De første ungdomsboliger i projekt på Kvægtorvet i Slagelse snart klar til indflytning

  • Projekt
  • Slagelse
  • investering

Opførelsen af det store bo­li­g­ud­vik­lings­pro­jekt på Kvægtorvet i Slagelse går planmæssigt fremad og EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at udleje boligerne. Første etape med 30 familieboliger og 8 rækkehuse er i fuld gang, og snart starter udlejningen af de første ungdomsboliger. Peter Morgan, Investment Director hos PFA Ejendomme, fortæller:

”Det går planmæssigt fremad med byggeriet på Kvægtorvet, og de første boliger står snart klar. Prøveboligen er indrettet og er blevet fremvist på de åbne huse, og vi forventer, at første etape af boligerne vil være ind­flyt­nings­kla­re i løbet af efteråret. Vi har allieret os med EDC Projekt Poul Erik Bech, som vi har gode erfaringer med fra tidligere. Vigtigst er dog, at EDC Poul Erik Bech har en selvstændig afdeling i Slagelse, som har fingeren på pulsen i lokalmiljøet.”

Bæredygtige boliger til alle livets faser
Det går planmæssigt fremad med udlejningen af 1. etapes 30 familieboliger og 8 rækkehuse og lige nu er der blot 1 lejlighed og 7 rækkehuse ledige, og i medio august starter udlejning af de første ungdomsboliger. Selve området kommer til at indeholde boliger til alle, uanset hvor i livet man er.

”Det er ge­ne­ra­tio­ner­nes bydel, forstået på den måde, at der vil være boliger til alle livets faser. Fra ungdomsboliger, store- og små familieboliger, til ældreboliger og sågar et friplejehjem, så det bliver et godt miks af forskellige generationer, som kan skabe en god dynamik og relationer på tværs af generationer,” siger Peter Morgan og fortsætter:

”Der er stor opmærksomhed på ESG og bæredygtighed i bygge- og ejen­doms­bran­chen, og det er også et fokuspunkt i opførelsen af den nye bydel i Slagelse. Vi har arbejdet benhårdt med at minimere CO2-aftrykket for at opnå DGNB Guld-certificering. Derudover vil vi gerne symbolisere at det skal være Slagelses grønne bydel med grønne arealer i området.”

Gammelt industriområde centralt i Slagelse
Kvægtorvet er et stort tidligere industriområde, præget af pro­duk­tions­virk­som­he­der, to store slagterier og et gasværk. Sven Lyse, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Syd-/Vestsjælland, siger:

”Kvægtorvet er et næsten 90.000 m² stort område, der tilbage i tiden var knudepunkt for handel af fødevarer på Vestsjælland. Området egner sig perfekt til et boligområde med kort afstand til både Slagelse Station, Campus Slagelse og Slagelse Bymidte. Over de seneste år har Slagelse udviklet sig til at være et populært sted at bo med gode ud­dan­nel­ses­mu­lig­he­der og gode rammer for familielivet. Dermed er boligprojekter som dette vigtigt for Slagelses fortsatte udvikling.”

Bjørn Gervø, projektchef EDC Projekt Poul Erik Bech, supplerer: ”Vi er utrolig glade og stolte af, at vi får lov til at være med til at udleje boligerne i Slagelse for PFA Ejendomme. Det er et stort og spændende bo­li­g­ud­lej­nings­pro­jekt med stort potentiale, da det henvender sig til alle aldersgrupper. Vi glæder os til at følge projektet i mål og til at følge udviklingen i Slagelse. Vi oplever en god efterspørgsel på boligerne, og vi glæder os også til at komme i gang med udlejningen af ung­doms­bo­li­ger­ne, som er på mellem 32-44 m2 med en månedlig husleje startende fra 4.290 kr. pr måned. De syv ledige rækkehuse er på 98-108 m2 med en husleje på 11.650-11.950 kr. pr. måned, så priserne er langt mere kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge end i Storkøbenhavn.”

Er du blevet nysgerrig? 

Hvis du er blevet nysgerrig på det danske ejen­doms­in­ve­ste­rings­mar­ked, så har du mulighed for at lære endnu mere. Klik på linket forneden, opret dig og læs seneste udgave af Investor Fokus, hvor du får det fulde overblik over markedet.

Læs Investor Fokus