EDC Projekt Poul Erik Bech vinder genudlejninger af 800 lejligheder på Sluseholmen

EDC Projekt Poul Erik Bech vinder genudlejninger af 800 lejligheder på Sluseholmen
  • Projekt
  • Sluseholmen
  • København

Danica Ejendomme har indgået en eksklusiv aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech om genudlejninger af syv ejendomme med et samlet areal på 81.105 m² fordelt på 800 lejligheder på Sluseholmen i København. Med så mange boligenheder er der stort set altid lejligheder til udlejning, så pt er 1% ledige og 4% af beboerne har opsagt deres lejlighed og flytter ud efter op­si­gel­ses­pe­ri­o­den på 3 måneder.

Sluseholmen er Københavns nye kanalby, der er opført med inspiration fra den hollandske hovedstad Amsterdam. Danica Ejendomme har indgået en aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech om, at de skal stå for at genudleje lejlighederne i Danica Ejendommes syv boligprojekter på Sluseholmen. Kenneth Nielsen, pro­jek­t­di­rek­tør, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Danica Ejendommes byggerier på Sluseholmen har fokus på seks kva­li­tets­om­rå­der; miljømæssig-, økonomisk-, social-, teknisk-, proces- og områdekvalitet. De udlejer kva­li­tets­bo­li­ger til deres pensionskunder, som har før­ste­pri­o­ri­tet, men også til hr. og fru Danmark, som sætter pris på kvalitet og som ønsker at bo på skønne Sluseholmen. Sluseholmen har lejligheder i alle størrelser, som passer til alle. Til børnefamilien og kæresteparret, eller en toværelsesbase til singlelivet.”

Han fortsætter: ”Vi er rigtig glade for aftalen med Danica Ejendomme om genudlejninger af lejlighederne på Sluseholmen. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet derude og glæder os bare over at samarbejdet fortsætter. Vi har haft opgaven med at genudleje de syv ejen­doms­pro­jek­ter på Sluseholmen siden slutningen af 2021. Vi har nu fået en eksklusiv for­mid­lings­af­ta­le på alle de 800 enheder, hvilket vi selvfølgelig ser som et kva­li­tets­stem­pel af vores arbejde med at finde lejere i et højt tempo, så snart der kommer nye enheder til udlejning.”

Aktiv bydel i byen
Sluseholmen har udviklet sig til at være en aktiv bydel med højt til himlen. Der er god plads til børnefamilier, som har glæde af de dejlige gårdmiljøer i ejendommene. På den anden side af vandet, er der masser af grønne og naturskønne områder på Amager Fælled. Alexander Danielsen, projektleder i EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Der er enormt gode muligheder for gå- og cykelture, uanset om det er sommer eller vinter. Vandet og kanalerne giver liv med plads til både, kajakker, og så trækker det skønne havnebad også op. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen. Kombinationen af pulserende byliv og frisk luft med vand i nærheden er attraktivt. I 2024 kommer der ovenikøbet metro til Sluseholmen, hvilket forbinder bydelen endnu mere til resten af København og dermed bliver det en endnu mere attraktiv bydel.”

Gang i genudlejningen
”På ud­lej­nings­bo­li­ger som disse er der løbende en vis udskiftning. Med så mange enheder betyder det, at vi er ude på Sluseholmen til åbent hus, flere gange om ugen for at bevare en lav le­dig­heds­pro­cent og undgå tom­gangs­pe­ri­o­der. Det er et virkelig spændende ud­vik­lings­om­rå­de med lejligheder i alle størrelser, så der er kva­li­tets­bo­li­ger til både yngre, ældre og familier, som tiltaler mange,” siger Alexander Danielsen og fortsætter:

”Der er også tænkt fællesskab og diversitet ind med afsæt i et bredere lejesegmentet, så lejerne får et tilhørsforhold til naboerne og bliver boende i længere tid. Ud­lej­nings­e­jen­dom­me har gennem de sidste mange år været meget populære pga. et usikkert boligmarked. Det betyder, at folk væbner sig med tålmodighed, og måske lige tager en ud­lej­nings­lej­lig­hed før de slår til og køber bolig, eller de ved, de kun skal bruge den midlertidigt.”

Danica Ejendomme og EDC Projekt Poul Erik Bech har en tilsvarende aftale om genudlejningen af 81 lejligheder på Uplandsgade 6A-6B på Amager. Her stod EDC Projekt også for udlejningen, hvor alle enheder var udlejet på kun 3½ måned.

Sluseholmen: 800 boliger i alt
Hasselholm: 145 boliger (1-5 værelser, 37-151 m²)
Lærkeholm: 125 boliger (2-5 værelser, 84-184 m²)
Poppelholm: 127 boliger (3-5 værelser, 71-155 m²)
Kastanjeholm: 91 boliger (2-5 værelser, 44-175 m²)
Molehuset: 55 boliger (2-5 værelser, 87-155 m2)
Slusehuset: 49 boliger (3-5 værelser, 92-161 m2)

Alle lejligheder har HTH-køkkener med alle hårde hvidevarer, herunder vaskemaskine og tørretumbler, og der er p-pladser i kælder og på terræn. Se mere information på www.sluseholmen.dk

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel

EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
Læs artikel

Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
Læs artikel