Eftertragtet lagerejendom med sublim beliggenhed klar til udlejning i Storkøbenhavn

  • Glostrup
  • Industri

Farverland 6 i Glostrup er netop blevet tilgængeligt til leje. Det 7.370 m² store lagerlejemål er velbeliggende i Hersted Industripark, hvor flere kompetente og interessante virksomheder hører hjemme og hvor den kommende letbane på Vestegnen får et stop. EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået til opgave at finde en ny heldig lejer til ejendommen, og det bliver vist blot et spørgsmål om tid før en ny lejer er på plads med det nuværende marked med stor efterspørgsel på lager-, industri- og pro­duk­tions­e­jen­dom­me.

Thomas Rudlang, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, siger: Vi er meget glade for at have fået opgaven og ser frem til forhåbentlig at kunne levere en god og hurtig udlejning til den helt rigtige lejer. Ejendommen har en god størrelse og loftshøjde, stærke faciliteter og ligger i et eftertragtet område, så den vil være meget attraktiv for mange forskellige virksomheder. Kombineret med ejendommens potentielt mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og markedet for lager-, industri- og pro­duk­tions­e­jen­dom­me, er vi sikre på, at der på Farverland 6 vil være en stor efterspørgsel.”

La­ge­re­jen­dom­men indeholder bl.a. 520 m² kontor, 428 m² mandskabsrum med køkken og omklædning, og så er der hele seks porte i terrænniveau og hele fem ramper.

”Det er bestemt ikke hver dag, man ser en lagerejendom af denne størrelse og med så høj loftshøjde – og da slet ikke i Storkøbenhavn. Så Farverland 6 er en rigtig god mulighed for mange typer virksomheder. Dertil er der gode kontor- og mand­skabs­fa­ci­li­te­ter og mulighed for at udvide arealet med 1.500 m² kælder, der kan tillejes ved behov,” fortæller Thomas Rudlang.

En lokkende placering
Lejemålet er beliggende i et veletableret erhvervsområde tæt på ho­ve­d­in­fra­struk­tur, såvel som indfaldsveje til København og med kort afstand til Motorring 3.

”Ejendommens placering fås ikke meget bedre. Omkring ligger andre stærke virksomheder som Soroto, Løwener og Stark, mens mo­tor­vejs­net­tet og Glostrup Station er få minutter væk. Området er desuden blevet sikret en endnu bedre tra­fik­for­sy­ning i fremtiden ved etableringen af den kommende letbane, der får stop ved Hersted Industripark,” siger Thomas Rudlang og fortsætter:

”Dertil er beliggenheden i Albertslund Kommune også en markant faktor. Det er en driftig kommune, der gør meget for erhvervslivet, og som ser ind i en be­folk­nings­til­vækst, der er værd at føle på. Flere spændende boligprojekter skyder også op i kommunen, hvor især COOP-byen med sine 1.600 lejligheder og 90 rækkehuse, gør Albertslund til en attraktiv by at drive virksomhed fra.”

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Møller Rudlang

Partner, Salgs- og udlejningschef

tru@edc.dk22 92 66 5558 58 71 02EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Marielundvej 41, 1. th., 2730 Herlev

278@edc.dk58 58 71 00

Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring

GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

  • Kontor
  • Odense
Læs artikel

Ge­ne­ra­tions­skif­te: Veldrevet og idyllisk hotel tæt på den dansk-tyske grænse sat til salg

Det anerkendte og historiske Benniksgaard Hotel i Rinkenæs, tæt på den dansk-tyske grænse, er sat til salg. Pris: 42,5 mio. kr. Siden den spæde start i 2000 er hotellet løbende blevet moderniseret og udvidet, og i dag består hotellet af samlet 119 værelser, der ligger med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

  • Hotel
  • Sønderjylland
Læs artikel

Ikoniske skolebygninger skal omdannes til boliger: Budfrist den 20. september

Den lokalkendte skole i Haderslev Hans Hertug Skole skal omdannes til boliger. I første omgang skal den tidligere folkeskole sælges i offentligt udbud med budfrist den 20. september 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. EDC Poul Erik Bech skal formidle salget af den tidligere folkeskole på vegne af Haderslev Kommune.

  • Investering
  • Projekt
  • Haderslev
Læs artikel