Eftertragtet lagerejendom med sublim beliggenhed klar til udlejning i Storkøbenhavn

  • Glostrup
  • Industri

Farverland 6 i Glostrup er netop blevet tilgængeligt til leje. Det 7.370 m² store lagerlejemål er velbeliggende i Hersted Industripark, hvor flere kompetente og interessante virksomheder hører hjemme og hvor den kommende letbane på Vestegnen får et stop. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at finde en ny heldig lejer til ejendommen, og det bliver vist blot et spørgsmål om tid før en ny lejer er på plads med det nuværende marked med stor efterspørgsel på lager-, industri- og pro­duk­tions­e­jen­dom­me.

Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger: Vi er meget glade for at have fået opgaven og ser frem til forhåbentlig at kunne levere en god og hurtig udlejning til den helt rigtige lejer. Ejendommen har en god størrelse og loftshøjde, stærke faciliteter og ligger i et eftertragtet område, så den vil være meget attraktiv for mange forskellige virksomheder. Kombineret med ejendommens potentielt mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og markedet for lager-, industri- og pro­duk­tions­e­jen­dom­me, er vi sikre på, at der på Farverland 6 vil være en stor efterspørgsel.”

La­ge­re­jen­dom­men indeholder bl.a. 520 m² kontor, 428 m² mandskabsrum med køkken og omklædning, og så er der hele seks porte i terrænniveau og hele fem ramper.

”Det er bestemt ikke hver dag, man ser en lagerejendom af denne størrelse og med så høj loftshøjde – og da slet ikke i Storkøbenhavn. Så Farverland 6 er en rigtig god mulighed for mange typer virksomheder. Dertil er der gode kontor- og mand­skabs­fa­ci­li­te­ter og mulighed for at udvide arealet med 1.500 m² kælder, der kan tillejes ved behov,” fortæller Thomas Rudlang.

En lokkende placering
Lejemålet er beliggende i et veletableret erhvervsområde tæt på ho­ve­d­in­fra­struk­tur, såvel som indfaldsveje til København og med kort afstand til Motorring 3.

”Ejendommens placering fås ikke meget bedre. Omkring ligger andre stærke virksomheder som Soroto, Løwener og Stark, mens mo­tor­vejs­net­tet og Glostrup Station er få minutter væk. Området er desuden blevet sikret en endnu bedre tra­fik­for­sy­ning i fremtiden ved etableringen af den kommende letbane, der får stop ved Hersted Industripark,” siger Thomas Rudlang og fortsætter:

”Dertil er beliggenheden i Albertslund Kommune også en markant faktor. Det er en driftig kommune, der gør meget for erhvervslivet, og som ser ind i en be­folk­nings­til­vækst, der er værd at føle på. Flere spændende boligprojekter skyder også op i kommunen, hvor især COOP-byen med sine 1.600 lejligheder og 90 rækkehuse, gør Albertslund til en attraktiv by at drive virksomhed fra.”

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef

tru@edc.dk22 92 66 5558 58 71 02EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Kobbervej 8, 2730 Herlev

278@edc.dk58 58 71 00

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel