EDC Erhverv Poul Erik Bechs nye erhvervsteam i Sønderjylland: Har fantastisk gang i er­hverv­se­jen­dom­me med ét stærkt regionalt center

  • Sønderjylland

I slutningen af 2022 blev en ny ejerstruktur i EDC Erhverv Poul Erik Bech sat i søen. Det betød, at de to erhvervscentre i Sønderborg og Aabenraa blev slået sammen til ét stort og stærkt regionalt erhvervscenter. De tre partnere i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland har fantastisk gang i forretningen med mange spændende er­hverv­se­jen­dom­me på hylderne. Blandt andre brandstation, pandekagehus, tidligere rådhus og nuværende hotel, og så har de blandt, mange opgaver også solgt en lufthavn, VELUX-bygninger og hjulpet Clever i Aabenraa.    

Der er fart over feltet hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland i øjeblikket, hvor etableringen af ét fælles erhvervscenter og et nyt team har været med til at sparke døren ind til det sønderjyske er­hverv­se­jen­doms­mar­ked. Det fortæller, Morten Dahl Rask, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech:

”Det har hele tiden været ambitionen at blive den foretrukne erhvervsmægler i området. Den nye struktur med de to andre partnere Bjørn Borg og Morten Gram har virkelig sat skub i tingene. Det har været utroligt positivt, vi har virkelig momentum og vi glæder os bare til at lande endnu flere opgaver her i Sønderjylland.”

Morten Dahl Rask blev optaget som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i januar 2021, mens Bjørn Borg og Morten Gram blev optaget som partner i henholdsvis september 2022 og maj 2023.

Kendskab til hele Sønderjylland
Den nye strukturering af de to erhvervscentre i Sønderjylland sætter en tyk streg under, at EDC Erhverv Poul Erik Bech har et stort kendskab til, hvad der rører sig i Sønderjylland. Bjørn Borg siger:

”Det giver os en fordel, at vi er én samlet enhed i Sønderjylland med to afdelinger, der gør, at vi er meget mere synlige. Samtidig giver det en mere fleksibel hverdag, at vi ikke er tvunget til at skulle til Sønderborg, hvis vi fx har en opgave i Skærbæk. Jeg er bosat i Haderslev, mens de to andre bor i henholdsvis Aabenraa og Løgumkloster, så på den måde er vi dækket godt ind og har et stort kendskab til alle dele af Sønderjylland. Det kan vi virkelig mærke er med til at flytte os i den helt rigtige retning.”

EDC Erhverv Sønderjylland dækker hele området fra Haderslev i nord til Padborg i syd over Tønder i vest til Sønderborg i øst, og heriblandt også mindre byer som fx Rødekro, Padborg, Vojens, Skærbæk, Rømø, Toftlund og Løgumkloster.

Pandekagehus, gammelt rådhus og lufthavn
Morten Gram fortæller: ”Det går rigtig godt, og vi har mange, nye spændende sager på hylderne. Vi arbejder hårdt hver dag på at hjælpe vores kunder, så fremtiden ser lys ud. Vi har netop fået Genner Hoel Camping og Pandekagehus til salg, som virkelig har fået meget opmærksomhed. Vi har også det tidligere rådhus og nuværende hotel i Gråsten til salg, og så har vi fx lige solgt det tidligere Sønderborg Lufthavn, solgt de tidligere VELUX-ejendomme i Skærbæk og fundet en ideel lokation til Danmarks førende ladeoperatør Clever i Aabenraa. Så hvis vi skal hjælpe dig med din er­hverv­se­jen­dom i Sønderjylland, så står vi klar.”

Læs Detail Fokus

Læs det nyeste magasin om de­tail­e­jen­doms­mar­ke­det med nyheder, tendenser og markedstal om markedet.

Klik her

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel