EDC Erhverv Poul Erik Bech

Erhvervsmægler, Herlev

Vi er din lokale erhvervsmægler med stor erfaring indenfor køb og salg af er­hverv­se­jen­dom­me i Herlev og på Vestegnen.

Er­hvervs­cen­te­ret i Herlev blev etableret i 1998, og med udgangspunkt i vores er­hvervs­for­ret­ning på Kobbervej dækker vi hele Vestegnen fra Gladsaxe til Ishøj.

I starten af 2020 overtog EDC Erhverv Poul Erik Bech, virksomheden Ibo Er­hvervs­mæg­le­re, og har således styrket deres position på Vestegnen.

Vores erhvervsteam i Herlev beskæftiger sig primært med rådgivning om køb, salg, udlejning og leje af in­du­stri­e­jen­dom­me, in­ve­ste­rings­ejen­dom­me og kon­to­re­jen­dom­me. Desuden arbejder afdelingen tæt sammen med vores specialiserede pro­jek­taf­de­ling i København om pro­jek­t­ud­vik­ling af nye ejen­doms­om­rå­der eller omdannelse fra eksempelvis industri til boliger.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herlev ser frem til at samarbejde med jer.

EDC Erhverv Poul Erik Bech
Marielundvej 41, 1. th.2730 Herlev
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
36 94 79 50
Åbningstider
Mandag
09:00 : 17:00
Tirsdag
09:00 : 17:00
Onsdag
09:00 : 17:00
Torsdag
08:30 - 17:00
Fredag
09:00 : 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket

Find ud af, hvad din ejendom er værd

Bestil en professionel, gratis og uforpligtende salgsvurdering af din er­hverv­se­jen­dom, og bliv kontaktet af en af vores er­hvervs­mæg­le­re.

Bestil salgsvurdering

Nyhed i ejen­doms­bran­chen

CityFact giver adgang til relevant ejendomsdata om netop din by

EDC Erhverv Poul Erik Bechs analyseprodukt kaldet CityFact, giver dig mulighed for at gå i dybden med relevant ejendomsdata fra en række af de største byer herhjemme.

CityFact giver således omfattende områdespecifik viden om netop din by og samler markedsdata for ejen­doms­seg­men­ter­ne bolig, kontor, detail, lager, logistik og pro­jek­t­ud­vik­ling, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet etc.

Læs mere og skriv dig op her

Vores er­hvervs­mæg­le­re