EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler Aabenraa

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa – din lokalkendte erhvervsmægler i Sønderjylland. Vi er et dedikeret erhvervscenter med kompetente er­hvervs­mæg­le­re, der har et indgående lokalkendskab til ejen­doms­bran­chen i det sønderjyske erhvervsliv.

Vi er geografisk placeret på Rådhusgade 6 lige i hjertet af Aabenraa og vores markedsområde spænder bredt fra Haderslev i nord til Padborg i syd over Tønder i vest til Aabenraa i øst og heriblandt mindre byer såsom Rødekro, Padborg, Vojens, Skærbæk, Rømø, Toftlund og Løgumkloster.

For os er lokalkendskab, et professionelt netværk og en kompromisløs tilgang nøgleord i vores daglige virke. Sammen har vores team mere end 60 års erfaring fra det sønderjyske erhvervsliv. Det giver dig som kunde en stor fordel, da vi gennem årene har fået etableret et stærkt bagland af såvel købe- som søgelystne kunder, som sikrer, at vi altid har potentielle løs­nings­for­slag på hånden. Vi gør en dyd i at sikre vores kunder komplette 360 graders løsninger inden for er­hverv­se­jen­dom­me, herunder pro­jek­t­ud­vik­ling, vurdering, udlejning, salg og domicilsøgning og meget mere.

Til dagligt arbejder vi tæt sammen med er­hvervs­cen­tret i Sønderborg, der med sine erfarne lokalkendte er­hvervs­mæg­le­re bidrager til, at vi kan sikre den mest kvalificerede håndtering af alle typer opgaver i de 4 sønderjyske kommuner. Er du på udkig efter en bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Haderslev? Leder du efter en lagerejendom i Aabenraa? Eller ønsker du at sælge dit butikslokale i Tønder?

Foruden et stort kendskab til ejen­doms­bran­chens mange facetter, har vores partner i teamet mere end 20 års erfaring i den finansielle sektor, inden for bl.a. rådgivning af private- og erhvervskunder. Således har vi kompetencerne til at rådgive dig om de finansielle parametre, der er forbundet med en ejendomshandel. Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæg­ler­virk­som­hed med over 700 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 20 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer.

EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af er­hverv­se­jen­dom­me. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa har været repræsenteret siden 2002. På blot et år har vi fordoblet vores markedsandel, ved bl.a. at være fuldt kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge på vores priser og kvalitet. Vi ser et kæmpe uforløst potentiale i markedsområdet, og vi vil fortsat gå målrettet efter at gøre det der er vigtigst – nemlig at gøre en forskel for vores kunder og levere et godt stykke arbejde. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa, ser frem til at samarbejde med dig.sdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi er den eneste store fondsejede mæg­ler­virk­som­hed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg blev etableret i 2012, og er siden da vækstet både hvad angår bemanding og aktiviteter. Vi står stærkt på markedet, og er til rådighed til at hjælpe netop dig med salg eller køb af er­hverv­se­jen­dom­me.
Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg ser frem til at samarbejde med dig

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Rådhusgade 66200 Aabenraa
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 80 68 57
Åbningstider
Mandag
08:30 - 16:30
Tirsdag
08:30 - 16:30
Onsdag
08:30 - 16:30
Torsdag
08:30 - 16:30
Fredag
08:30 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re