Efter 50 gode år i ejen­doms­bran­chen: Afdelingsleder i LEA Ejen­doms­part­ner i Odense siger endegyldigt farvel

  • LEA

I Danmark bliver den ældre generation længere og længere tid på ar­bejds­mar­ke­det. Det gælder også for afdelingsleder i LEA Ejen­doms­part­ner i Odense, Joachim Wengenroth, der i en alder af 80 år og med 50 gode år i ejen­doms­bran­chen i bagagen, til juni 2024 giver stafetten videre til den næste generation.

To år efter at have meldt sin pension ud er den 80-årige afdelingsleder i Lea Ejen­doms­part­ner i Odense, Joachim Wengenroth, klar til at videregive stafetten til den næste generation. Han har mere end 50 års erfaring i ejen­doms­bran­chen og har været frontfigur for LEA Odense de sidste 6 år. Om ge­ne­ra­tions­skif­tet fortæller han:

"Jeg meldte min pension ud tilbage i februar 2022, og her to år senere står jeg fortsat ved min beslutning, selvom det bliver vemodig at sige farvel til LEA og EDC Poul Erik Bech. Jeg elsker mit arbejde, og jeg var selv med til at starte afdelingen op i Odense tilbage i 2018. At have set dens opblomstring og vækst har været den primære årsag til, at jeg ikke er gået på pension noget før. Afdelingen er gået fra én enkelt ansat til 12, og det er jeg utroligt stolt over at have været med til. Siden 2022 har jeg følt, at det er tid til at lade den nye generation komme til, og selvom det var svært at forestille sig i starten, så er jeg efterhånden ved at indfinde mig med min fremtidige tilværelse som pensionist."

Succes med gnidningsfrit ge­ne­ra­tions­skif­te
Joachim Wengenroths tidlige udmelding skyldtes, at han gerne ville sikre et gnidningsfrit ge­ne­ra­tions­skif­te. Det er han lykkedes med og den nye ad­mi­ni­stra­tions­chef, Julie Kirstine Jensen, der har mere end 13 års erfaring fra ejen­doms­bran­chen, er allerede blevet sat godt ind i tingene. Joachim Wengenroth fortæller:

"Det lykkedes os at finde den helt rigtige afløser i Julie, og hun tiltrådte faktisk allerede stillingen tilbage i november 2023. Det var en beslutning, vi tog for at sikre os, at hun havde en god ind­kø­rings­pe­ri­o­de og et indgående kendskab til LEA, når jeg endeligt videregiver stafetten. Hun er faldet godt til og blevet sat godt ind i tingene, og med hjælp fra mine dygtige kollegaer er jeg ikke i tvivl om, at afdelingen går en spændende fremtid i møde. Min rolle har været dele ud af mine erfaringer fra min tid i LEA og ikke mindst min knap 50-års erfaring fra ejen­doms­bran­chen. Samtidigt er Julie kommet ind med nye perspektiver, og jeg glæder mig derfor til at følge med på sidelinjen fremover."

Joachim Wengenroth siger farvel til LEA Ejen­doms­part­ner ved en af­skeds­re­cep­tion torsdag d. 13. juni 2024 kl. 13-16, på Vestre Stationsvej 25, 500 Odense C.

LEA Ejen­doms­part­ner har kontorer i Kolding, Odense, Næstved og København K og administrerer foreninger og ejen­doms­por­te­føl­jer over hele landet. LEA's historie går tilbage til 1978, hvor EDC Poul Erik Bech, som i dag er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed, blev etableret og fra første færd var ejen­domsad­mi­ni­stra­tion en del af forretningen. Denne del blev senere udskilt i et nyt selskab, som blev til LEA Ejen­doms­part­ner. LEAs navn står for Leje, Ejer og Andel. LEA Ejen­doms­part­ner består i dag af moderselskabet samt dat­ter­sel­ska­bet Promana. Selskabet er 100% ejet af EDC Poul Erik Bech-koncernen.

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel