nel­ses­for­løb. Sko­lestarts­hjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.

  • EDC Poul Erik Bech Fonden
  • Skolestarthjælp
  • Dansk Folkehjælp
Læs artikel

Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
Læs artikel