EDC Erhverv Poul Erik Bechs nye erhvervsteam i Sønderjylland: Har fantastisk gang i er­hverv­se­jen­dom­me med ét stærkt regionalt center

  • Sønderjylland

I slutningen af 2022 blev en ny ejerstruktur i EDC Erhverv Poul Erik Bech sat i søen. Det betød, at de to erhvervscentre i Sønderborg og Aabenraa blev slået sammen til ét stort og stærkt regionalt erhvervscenter. De tre partnere i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland har fantastisk gang i forretningen med mange spændende er­hverv­se­jen­dom­me på hylderne. Blandt andre brandstation, pandekagehus, tidligere rådhus og nuværende hotel, og så har de blandt, mange opgaver også solgt en lufthavn, VELUX-bygninger og hjulpet Clever i Aabenraa.    

Der er fart over feltet hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland i øjeblikket, hvor etableringen af ét fælles erhvervscenter og et nyt team har været med til at sparke døren ind til det sønderjyske er­hverv­se­jen­doms­mar­ked. Det fortæller, Morten Dahl Rask, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech:

”Det har hele tiden været ambitionen at blive den foretrukne erhvervsmægler i området. Den nye struktur med de to andre partnere Bjørn Borg og Morten Gram har virkelig sat skub i tingene. Det har været utroligt positivt, vi har virkelig momentum og vi glæder os bare til at lande endnu flere opgaver her i Sønderjylland.”

Morten Dahl Rask blev optaget som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i januar 2021, mens Bjørn Borg og Morten Gram blev optaget som partner i henholdsvis september 2022 og maj 2023.

Kendskab til hele Sønderjylland
Den nye strukturering af de to erhvervscentre i Sønderjylland sætter en tyk streg under, at EDC Erhverv Poul Erik Bech har et stort kendskab til, hvad der rører sig i Sønderjylland. Bjørn Borg siger:

”Det giver os en fordel, at vi er én samlet enhed i Sønderjylland med to afdelinger, der gør, at vi er meget mere synlige. Samtidig giver det en mere fleksibel hverdag, at vi ikke er tvunget til at skulle til Sønderborg, hvis vi fx har en opgave i Skærbæk. Jeg er bosat i Haderslev, mens de to andre bor i henholdsvis Aabenraa og Løgumkloster, så på den måde er vi dækket godt ind og har et stort kendskab til alle dele af Sønderjylland. Det kan vi virkelig mærke er med til at flytte os i den helt rigtige retning.”

EDC Erhverv Sønderjylland dækker hele området fra Haderslev i nord til Padborg i syd over Tønder i vest til Sønderborg i øst, og heriblandt også mindre byer som fx Rødekro, Padborg, Vojens, Skærbæk, Rømø, Toftlund og Løgumkloster.

Pandekagehus, gammelt rådhus og lufthavn
Morten Gram fortæller: ”Det går rigtig godt, og vi har mange, nye spændende sager på hylderne. Vi arbejder hårdt hver dag på at hjælpe vores kunder, så fremtiden ser lys ud. Vi har netop fået Genner Hoel Camping og Pandekagehus til salg, som virkelig har fået meget opmærksomhed. Vi har også det tidligere rådhus og nuværende hotel i Gråsten til salg, og så har vi fx lige solgt det tidligere Sønderborg Lufthavn, solgt de tidligere VELUX-ejendomme i Skærbæk og fundet en ideel lokation til Danmarks førende ladeoperatør Clever i Aabenraa. Så hvis vi skal hjælpe dig med din er­hverv­se­jen­dom i Sønderjylland, så står vi klar.”

Læs Detail Fokus

Læs det nyeste magasin om de­tail­e­jen­doms­mar­ke­det med nyheder, tendenser og markedstal om markedet.

Klik her

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel