Efter 50 gode år i ejen­doms­bran­chen: Afdelingsleder i LEA Ejen­doms­part­ner i Odense siger endegyldigt farvel

  • LEA

I Danmark bliver den ældre generation længere og længere tid på ar­bejds­mar­ke­det. Det gælder også for afdelingsleder i LEA Ejen­doms­part­ner i Odense, Joachim Wengenroth, der i en alder af 80 år og med 50 gode år i ejen­doms­bran­chen i bagagen, til juni 2024 giver stafetten videre til den næste generation.

To år efter at have meldt sin pension ud er den 80-årige afdelingsleder i Lea Ejen­doms­part­ner i Odense, Joachim Wengenroth, klar til at videregive stafetten til den næste generation. Han har mere end 50 års erfaring i ejen­doms­bran­chen og har været frontfigur for LEA Odense de sidste 6 år. Om ge­ne­ra­tions­skif­tet fortæller han:

"Jeg meldte min pension ud tilbage i februar 2022, og her to år senere står jeg fortsat ved min beslutning, selvom det bliver vemodig at sige farvel til LEA og EDC Poul Erik Bech. Jeg elsker mit arbejde, og jeg var selv med til at starte afdelingen op i Odense tilbage i 2018. At have set dens opblomstring og vækst har været den primære årsag til, at jeg ikke er gået på pension noget før. Afdelingen er gået fra én enkelt ansat til 12, og det er jeg utroligt stolt over at have været med til. Siden 2022 har jeg følt, at det er tid til at lade den nye generation komme til, og selvom det var svært at forestille sig i starten, så er jeg efterhånden ved at indfinde mig med min fremtidige tilværelse som pensionist."

Succes med gnidningsfrit ge­ne­ra­tions­skif­te
Joachim Wengenroths tidlige udmelding skyldtes, at han gerne ville sikre et gnidningsfrit ge­ne­ra­tions­skif­te. Det er han lykkedes med og den nye ad­mi­ni­stra­tions­chef, Julie Kirstine Jensen, der har mere end 13 års erfaring fra ejen­doms­bran­chen, er allerede blevet sat godt ind i tingene. Joachim Wengenroth fortæller:

"Det lykkedes os at finde den helt rigtige afløser i Julie, og hun tiltrådte faktisk allerede stillingen tilbage i november 2023. Det var en beslutning, vi tog for at sikre os, at hun havde en god ind­kø­rings­pe­ri­o­de og et indgående kendskab til LEA, når jeg endeligt videregiver stafetten. Hun er faldet godt til og blevet sat godt ind i tingene, og med hjælp fra mine dygtige kollegaer er jeg ikke i tvivl om, at afdelingen går en spændende fremtid i møde. Min rolle har været dele ud af mine erfaringer fra min tid i LEA og ikke mindst min knap 50-års erfaring fra ejen­doms­bran­chen. Samtidigt er Julie kommet ind med nye perspektiver, og jeg glæder mig derfor til at følge med på sidelinjen fremover."

Joachim Wengenroth siger farvel til LEA Ejen­doms­part­ner ved en af­skeds­re­cep­tion torsdag d. 13. juni 2024 kl. 13-16, på Vestre Stationsvej 25, 500 Odense C.

LEA Ejen­doms­part­ner har kontorer i Kolding, Odense, Næstved og København K og administrerer foreninger og ejen­doms­por­te­føl­jer over hele landet. LEA's historie går tilbage til 1978, hvor EDC Poul Erik Bech, som i dag er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed, blev etableret og fra første færd var ejen­domsad­mi­ni­stra­tion en del af forretningen. Denne del blev senere udskilt i et nyt selskab, som blev til LEA Ejen­doms­part­ner. LEAs navn står for Leje, Ejer og Andel. LEA Ejen­doms­part­ner består i dag af moderselskabet samt dat­ter­sel­ska­bet Promana. Selskabet er 100% ejet af EDC Poul Erik Bech-koncernen.

Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring

GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

  • Kontor
  • Odense
Læs artikel

Ge­ne­ra­tions­skif­te: Veldrevet og idyllisk hotel tæt på den dansk-tyske grænse sat til salg

Det anerkendte og historiske Benniksgaard Hotel i Rinkenæs, tæt på den dansk-tyske grænse, er sat til salg. Pris: 42,5 mio. kr. Siden den spæde start i 2000 er hotellet løbende blevet moderniseret og udvidet, og i dag består hotellet af samlet 119 værelser, der ligger med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

  • Hotel
  • Sønderjylland
Læs artikel

Ikoniske skolebygninger skal omdannes til boliger: Budfrist den 20. september

Den lokalkendte skole i Haderslev Hans Hertug Skole skal omdannes til boliger. I første omgang skal den tidligere folkeskole sælges i offentligt udbud med budfrist den 20. september 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. EDC Poul Erik Bech skal formidle salget af den tidligere folkeskole på vegne af Haderslev Kommune.

  • Investering
  • Projekt
  • Haderslev
Læs artikel