EDC Poul Erik Bech flytter boligbutik og erhvervscenter til ny lokation i Herlev

  • Herlev

EDC Poul Erik Bech Herlev flytter både bolig og erhverv fra Kobbervej 8 til nyistandsatte rammer på Marielundvej 41 i Herlev. På den måde sikrer de to veldrevne afdelinger en fortsat god synergi imellem sig, mens også kunderne drager fordel af flytningen.

EDC Poul Erik Bech bolig og erhverv slår dørene op til deres nye lokaler på Marielundvej 41 i Herlev den 1. oktober 2023, hvor de to driftige afdelinger åbner op i moderne og nyrenoverede rammer.

Erhvervscenter i 25 år
EDC Erhverv Poul Erik Bech har stor erfaring indenfor køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Herlev og dækker hele Vestegnen fra Gladsaxe til Ishøj. Thomas Møller Rudlang, partner og salgs- og udlejningschef, EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger:

”Vi etablerede er­hvervs­cen­te­ret i Herlev i 1998, og nu er vi klar til at flytte til nyrenoverede lokaler. I er­hvervs­af­de­lin­gen er vi således også meget glade for at have fundet nogle optimale lokaler på Marielundvej 41 i Herlev. Her får vi lokaler, der passer perfekt til os – både i forhold til indretning, placering og så var det også perfekt, at vi havde mulighed for hurtig overtagelse.”

”Vi er også meget glade for at fortsætte med at bo sammen med bo­ligaf­de­lin­gen. Vi er to mindre afdelinger, så det er godt for det sociale, men specielt er vi glade for at kunne fortsætte den gode synergi, der er mellem vores to afdelinger. Vi har et stærkt samarbejde, som begge parter har nydt godt af gennem tiden, og som vi ser frem til også at nyde godt af i fremover.”

God synergi
Rasmus R. Kreilgaard, medejer af EDC Bolig Poul Erik Herlev, siger: ”Vi er meget glade for at flytte vores boligafdeling sammen med er­hvervs­af­de­lin­gen til Marielundvej 41 i Herlev, hvor vi kommer ind i større, lysere og istandsatte lokaler, der giver nye flotte rammer med plads til at vækste. Vi kommer væk fra vores tidligere placering, som man kunne tro, var en bedre placering for os, men vi oplever faktisk ikke, at særligt mange kunder finder os via synlighed i gadebilledet.”

Han fortsætter: ”De finder os derimod i langt højere grad pga. vores til­ste­de­væ­rel­se på diverse digitale medier, hjemmesider, annoncer og i deres postkasser. De nye lokaler giver os mulighed for at lægge endnu mere fokus på de platforme, hvor kundernes boliger får mest mulig synlighed, samtidigt med at vi fortsat er placeret relativt centralt i byen.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef

tru@edc.dk22 92 66 5558 58 71 02EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Marielundvej 41, 1. th., 2730 Herlev

278@edc.dk58 58 71 00

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel